Ayy ben kalmisim bi tek galibayas 26/ist./kiz/adi:miray/2. Deneme :)/06.24.2015
Benim 12.gun 80.66 cikmisti senin gayet normal cnm hayirli olsun tadını cikar. Neden moralini bozuyorsun ki anlayamadimkızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
4.ayda cikmaya baslamisti cinsiyetide 16.haftada ogrendik canimkizlar karniniz ne zaman sismeye basladi.cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz:)
Canim nasil cikti sonuc ped takilmisti yine
Cnm yazmayi unuttum cok yorulduk aksam geldim yine eve ...Ped takildi ve artik emin olundu amniyon sivisi degil bu dedi dr cunku hicbir azalma yokmus sizsa muhakkak azalir dedi buyuk ihtimal akinti bu dedi ve fitil verdi rahatsiz oluyorsan kullan dedi bu arada minigim 1kg gecmis cok sevindim bebekte saglikli herhangi bir problem olmazsa 1 ay sonra goruselim ben bir problem gormuyorum sende dedi cokkk sukurki Rabbime atlattiik bunuda sikintisizCanim nasil cikti sonuc ped takilmisti yine
Ilk deneme canmKaçıncı deneme canım
canm bnm cok. alemsin:)bnde yapmstm bi kere ama bosverdm sonra. kendimi uzuyorum sadece cunkiBen bugun esime kustumabisi gelmis marastan yarin beraber mersine gideceklermis.. abisine araba almaya. Abisiyle gezdi tozdu aksama kadar. Ben bise desem vakit yok der. O kadar kaptirdi ki kendini aksam yemege gelirken arayip ekmek al mutlaka dedigim halde unutmus. Ekmeksiz yemek yedik. Bikac bise istemistim canim istiyo diye onlari da unutmus. Eve daha yarim saat kadar oldu gireli beyefendi. Azcik korksun dedim buna mesaj attim birazda sen beni merak et diye. Ayy ne aradi ne sordu. Bende benim elbise dolabinin icine girmistim. Eve girdi beni bi kere aradi tlf da sessizdeydi acmadim dogal olarak. Adam gecti tv karsisina bi mac acti oturdu izlemeye basladi gardrobun icinde bi saat kadar bekledim. Ne arayan var ne merak eden dayanamadim ciktim. Nerdeydin dedi sadece bende hic konusmadim bise demedim. Iyi dene bakalim ne kadar kus kalabilecen dedi. Odunnnn odunnnnn. COk seviyorum kocami ama bugun cok kizdirdi beni daha konusmuyoruz bakalim.
Haklisin hic tinlamadi valla yatti uyuducanm bnm cok. alemsin:)bnde yapmstm bi kere ama bosverdm sonra. kendimi uzuyorum sadece cunki:)
Sağol canım teşekkür ederim egunal sağ olsun öğretti nasıl olacağını.
Allah senin iyiliğini versin emi,kız bir saat dolapta durulur mu biliyor senin evde olduğunu oyunlar içinde olduğunu umursamamis.biliyor kendiliğinden çıkacağını.deli kızBen bugun esime kustumabisi gelmis marastan yarin beraber mersine gideceklermis.. abisine araba almaya. Abisiyle gezdi tozdu aksama kadar. Ben bise desem vakit yok der. O kadar kaptirdi ki kendini aksam yemege gelirken arayip ekmek al mutlaka dedigim halde unutmus. Ekmeksiz yemek yedik. Bikac bise istemistim canim istiyo diye onlari da unutmus. Eve daha yarim saat kadar oldu gireli beyefendi. Azcik korksun dedim buna mesaj attim birazda sen beni merak et diye. Ayy ne aradi ne sordu. Bende benim elbise dolabinin icine girmistim. Eve girdi beni bi kere aradi tlf da sessizdeydi acmadim dogal olarak. Adam gecti tv karsisina bi mac acti oturdu izlemeye basladi gardrobun icinde bi saat kadar bekledim. Ne arayan var ne merak eden dayanamadim ciktim. Nerdeydin dedi sadece bende hic konusmadim bise demedim. Iyi dene bakalim ne kadar kus kalabilecen dedi. Odunnnn odunnnnn. COk seviyorum kocami ama bugun cok kizdirdi beni daha konusmuyoruz bakalim.
Aman boşver bunların hepsi aynı. Bende bugun dışarı çıktım eşimle. Beni sinir etti avm de eve zor geldim küs küs yolda. His söylemedim eve geldik bi trip. Sonra yemek hazırladım yemicem uykum var dedi kalktım topladım pesimden geldi ben odaya gittim sofrayi kurdu neyse yedik bide gülerek bana bakıyor şaşkın ne bakiyon dedim bakamaz mıyım diyor oooh sofrayi kaldırdı bulasiklarda halletti iyi olduBen bugun esime kustumabisi gelmis marastan yarin beraber mersine gideceklermis.. abisine araba almaya. Abisiyle gezdi tozdu aksama kadar. Ben bise desem vakit yok der. O kadar kaptirdi ki kendini aksam yemege gelirken arayip ekmek al mutlaka dedigim halde unutmus. Ekmeksiz yemek yedik. Bikac bise istemistim canim istiyo diye onlari da unutmus. Eve daha yarim saat kadar oldu gireli beyefendi. Azcik korksun dedim buna mesaj attim birazda sen beni merak et diye. Ayy ne aradi ne sordu. Bende benim elbise dolabinin icine girmistim. Eve girdi beni bi kere aradi tlf da sessizdeydi acmadim dogal olarak. Adam gecti tv karsisina bi mac acti oturdu izlemeye basladi gardrobun icinde bi saat kadar bekledim. Ne arayan var ne merak eden dayanamadim ciktim. Nerdeydin dedi sadece bende hic konusmadim bise demedim. Iyi dene bakalim ne kadar kus kalabilecen dedi. Odunnnn odunnnnn. COk seviyorum kocami ama bugun cok kizdirdi beni daha konusmuyoruz bakalim.
herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbb[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14.02.2015[/TD]
[TD]erkeksarp doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cantan3m[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]Erkek adı muhammed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERENAD_1[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]erkek Adı Ata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] KNTMMM[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]kız adı gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzlTzk[/TD]
[TD]32 [/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]13.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları ada ve yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tasruk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]18.05.2015[/TD]
[TD]erkek adı yağız efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vebahargeldi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]19.05.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erre[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]29.05.2015[/TD]
[TD]kız adı eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Picassooo[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]izmit[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları derin ve deniz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elanazozgurdeniz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız adı elanur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizim89[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Osmaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizz_1702[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı Ali yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melina1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayattt21[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]kız adı Miray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayshn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahra10[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]04.07.2015[/TD]
[TD]kız adı elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasibe16[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]kız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruyacn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı kaan efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[S
[TD]mrvb[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10.07.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minika01[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]26.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9ay[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]5 [/TD]
[TD]05.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]16.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefise erdem[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
Amin canım inşallahEline saglik cnm ayy bu listeleri gorurdumde acaba derdim bir gun bizimde ismimiz yazarmi Allahim binlerce kez hamd olsun Rabbim isteyen herkese cabucak versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?