canim gozun aydin RAbbimize sukurker olsun bu sefer nasil etti kac cikti kan sonucun cokmerak ettim tablondan belliydi zaten adet gununde gecmisti degerin yuksektir heraldeinsallahCanım dua ediyorum demişsin eksik olma. Senin de gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
Sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. FF'ye bir daha bakar mısın?
Yarın test günüm. Hayırlısıyla yarın belli olacak sonuç
Canim ne desem bilemedim Rabbim sabrini gucunu artirsin insallah...kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
canım bebek deterjanları var babymall da falan da satılıyor. bir arkadaş dalininkini almış. çok iyi diyordu. yalnız elde yıkananından değil de makina için olanından al.Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
of canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda çok güzel bir iş bulur. Dualarımız sizinle...Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Dua edin Allahin izniyle kisa surede bir is bulsun..
aynı durum bende de var. ev taşıyıp perişanları oynadığım için bir haftadır. parol içebilirsin dedi doktor. onda bir sıkıntı yok ama minoseti bilmiyorum.Kızlar fena şekilde karın ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu ev telaşı mahvetti beni. Ayağımda sıcak su torbası yatıyorum. Ağrı kesici icsem bişey olur mu (minoset) ?
çok sevindim. Allah inşallah daha da toparlayıp tosun gibi bir yavrucak olduğu günleri de göstersin. MaşallahKizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine
bugün de çok güzeldi hava. bundan sonra çok kış yapmaz herhalde böyle böyle ılır gibi. aşırı sıcaklamasın da bu sefer hamilelikte sıcaktan patlamayalımİnşallah canım, valla özlemişiz böyle havaları :)
Canim cok sevindim rabbim bekleyen herkesin evladini bagislasinKizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine
Şaka gibi gerçekten. Ama her şerde bir hayır vardır. Önemli olan sonun güzel olması. Yine işini bulur inşallah sen moralini bozma canım :)oyle gercekten. Biz alistik da en beklemedigimiz hayatimizin en kritik zamanlarinda yasadik hep bu isten cikarilma olaylarini.
Birincisinde o gun kresi cekecektik ev alamak icin. Vazgectik
ikincisinde ertesi gun umreye gitmek icin pasaport cikartmaya gidecektik. Isten cikinca gitmeyelim birikmisi is bulana kadar kullanalim dedik
ucuncusunde ilk tedavi surecimizdi ve benim test yapacagim gundu
dorduncusu de bu oldu sagolsunlar dogumdan once dogum hesiyesi verdiler
Maşallah subhanAllah minik prensimize. .. böyle güzel güzel gelişmeye devam eder inşallahKizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine
Aynen canım şimdi iyiyim çok şükür usuttum herhalde. .. cam açık kapı açık güneş gördüm yaz geldi zannettim dr. Bana minoset vermişti fakat kullanmaya cekiniyorumaynı durum bende de var. ev taşıyıp perişanları oynadığım için bir haftadır. parol içebilirsin dedi doktor. onda bir sıkıntı yok ama minoseti bilmiyorum.
Gunun guzel haberi cok sukur Elhamdulillah. Cok sevindimKizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine
Allah razi olsun. InsaAllah canimof canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda çok güzel bir iş bulur. Dualarımız sizinle...
oooo ego tatmini icin boyleyse pasa coookk yakisikli olacak masallah cok guzeller. En kisa zamanda giyebilmeyi nasib etsin RabbimBunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
Kizlaaar ben geldim. CAN'imdan haberler getirdim. Oglum 930'la dogmustu. Bugun 1210 gr gelmis. Damardan mamanin yani sira 2 kasik sut veriyolardi bikac gundur. Bugun 3 kasiga cikmis. Accik kaka da yapiyomus. Bu da bagirsaklarin ve sindirim sisteminin gelistigini gosterir. Hala solunum cihazina bagli.biraz destekle biraz kendisi solunum yapiyomus. Rabbim cok sukur bu gunlerimize. Masallah subhanallah topigimizin prensine
canım maşallah canımıza :) allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin :)Bunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
Canim hemen buyusun once 1500 sonra 2000 olsun.giysin annesinin aldigi cicileri.uyumasin yaramazlik yapsin annesiyle babasi bu gunleri gulumseyerek animsasinBunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
Amaninn cook guzeller bunlar prematuremiBunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
Ayni bizde öyleyiz ben ogluum deyince güp diye bir tekme atıyor rabbim her isteyene bu duyguları yasatsinKıpırtılarına alışıp uzun süre atmayınca tepik merak ediyoruz başlıyoruz babasıyla Eylül eyLük demeye Kızım üzmüyor bizi AZCIK nazlanarak Başlıyor tepkilere merak etmeyinn ben burdayımmm diyor resmen :)
Can
canim gozun aydin RAbbimize sukurker olsun bu sefer nasil etti kac cikti kan sonucun cokmerak ettim tablondan belliydi zaten adet gununde gecmisti degerin yuksektir heraldeinsallah
emeklerin bisa cikmadi azmin zaferi tekrar tebrik ederim
Buarada sen ankaradaydin istanbulami tasindin hangi ruzgar atti seni butarsflara
Demekki nasibin istanbuldaymis cok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?