Ayyy ne diyeceğimi şaşırdım canım herşeyde bir hayır vardırkızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Canım bu ufak bir sınav diye düşün bebişlerin hürmetine Rabbim tez zamanda bir kapı açacaktır dualarımız seninleHanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Dua edin Allahin izniyle kisa surede bir is bulsun..
Canm çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Ey allahim yaa.vardir bir bildigin elbet.muhakkak daha iyisini verecektir.boyle dusun sende.is guc zor ama saglik olduktan sonra bisekilde hallolur.senin moralin bebislerin herseyden onemli.sen devlet memuru musun ozel sektorde misinHanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Tatlim cok zor ama senin icin boylesi hayirliymis demek ki.buna inanmaktan baska care yok.kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Insallah canim rabbim kabul etmeyecegi duaya el actirmazmis rabbim razi olsunAaaa.bak uzuldum simdi.seni yada bir baska arkadasi uzmek icin yazmamistim.kendimce kanbolata destek vermek istemistim.dedigin cok dogru.olumlu dusunecegiz.olumlu olacak.insallah hepimiz zamani gelince doruracagiz.alip evimize getirecegiz.aklimaayuzlu geliyor.simdilerde hep dualarimdasiniz.insallah en kotu haberlerimiz dogum yaptim kuvezde ama hersey yolunda olacak.
Sıkma canini rizik allahtadir dikkat et allahtandir demedim.allahtandir diyip vesile sokmadim yalnizca ondadir ve kulunun rizkina kefildir.2 tane yavrunun rizkini rabbim daha iyi yerden vermek icin bunu elinden aldi boyle dusunHanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Rabbim yardımcınız olsun canım en kisa surede is bulur inşallahHanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Allah yardımcınız olsun kuzum ne diyeceğini bilemiyor insan rabbim sabır versinkızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Minoseti ve parolu oneriyor doktorlar bende hastayken parol ictim bisey olmadi canimKızlar fena şekilde karın ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu ev telaşı mahvetti beni. Ayağımda sıcak su torbası yatıyorum. Ağrı kesici icsem bişey olur mu (minoset) ?
oyle inaniyorum ben de ona ama iste bir is arama sureci filan birakmadan pat diye boyle bisey yapmalari uzuyor insani. Hayirlisi olsun cok tesekkur ederim.Allahlarindan bulsunlar ne diyeyim. Rabbim bi kapi kapatir bi kapi acar canim. Tez vakitte yeni kapilar acilir insallah esine. Bak cocuklar rizkitla gelir derler.ben bebegimin cinsiyetini ogrendim ertesi gun ilceden ile, evime cok yakin bi okula atamam cikti. Oglum rizkiyla geldi bize. Sizinde oyle olacak tatlim. Daha hayirli bi is var demek esin icin. Gonlunuzu ferah tutun canim.
amin canim tesekkurler. Inaniyorum samimiyetinize amin.Canım bu ufak bir sınav diye düşün bebişlerin hürmetine Rabbim tez zamanda bir kapı açacaktır dualarımız seninle
Aynen saglik olsun. Evlatlarim kuzularim iyi olsun. E hersey dort dortluk giderse imtihani nasil olacak degil mi? Ben ogretmenim canim. Cok sukur esim icin de cabaladim.memur olmasi icin ama olmadi. Ozel sektorun cilvelerini yasiyoruz arada birEy allahim yaa.vardir bir bildigin elbet.muhakkak daha iyisini verecektir.boyle dusun sende.is guc zor ama saglik olduktan sonra bisekilde hallolur.senin moralin bebislerin herseyden onemli.sen devlet memuru musun ozel sektorde misin
muhakkak vardir Rabbimin bir bildigi. Koymustur yoluna ama iste. Insan pat diye karsilasinca uzuluyor. Rabbim en kisa zamanda acsin guzel kapilarini dualarinizi eksik etmeyin.Canım inşallah eşin kısa sürede iş bulur. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Önce sağlık olsun, iş bir şekilde bulunur, olur. Sen kalbini ferah tut, bir kapı kapanırsa bir kapı mutlaka açılır.
Amin canim insaAllah siz de uuzlmeyin. Sabah esim gelip de soyleyince kotu oldum. Sizinle paylastim hemen.Canim cok üzüldüm daha iyilerini bulur inşallah dualarimiz seninle
Allah razi olsun. Ne guzel demissin. Cok dogru. Rabbim unutturmasin bazen yasam mucadelesine cok daliyoruz galiba.Sıkma canini rizik allahtadir dikkat et allahtandir demedim.allahtandir diyip vesile sokmadim yalnizca ondadir ve kulunun rizkina kefildir.2 tane yavrunun rizkini rabbim daha iyi yerden vermek icin bunu elinden aldi boyle dusun
amin canim ins. Diger zamanlar neyse de bu sefer esim de kotu oldu iste zamanindan dolayi. Vardir Rabbimin bir bildigi.Rabbim yardımcınız olsun canım en kisa surede is bulur inşallah
Canim cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir[QUOTEcokeet-73, post: 39684841, member: 647044"]kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Sağol canım benim şimdi biraz daha iyiyim çok şükürMinoseti ve parolu oneriyor doktorlar bende hastayken parol ictim bisey olmadi canim
Sağlık olsun siz iyi olun yeter. Hersey yoluna girer. El mahkum olunca ne yapcan mecbur beni çıkarma kalim diyemez ki kim kime acıyor bu devirdeoyle inaniyorum ben de ona ama iste bir is arama sureci filan birakmadan pat diye boyle bisey yapmalari uzuyor insani. Hayirlisi olsun cok tesekkur ederim.
amin canim tesekkurler. Inaniyorum samimiyetinize amin.
Aynen saglik olsun. Evlatlarim kuzularim iyi olsun. E hersey dort dortluk giderse imtihani nasil olacak degil mi? Ben ogretmenim canim. Cok sukur esim icin de cabaladim.memur olmasi icin ama olmadi. Ozel sektorun cilvelerini yasiyoruz arada bir
muhakkak vardir Rabbimin bir bildigi. Koymustur yoluna ama iste. Insan pat diye karsilasinca uzuluyor. Rabbim en kisa zamanda acsin guzel kapilarini dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canim insaAllah siz de uuzlmeyin. Sabah esim gelip de soyleyince kotu oldum. Sizinle paylastim hemen.
Allah razi olsun. Ne guzel demissin. Cok dogru. Rabbim unutturmasin bazen yasam mucadelesine cok daliyoruz galiba.
amin canim ins. Diger zamanlar neyse de bu sefer esim de kotu oldu iste zamanindan dolayi. Vardir Rabbimin bir bildigi.
canım ben sıvı bebe deterjanı ile yıkadım dalinin :) toz deterjanların kalıntı bırakabileceklerini söylemişlerdi o yüzden sıvı aldım :) kolay gelsin :)Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
oyle gercekten. Biz alistik da en beklemedigimiz hayatimizin en kritik zamanlarinda yasadik hep bu isten cikarilma olaylarini.Sağol canım benim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sağlık olsun siz iyi olun yeter. Hersey yoluna girer. El mahkum olunca ne yapcan mecbur beni çıkarma kalim diyemez ki kim kime acıyor bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?