- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Canım bende belirti melirti yok ki. Aksi gibi hayatimda yorulmaddigim kadar yoruldum son 1 haftadir. Geçen hafta Salı perşembe arası karnelere kapak çocuklara hediye hazırladım 3 gün bildiğin bali çektim sınıfta. Son iki gündür bi yandan inşaat işi vardı onu bi yandan evi temizledim. Bugün genel temizlik artı 14 misafir agirladim ağırlamaya devam ediyorum. Buldugum ufacık fırsatı değerlendirip buraya yazdım işte. Bitki haldeyim. O bebek tutarsa helal olsun ona :)bak şimdi heyecanlandım bence var bişiler sen de :) bu arada yakın arkadaşımın belirtilerini paylaşmak istiyorum bana sölediği bacağında lekeler olmuş ama tabi adete 2 gün kala farketmiş ve göğüs etrafı genişlemiş ve koyulaşmış.Ve inanılmaz iştah açıklığı vardı.Şimdi 2,5 aylık hamile ve tam tersine sürekli kusuyor.Bir diğer arkadaşımda tam 5 gün öncesinde miğde bulantılarından şüphelenip kan testi yapıyor ve bebiş olduğunu öğreniyor.Açıkçası herkeste farklı farklı şeyler oluyor umarım en yakın zamanda bizlerde doğru belirtilerle hamiş kalırız
Ayyy cnm 14 kişi çok zor ben de iyi bilirim hem çalış hem tüm aileyi karşıla kolaylıklar geslin sanaCanım bende belirti melirti yok ki. Aksi gibi hayatimda yorulmaddigim kadar yoruldum son 1 haftadir. Geçen hafta Salı perşembe arası karnelere kapak çocuklara hediye hazırladım 3 gün bildiğin bali çektim sınıfta. Son iki gündür bi yandan inşaat işi vardı onu bi yandan evi temizledim. Bugün genel temizlik artı 14 misafir agirladim ağırlamaya devam ediyorum. Buldugum ufacık fırsatı değerlendirip buraya yazdım işte. Bitki haldeyim. O bebek tutarsa helal olsun ona :)
öyle öyle canım tutacaksa Allah nasip ettiyse hiçbişey olmaz. Bende o nedenle rahat davrandım. Hem nereye kadar dikkat edecez belki bi sene tutmayacak, insan hep hamileysem diye yaşayamaz ki.Ayyy cnm 14 kişi çok zor ben de iyi bilirim hem çalış hem tüm aileyi karşıla kolaylıklar geslin sana. Ama olsun melek gelmek istedikten sonra herşekilde gelir olumlu düşün lütfen :):):)
Evet ya bir çok yazı bir çok arkadaşım ile konuştum ve hepsi aynısını söledi , ne zaman bıraktım düşünmedim dedi o zaman bebiş gelmiş :). Bu arada benim annemin tam 12 sene çocuğu olmamış, tam 12 sene. Ve sonra arka arkasına çocuk sahibi olmuş. Bu yüzden ümidimi de kaybetmiyorum ve zamanın gelmesini bekliyorum.öyle öyle canım tutacaksa Allah nasip ettiyse hiçbişey olmaz. Bende o nedenle rahat davrandım. Hem nereye kadar dikkat edecez belki bi sene tutmayacak, insan hep hamileysem diye yaşayamaz ki.
evet herkes aynı şeyi söylüyo düşünmeyi bırakınca oldu diyolar ama düşünmeyi nasıl bırakabiliğyorlar aklım almıyo günün her anında aklımdqa hesap yapıyorum yumurtladım mı bu akşam mı olur bu ay tutarsa bebek ne zaman olur ay hamileliğim hangi aylara denk gelir ya olmazsa naparım gibi aklımda bisürü soru nasıl çıkartıp atayım bilemiyorumEvet ya bir çok yazı bir çok arkadaşım ile konuştum ve hepsi aynısını söledi , ne zaman bıraktım düşünmedim dedi o zaman bebiş gelmiş :). Bu arada benim annemin tam 12 sene çocuğu olmamış, tam 12 sene. Ve sonra arka arkasına çocuk sahibi olmuş. Bu yüzden ümidimi de kaybetmiyorum ve zamanın gelmesini bekliyorum.
ben bebeği yapmaya çalışırken rahat değildim canım :) Çok stres yaptım. Sonrasında rahattım olan oldu diye. 12 sene beklediyse annen seni el bebek gül bebek büyütmüşlerdir :)Evet ya bir çok yazı bir çok arkadaşım ile konuştum ve hepsi aynısını söledi , ne zaman bıraktım düşünmedim dedi o zaman bebiş gelmiş :). Bu arada benim annemin tam 12 sene çocuğu olmamış, tam 12 sene. Ve sonra arka arkasına çocuk sahibi olmuş. Bu yüzden ümidimi de kaybetmiyorum ve zamanın gelmesini bekliyorum.
Aniden istek geliyor demek ki:) Aslında ben hala korkuyorum çocuk yapmaktan ama 32 yaşındayım artık mecburayyy süreç uzunmuşş..hemen olsun bebişin inşallah..2015'in ilk ayı haberini alırsan bu yıl senin yılın olur belki.. :)
ben haziran ayında evlendim, yani 8 ay önce..eşimde bende bebişi yakın zamanda istemiyorduk, hatta 3-4 yıl yok diyorduk.. :)
geçen ay bir haftasonu evde otururken bi anda çocuğumuz olsun istedik, öyle aniden.. :)
tabii çok tecrübesiziz fln, geçen ay denedik ama tek çizgi.. :/ bu ay henüz ikinci deneme..
çok yoğun çalışıyoruz ikimizde, nasıl bakcaz etcez hiç bilmiyorum bi an öyle düştü aklımıza.. :)
Ayy saolsunlar annemde babamda öleydi herkesin annesi babası gibi :) Ben bu ay 3 gün üstüste denedim silik çizgi tam çizgi ve silik çizgi gördüm . Olmasa da artık tıpış tıpış dr a gidecem nefret ediyorum ama kontrollere başlamak lazımben bebeği yapmaya çalışırken rahat değildim canım :) Çok stres yaptım. Sonrasında rahattım olan oldu diye. 12 sene beklediyse annen seni el bebek gül bebek büyütmüşlerdir :)
Aniden istek geliyor demek ki:) Aslında ben hala korkuyorum çocuk yapmaktan ama 32 yaşındayım artık mecbur
28le 32 arasında 4 yaş var 4 kocaaa yıl. Sen benim yaşımda 2. yiyapmış olursun :)ahahahah
bende korkuyorum canım yaa valla ama istiyorumda sanki.. :)
değişik yani heycanlandırdı bu fikir beni..
hem 32'de ne varmış kii.. :) 28imdeyim bende..
tam çizgiyi 1 gün gördün dimi. ya ben 2 gün gördüm bu da kafamı karıştırıyorAyy saolsunlar annemde babamda öleydi herkesin annesi babası gibi :) Ben bu ay 3 gün üstüste denedim silik çizgi tam çizgi ve silik çizgi gördüm . Olmasa da artık tıpış tıpış dr a gidecem nefret ediyorum ama kontrollere başlamak lazım
BENDE 2 GÜN GÖRDÜN TAM ÇİZGİYİ :) KAFAN KARIŞMASIN ZATEN BİR AYDA YUMURTLAMANIN OLMASI GEREKEN 2 GÜNÜ GÖSTERİYOR O..tam çizgiyi 1 gün gördün dimi. ya ben 2 gün gördüm bu da kafamı karıştırıyor
20 ocakta silikti denedik, 21 de koyuydu denedik 22 de silikti denedik valla aldırmadık bizde :) olsun biz hala devam ettik bu arada ne bilim geç döllenme vs diye de söleniyor onun için de bırakmadıktam çizgiyi 1 gün gördün dimi. ya ben 2 gün gördüm bu da kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?