2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın arkadaslar
Gunaydin herkese mutlu pazarlar.mart ayi olmus.ilk basta dr.un soyledigi marti bi gorelim hele bitirebilirsek tamamdir hic merak etme sen deyisi geldi aklima.daha dun gibi tahlil sonucunu alisimiz.ilk hareketleri hissetmemiz ve daha bi suru sey.allahim sana sukurler olsun bizlere bunlari yasatiyosun.hepimizin sagsalim eline kavustur yavrularini ya rabbim.

Herseyin hayirlisi olsun canim insallah bebisin saglikla hayirlisiyla seninle kalir dedigin gibi insan hep tedirgin bekliyo dogurana kadar bitmiyo acabalar

Reactions: 9ay
amin canim yurekten gonulden amin.
sonsuz sukur....

bazen çok üzüldüğümüz, sırası mı bu şimdi dediğimiz durumlar çok daha güzel şeylere sebep olur ben inanıyorum ki eşin çok daha iyi şartlarda olacak şuanda en önemli şey bebeklerinizin ve sizin sağlığınız.
kendini çok üzme arkadaşım herşey hallolur allah yardımcınız olsun kabul etsin dualarımızı inşallah..

Merhaba güzel anneler sanırım 2015 in ilk tüp bebegini ben kucağıma aldım 8ocakta doğum yaptım ben allah hepinizin yavrularını size bağıslasın insallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız siz simdi çok sabırsızsınızdır biran ònce vakti gelsede kucağımıza alsak diyorsunuzdur oda olacak ama bu günlerinizin kıymetinide bilin hamilelik çok güzel bir duygu ben simdi bebegimin karnımda tepinmesini özledim hepinize sağlıklı bekleyişler önce bebeginize sonra kendinizeiyi bakın

Amin canımmm. Evet zaman hızla akıp geçiyor. İnşallah vakti gelince kuzucuklarını kucağına alacaksın

canim tesekkur ederim. Amin insaAllah dedigin gibi olacak ben de inaniyorum. Allah razi olsun buranin sizlerin samimiyetine inaniyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin

Selam Can'Lar..
Birşey sormak istiyorum

Korkunç rüyalar görüyorum sizlerde de oluyor mu?
Hamilelik psikolojisi ile mi ilgili aceba..
Bugün de bi başkasına verdiklerini gördüm bebeği

miniklerim gece uyutmadılar
uyku pozisyonu konusunda sıkıntılar yaşamaya başladım
bugunlerimize şükürler olsun inşallah sonuna kadar saglıklı olalım
herkese güzel pazarlar

Maşallah senin miniklerine inşallah sonuna kadar böyle güzel gider canım bizimkide sağa sola yatışlarda pek yatırmıyor önce. sırt üstü yatıp sakinleştiriyorum sonra dönüyorum yarın benim kontrolüm var, 1 ay oldu tam özledik oğlumuzu. senin kontrol ne zaman tatlım.

Ay canım benim ne güzel duygularla yazmışsın. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt

Merhaba herkese hayirli gunler kizlar vebahargeldi cnm insallah tez zamanda Rabbim yeni rizik kapilari acar daha iyileri cikar insallah karsiniza C A N O gecmis olsun dikkat et kendine kanbolat masaallah Can'imiza buyusun kocaaaman adam olsun cicilerinize bayildim O OzlTzk ARMYY SERENAD_1 @erre mrvb baska digerr arkadaslar yazmadiklarim olabilir aklimda tutamiyorum hepimize Rabbim evlatlarimizla sihhatli mutlu gunler nasip etsin insallah ayy hergun girmeliyim yoksa takibi zor oluyo

Army canim prsmbe kontrolumyz vardi normalde ben persmbe gunu transfere gore tam 26+0.haftama girmis oluyorum dr 25+2 oluyor dedi benim icin 5 gününde cook onemi var aramızda 1 gun olduğunu bild8gim icin sana sormak istedim senin bugun tam kacinci hafta kacinci gunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…