2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım bu ufak bir sınav diye düşün bebişlerin hürmetine Rabbim tez zamanda bir kapı açacaktır dualarımız seninle

Ey allahim yaa.vardir bir bildigin elbet.muhakkak daha iyisini verecektir.boyle dusun sende.is guc zor ama saglik olduktan sonra bisekilde hallolur.senin moralin bebislerin herseyden onemli.sen devlet memuru musun ozel sektorde misin

Canım inşallah eşin kısa sürede iş bulur. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Önce sağlık olsun, iş bir şekilde bulunur, olur. Sen kalbini ferah tut, bir kapı kapanırsa bir kapı mutlaka açılır.

[QUOTEcokeet-73, post: 39684841, member: 647044"]kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....[/QUOTE]
Canim cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir

Canim cok üzüldüm daha iyilerini bulur inşallah dualarimiz seninle

Insallah canim rabbim kabul etmeyecegi duaya el actirmazmis rabbim razi olsun

Sıkma canini rizik allahtadir dikkat et allahtandir demedim.allahtandir diyip vesile sokmadim yalnizca ondadir ve kulunun rizkina kefildir.2 tane yavrunun rizkini rabbim daha iyi yerden vermek icin bunu elinden aldi boyle dusun

Rabbim yardımcınız olsun canım en kisa surede is bulur inşallah

Kızlar fena şekilde karın ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu ev telaşı mahvetti beni. Ayağımda sıcak su torbası yatıyorum. Ağrı kesici icsem bişey olur mu (minoset) ?

Kızlar fena şekilde karın ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu ev telaşı mahvetti beni. Ayağımda sıcak su torbası yatıyorum. Ağrı kesici icsem bişey olur mu (minoset) ?
Minoseti ve parolu oneriyor doktorlar bende hastayken parol ictim bisey olmadi canim

oyle inaniyorum ben de ona ama iste bir is arama sureci filan birakmadan pat diye boyle bisey yapmalari uzuyor insani. Hayirlisi olsun cok tesekkur ederim.

Canım bu ufak bir sınav diye düşün bebişlerin hürmetine Rabbim tez zamanda bir kapı açacaktır dualarımız seninle
amin canim tesekkurler. Inaniyorum samimiyetinize amin.

Ey allahim yaa.vardir bir bildigin elbet.muhakkak daha iyisini verecektir.boyle dusun sende.is guc zor ama saglik olduktan sonra bisekilde hallolur.senin moralin bebislerin herseyden onemli.sen devlet memuru musun ozel sektorde misin
Aynen saglik olsun. Evlatlarim kuzularim iyi olsun. E hersey dort dortluk giderse imtihani nasil olacak degil mi? Ben ogretmenim canim. Cok sukur esim icin de cabaladim.memur olmasi icin ama olmadi. Ozel sektorun cilvelerini yasiyoruz arada bir
muhakkak vardir Rabbimin bir bildigi. Koymustur yoluna ama iste. Insan pat diye karsilasinca uzuluyor. Rabbim en kisa zamanda acsin guzel kapilarini dualarinizi eksik etmeyin.

Canim cok üzüldüm daha iyilerini bulur inşallah dualarimiz seninle
Amin canim insaAllah siz de uuzlmeyin. Sabah esim gelip de soyleyince kotu oldum. Sizinle paylastim hemen.

Sıkma canini rizik allahtadir dikkat et allahtandir demedim.allahtandir diyip vesile sokmadim yalnizca ondadir ve kulunun rizkina kefildir.2 tane yavrunun rizkini rabbim daha iyi yerden vermek icin bunu elinden aldi boyle dusun
Allah razi olsun. Ne guzel demissin. Cok dogru. Rabbim unutturmasin bazen yasam mucadelesine cok daliyoruz galiba.

Rabbim yardımcınız olsun canım en kisa surede is bulur inşallah
amin canim ins. Diger zamanlar neyse de bu sefer esim de kotu oldu iste zamanindan dolayi. Vardir Rabbimin bir bildigi.

Minoseti ve parolu oneriyor doktorlar bende hastayken parol ictim bisey olmadi canim
Sağol canım benim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sağlık olsun siz iyi olun yeter. Hersey yoluna girer. El mahkum olunca ne yapcan mecbur beni çıkarma kalim diyemez ki kim kime acıyor bu devirde

Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
canım ben sıvı bebe deterjanı ile yıkadım dalinin :) toz deterjanların kalıntı bırakabileceklerini söylemişlerdi o yüzden sıvı aldım :) kolay gelsin :)

Sağol canım benim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür

Sağlık olsun siz iyi olun yeter. Hersey yoluna girer. El mahkum olunca ne yapcan mecbur beni çıkarma kalim diyemez ki kim kime acıyor bu devirde
oyle gercekten. Biz alistik da en beklemedigimiz hayatimizin en kritik zamanlarinda yasadik hep bu isten cikarilma olaylarini.
Birincisinde o gun kresi cekecektik ev alamak icin. Vazgectik
ikincisinde ertesi gun umreye gitmek icin pasaport cikartmaya gidecektik. Isten cikinca gitmeyelim birikmisi is bulana kadar kullanalim dedik
ucuncusunde ilk tedavi surecimizdi ve benim test yapacagim gundu
dorduncusu de bu oldu sagolsunlar dogumdan once dogum hesiyesi verdiler

Kizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…