Gunaydin herkese mutlu pazarlar.mart ayi olmus.ilk basta dr.un soyledigi marti bi gorelim hele bitirebilirsek tamamdir hic merak etme sen deyisi geldi aklima.daha dun gibi tahlil sonucunu alisimiz.ilk hareketleri hissetmemiz ve daha bi suru sey.allahim sana sukurler olsun bizlere bunlari yasatiyosun.hepimizin sagsalim eline kavustur yavrularini ya rabbim.Günaydın arkadaslar
Herseyin hayirlisi olsun canim insallah bebisin saglikla hayirlisiyla seninle kalir dedigin gibi insan hep tedirgin bekliyo dogurana kadar bitmiyo acabalarCanım benim çok sağol. Şükürler olsun Rabbime. Değerim 250 çıktı. Idrarda çıkınca rahatlarım diyordum, yok silikti değildi derken hep endişelendim. Kan değerini beklemeye başladım. Kan iyi gelince rahatlayacağım diyordum şimdi de ağrı mı oldu ya artmazsa diye endişeleniyorum. Allah ol derse her halükarda olacak biliyorum ama daha sevinemedim bile gerçek anlamda henüz. Rüyamın bitmesinden korkuyorum...
amin canim yurekten gonulden amin.Gunaydin herkese mutlu pazarlar.mart ayi olmus.ilk basta dr.un soyledigi marti bi gorelim hele bitirebilirsek tamamdir hic merak etme sen deyisi geldi aklima.daha dun gibi tahlil sonucunu alisimiz.ilk hareketleri hissetmemiz ve daha bi suru sey.allahim sana sukurler olsun bizlere bunlari yasatiyosun.hepimizin sagsalim eline kavustur yavrularini ya rabbim.
Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Dua edin Allahin izniyle kisa surede bir is bulsun..
Gunaydin herkese mutlu pazarlar.mart ayi olmus.ilk basta dr.un soyledigi marti bi gorelim hele bitirebilirsek tamamdir hic merak etme sen deyisi geldi aklima.daha dun gibi tahlil sonucunu alisimiz.ilk hareketleri hissetmemiz ve daha bi suru sey.allahim sana sukurler olsun bizlere bunlari yasatiyosun.hepimizin sagsalim eline kavustur yavrularini ya rabbim.
canim tesekkur ederim. Amin insaAllah dedigin gibi olacak ben de inaniyorum. Allah razi olsun buranin sizlerin samimiyetine inaniyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsinbazen çok üzüldüğümüz, sırası mı bu şimdi dediğimiz durumlar çok daha güzel şeylere sebep olur ben inanıyorum ki eşin çok daha iyi şartlarda olacak şuanda en önemli şey bebeklerinizin ve sizin sağlığınız.
kendini çok üzme arkadaşım herşey hallolur allah yardımcınız olsun kabul etsin dualarımızı inşallah..
miniklerim gece uyutmadılar
uyku pozisyonu konusunda sıkıntılar yaşamaya başladım
bugunlerimize şükürler olsun inşallah sonuna kadar saglıklı olalım
herkese güzel pazarlar
Ay canım benim ne güzel duygularla yazmışsın.Merhaba güzel anneler sanırım 2015 in ilk tüp bebegini ben kucağıma aldım 8ocakta doğum yaptım ben allah hepinizin yavrularını size bağıslasın insallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız siz simdi çok sabırsızsınızdır biran ònce vakti gelsede kucağımıza alsak diyorsunuzdur oda olacak ama bu günlerinizin kıymetinide bilin hamilelik çok güzel bir duygu ben simdi bebegimin karnımda tepinmesini özledim hepinize sağlıklı bekleyişler önce bebeginize sonra kendinizeiyi bakın
Valla normal canım korkma hamileyken öyle rüyalar hepimiz görüyoruZSelam Can'Lar..
Birşey sormak istiyorum
Korkunç rüyalar görüyorum sizlerde de oluyor mu?
Hamilelik psikolojisi ile mi ilgili aceba..
Bugün de bi başkasına verdiklerini gördüm bebeği
Valla normal canım korkma hamileyken öyle rüyalar hepimiz görüyoruZ
tskler canim insallah sende bebegini saglikli birsekilde kucağına alırsınAy canım benim ne güzel duygularla yazmışsın.Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt
Sağol canım aminntskler canim insallah sende bebegini saglikli birsekilde kucağına alırsın
Army canim prsmbe kontrolumyz vardi normalde ben persmbe gunu transfere gore tam 26+0.haftama girmis oluyorum dr 25+2 oluyor dedi benim icin 5 gününde cook onemi var aramızda 1 gun olduğunu bild8gim icin sana sormak istedim senin bugun tam kacinci hafta kacinci gunun?bazen çok üzüldüğümüz, sırası mı bu şimdi dediğimiz durumlar çok daha güzel şeylere sebep olur ben inanıyorum ki eşin çok daha iyi şartlarda olacak şuanda en önemli şey bebeklerinizin ve sizin sağlığınız.
kendini çok üzme arkadaşım herşey hallolur allah yardımcınız olsun kabul etsin dualarımızı inşallah..
Sana da günaydinnnn heyecan ve korku dolu gunlerimin sorularini cevapsiz birakmayan güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?