2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Can
canim gozun aydin RAbbimize sukurker olsun bu sefer nasil etti kac cikti kan sonucun cokmerak ettim tablondan belliydi zaten adet gununde gecmisti degerin yuksektir heraldeinsallah
emeklerin bisa cikmadi azmin zaferi tekrar tebrik ederim
Buarada sen ankaradaydin istanbulami tasindin hangi ruzgar atti seni butarsflara
Demekki nasibin istanbuldaymis cok sevindim yaaa

Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
canım bebek deterjanları var babymall da falan da satılıyor. bir arkadaş dalininkini almış. çok iyi diyordu. yalnız elde yıkananından değil de makina için olanından al.

of canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda çok güzel bir iş bulur. Dualarımız sizinle...

Kızlar fena şekilde karın ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu ev telaşı mahvetti beni. Ayağımda sıcak su torbası yatıyorum. Ağrı kesici icsem bişey olur mu (minoset) ?
aynı durum bende de var. ev taşıyıp perişanları oynadığım için bir haftadır. parol içebilirsin dedi doktor. onda bir sıkıntı yok ama minoseti bilmiyorum.

çok sevindim. Allah inşallah daha da toparlayıp tosun gibi bir yavrucak olduğu günleri de göstersin. Maşallah

Canim cok sevindim rabbim bekleyen herkesin evladini bagislasin

Şaka gibi gerçekten. Ama her şerde bir hayır vardır. Önemli olan sonun güzel olması. Yine işini bulur inşallah sen moralini bozma canım :)
Maşallah subhanAllah minik prensimize. .. böyle güzel güzel gelişmeye devam eder inşallah
aynı durum bende de var. ev taşıyıp perişanları oynadığım için bir haftadır. parol içebilirsin dedi doktor. onda bir sıkıntı yok ama minoseti bilmiyorum.
Aynen canım şimdi iyiyim çok şükür usuttum herhalde. .. cam açık kapı açık güneş gördüm yaz geldi zannettim dr. Bana minoset vermişti fakat kullanmaya cekiniyorum

Gunun guzel haberi cok sukur Elhamdulillah. Cok sevindim

of canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda çok güzel bir iş bulur. Dualarımız sizinle...
Allah razi olsun. InsaAllah canim

Bunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
oooo ego tatmini icin boyleyse pasa coookk yakisikli olacak masallah cok guzeller. En kisa zamanda giyebilmeyi nasib etsin Rabbim

Kıpırtılarına alışıp uzun süre atmayınca tepik merak ediyoruz başlıyoruz babasıyla Eylül eyLük demeye Kızım üzmüyor bizi AZCIK nazlanarak Başlıyor tepkilere merak etmeyinn ben burdayımmm diyor resmen :)

Bunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
canım maşallah canımıza :) allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin :)

Ayni bizde öyleyiz ben ogluum deyince güp diye bir tekme atıyor rabbim her isteyene bu duyguları yasatsin

Canım benim çok sağol. Şükürler olsun Rabbime. Değerim 250 çıktı. Idrarda çıkınca rahatlarım diyordum, yok silikti değildi derken hep endişelendim. Kan değerini beklemeye başladım. Kan iyi gelince rahatlayacağım diyordum şimdi de ağrı mı oldu ya artmazsa diye endişeleniyorum. Allah ol derse her halükarda olacak biliyorum ama daha sevinemedim bile gerçek anlamda henüz. Rüyamın bitmesinden korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…