2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ben daha dün pozitif sonuç aldım. 7 tüp bebek denememdi. İnşallah devam eder ve bende 2015'te doğum yapacak anneler arasına katılırım.

Sizlere daha önce adet sancısı benzeri hisler olup olmadığını sormuştum sizde oldu demiştiniz. Benim yumurta toplamada sonra 8-9 gün arada bir giren 1-2 dk süren sancılar oldu. Sonra tamamen kayboldu. Adet olmam gereken gün rahimde doluluk hissi oldu ve geçti. 2 gün sonra yani kanda pozitif sonucu aldığım gün 5 saat araba yolculuğu yapmıştık, eve geldiğimde yine o yumurta toplamadan sonra olan gibi 1-2 dakikalık orta şiddette sancı olunca korktum. Hatta soğuk soğuk terledim. Sizce endişelenmeli miyim? Pozitif aldıktan hemen sonra benzer ağrılar yaşadınız mı?

İdrar testlerim sabahtan akşama kadar bile koyulaşıyor. Bunu görmek için sürekli idrar testi yapmak istiyorum ama eşim artık izin vermiyor. Hala hamile olduğumu nereden bileceğim Hiç bir belirtim yok.

Yigit o annesi sana merhaba demiş

Hayirli olsun pozitif sonuc almissin iste yarin tekrarlarsin iki katina cikmissa degerin tamamdir.cok fazla endiselenme.ilk ogrendigim zamanlar bnmde adet olcakmisim gibi agrilarim vardi.hatta 10. Haftada lekelenmelerim bile oldu.sen Allaha emanet et yeterki onun dedigi nasip ettigi olur.
i

gunaydin. Canim oglun selam vermis sana. Bol bol sev simdi onu :) yazik ben bir tanesini 15 gun boyunca hissetmisim meger de tam kasigimda oldugu icin orada bebek mi olur damar diye onemsememistim. Meger mesanemin uzerine yerlesmis bir tanesi :))

Aaa hamile oldugunu daha nerden mi bileceksin. dogunca anlarsin :) saka bir yana canim insan kalp atisi duymadan hele de bu kadar zorlu bir surecin ustune inanamiyor. Sen testini iki gun sonra tekrarla. Artarsa zaten hersey yolunda demektir. Benim 9. Gun 266 ydi. Iki tane konulduysa ikize bile hazirlikli ol derim. 250 cok guzel bir deger. Rabbim hayirli sonuclara ulastirsin.

1mart sbahindan herkese gunaydin
gunaydin canim sana da

Benimde 2li biraz skntili cikmisti dr.um bosver 4luye gerek yok ayrintili yapariz demisti. Sende iyi bir dr bulmussun. Insallah iyi sonuclarla doneriz. Temmuzu bende iple cekiyorum :) hepimiz hsyirlisiyla kavusalim cnm.

Cnm gunaydin allah yardim etsin tez zamanda hayirli bir is bulsun esin. Sen uzme kendini skma canini is bulunur. En kotusu boyle olsun cnm uzulme...

Cnm gunaydin allah yardim etsin tez zamanda hayirli bir is bulsun esin. Sen uzme kendini skma canini is bulunur. En kotusu boyle olsun cnm uzulme...
oyle canim ya
benim de duam o oldu. Rabbim evlatlarimin basina sagligimiza bir sikinti vermesin. Ins. En kisa surede bulur . Tesekkur ederim destegin icin

Oyyyy maşallah maşallah topigimizin yakisikli abisine allah nazarlardan korusun hep boyle iyi haberlerle gelirsin cnm insallah

Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .. Kan testini tekrarladin mı artışı normalse bişey yoktur. Sancılar bitmiyor zaten giderek çoğalıyor heryerin ağrır. Seni alışmaya davet ediyorum

Bunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim

Maşallah maşallah, böyle güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyoruz küçük prensimiz tez zamanda anne babasına kavuşsun inşallah. Cicişleride çok güzel, allah sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…