- 5 Ocak 2015
- 92
- 36
- 33
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Amin tatlım hepimiz için inşallah ama test yapmicam erkenden söz verdim kendime :) belirtileri paylaşacam tabi olursaBENDE 2 GÜN GÖRDÜN TAM ÇİZGİYİ :) KAFAN KARIŞMASIN ZATEN BİR AYDA YUMURTLAMANIN OLMASI GEREKEN 2 GÜNÜ GÖSTERİYOR O..LifeMyLife NE KADAR GÜZEL 3 GÜNÜDE DEĞERLENDİREBİLMİŞ İNŞALLAH BU AY GELİR BEBİŞİN..HEPİMZİNKİ İNŞALLAH.
Valla kardeşim hamile şimdi tam 5 gün önce kan testi yaptırdı ve sonucu aldı o yüzden bence kan testi en doğrusu gibi.YALNIZ BENİM KAFAMA BİŞEY TAKILIYO..ERKEN GEBELİK TETİNİ KULLANIPTA GERÇEKTEN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VARMI ACABA..ÇOĞU KİŞİYİ YANILTMIŞ TA :s
siz bolbol çalışmışsınız biz öylede yapmadık :) Eşim içten içe erkek istiyor bana çaktırmasada. Bende burda okuduğum kaadarıyla yumurtlama günü tek ilişki erkek şansını arttıryor diye biliyorum. Onu uygulayacam diye adamdan kaçtım durdum :) bakalım ne olacak. Daha sonra bir kaç sitede okudum ki magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı beslenme kız olasılığını arttırıyor. Benim kullandığım folic plus ın içinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum varmış meğerse. Yani tek ilişki yaşamakta güme gitti20 ocakta silikti denedik, 21 de koyuydu denedik 22 de silikti denedik valla aldırmadık bizde :) olsun biz hala devam ettik bu arada ne bilim geç döllenme vs diye de söleniyor onun için de bırakmadıkbence sende var bişilerrr sölim sana ben de 32 yaşındayım bu arada ve artık çok istiyorum bebişşşş yeni evliyiz ama çok istiyoruz :)
ahhhh flz ahhhh biz çalışmadık şimdi stres yapıyoruzBENDE 2 GÜN GÖRDÜN TAM ÇİZGİYİ :) KAFAN KARIŞMASIN ZATEN BİR AYDA YUMURTLAMANIN OLMASI GEREKEN 2 GÜNÜ GÖSTERİYOR O..LifeMyLife NE KADAR GÜZEL 3 GÜNÜDE DEĞERLENDİREBİLMİŞ İNŞALLAH BU AY GELİR BEBİŞİN..HEPİMZİNKİ İNŞALLAH.
Ahhah bu çok iyiymiş ya :) ama şöle birşey de var benim kaç tane arkadaşım bu ovülasyon testinden hamile kaldılar ve hepsi erkek yani olasılıkkk erkek gibi merak etmesiz bolbol çalışmışsınız biz öylede yapmadık :) Eşim içten içe erkek istiyor bana çaktırmasada. Bende burda okuduğum kaadarıyla yumurtlama günü tek ilişki erkek şansını arttıryor diye biliyorum. Onu uygulayacam diye adamdan kaçtım durdum :) bakalım ne olacak. Daha sonra bir kaç sitede okudum ki magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı beslenme kız olasılığını arttırıyor. Benim kullandığım folic plus ın içinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum varmış meğerse. Yani tek ilişki yaşamakta güme gitti
1. ye kocaammmaannnn amiinnnnn. Ama ikiz kısmı düşündürücü :) Allah hayırlısını versin arkadaşımAhhah bu çok iyiymiş ya :) ama şöle birşey de var benim kaç tane arkadaşım bu ovülasyon testinden hamile kaldılar ve hepsi erkek yani olasılıkkk erkek gibi merak etmeşaka bir yana Allah'ım hayırlısı ile versin hatta ikiz ikiz versin aminnnnn
EVET AYNEN ÖYLE ABLACIMahhhh flz ahhhh biz çalışmadık şimdi stres yapıyoruz
BUGÜN BENDEDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK DÜN KASIKLARIM ŞİŞ GİBİYDİ BÖYLE BUGÜN HİÇ BİŞEY YOKAmin tatlım hepimiz için inşallah ama test yapmicam erkenden söz verdim kendime :) belirtileri paylaşacam tabi olursa
NE KADAR GÜZEL İNŞALLAH SENİNDE OLUR DA BEBİŞLERİNİZ BİRLİKTE BÜYÜR :)Valla kardeşim hamile şimdi tam 5 gün önce kan testi yaptırdı ve sonucu aldı o yüzden bence kan testi en doğrusu gibi.
AMİN AMİNNN İNŞALLH :)Ahhah bu çok iyiymiş ya :) ama şöle birşey de var benim kaç tane arkadaşım bu ovülasyon testinden hamile kaldılar ve hepsi erkek yani olasılıkkk erkek gibi merak etmeşaka bir yana Allah'ım hayırlısı ile versin hatta ikiz ikiz versin aminnnnn
YOO HAYIR NEYMİŞ Kİ ACABA ADI...BENDE MERAK ETTİM ŞİMDİ...ARAŞTIRALIM HEMEN..BEN SADECE MERYEM ANA OTUNU DUYDUM AMA KULLANMAYA KORKTUM..ONUDA ZATEN GERÇEĞİNİ BULMAK ZORMUŞ ODA HACTAN GELİYORMUŞKızlar bu ay da olmazsak hamişçik ben sarımsak yemeye başlicam her gün ilaç gibi yutacakmışız hamile olmama nedenleri biri de iltihaplarmış. Bu arada bol bol bu ay havuç yedim oda yumurta çatlatıyormuş dediler.Birde bişi daha sölicem size, yılbaşında kapodokyadaydık ve bir baharatçıda bir meyve gibi birşey gördüm sordum hamile kalmak için dedi , önce güldüm nasıl dedim abla valla bende inanmazdım ama geçenlerde bir bayan geldi ve bana bunu nerden buldunuz dedi, dedi. Kadın yıllarca hamile kalamamış ve bu meyveden bulunmuş ve o ay olmuş.Hacdan gelen bişimiş. Bakalım önümüzdeki aylarda isticem olmadı tanesi 20 tldi ve 2 adet alıp içindeki çekirdeğini kaynatıp, bir ay boyunca içiyormuşsun.siz duydunuz mu?
saol cnm çok amin hepimize inşallahNE KADAR GÜZEL İNŞALLAH SENİNDE OLUR DA BEBİŞLERİNİZ BİRLİKTE BÜYÜR :)
valla var yorumlar olanlar olmayanlar ama bana çocuğun dediği eşinle birlikte içeceksin dedi dur bakalım eğer denersem sonucunu canlı görmüş oluruzYORUM YAPMIŞLARMI HİÇ HAKKINDA...DOĞRUMUYMUŞ ACABA
Sarımsak konusunu iyi araştır canım. Bazı uzmanlar ince doğranmadan yada ezilmeden yenen sarımsağın vücuda faydasının olmadığını yutmak yerine yenilmesi gerektiğini söylüyor. Tabi çok bilgim yok okuduğum kadarıyla biliyorum. Ama iltihabın engel olduğğunu çok iyi biliyorum çünkü bende rahim ağzı iltihabı varKızlar bu ay da olmazsak hamişçik ben sarımsak yemeye başlicam her gün ilaç gibi yutacakmışız hamile olmama nedenleri biri de iltihaplarmış. Bu arada bol bol bu ay havuç yedim oda yumurta çatlatıyormuş dediler.Birde bişi daha sölicem size, yılbaşında kapodokyadaydık ve bir baharatçıda bir meyve gibi birşey gördüm sordum hamile kalmak için dedi , önce güldüm nasıl dedim abla valla bende inanmazdım ama geçenlerde bir bayan geldi ve bana bunu nerden buldunuz dedi, dedi. Kadın yıllarca hamile kalamamış ve bu meyveden bulunmuş ve o ay olmuş.Hacdan gelen bişimiş. Bakalım önümüzdeki aylarda isticem olmadı tanesi 20 tldi ve 2 adet alıp içindeki çekirdeğini kaynatıp, bir ay boyunca içiyormuşsun.siz duydunuz mu?
Canım bam mıydı bon muydu öle bişilerSarımsak konusunu iyi araştır canım. Bazı uzmanlar ince doğranmadan yada ezilmeden yenen sarımsağın vücuda faydasının olmadığını yutmak yerine yenilmesi gerektiğini söylüyor. Tabi çok bilgim yok okuduğum kadarıyla biliyorum. Ama iltihabın engel olduğğunu çok iyi biliyorum çünkü bende rahim ağzı iltihabı varKüçük bendeki ama zorlaştırabilir bakalım bu ay deneyip görücez. O dediğin meyveyi hiç duymadım ben. Adını falan hatırlıyormusun
Yok canım. Sabah çok az midem bulanır gibi oldu ama bişeyler yiyince geçti :) Belirti arayınca buluyor insanKızlar merhaba,
var mı aranızda test yapan ya da belirti yaşayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?