2015 ekim anneleri (totem) :)

Canım bende belirti melirti yok ki. Aksi gibi hayatimda yorulmaddigim kadar yoruldum son 1 haftadir. Geçen hafta Salı perşembe arası karnelere kapak çocuklara hediye hazırladım 3 gün bildiğin bali çektim sınıfta. Son iki gündür bi yandan inşaat işi vardı onu bi yandan evi temizledim. Bugün genel temizlik artı 14 misafir agirladim ağırlamaya devam ediyorum. Buldugum ufacık fırsatı değerlendirip buraya yazdım işte. Bitki haldeyim. O bebek tutarsa helal olsun ona :)

Son düzenleme:
Ayyy cnm 14 kişi çok zor ben de iyi bilirim hem çalış hem tüm aileyi karşıla kolaylıklar geslin sana . Ama olsun melek gelmek istedikten sonra herşekilde gelir olumlu düşün lütfen :):):)

Ayyy cnm 14 kişi çok zor ben de iyi bilirim hem çalış hem tüm aileyi karşıla kolaylıklar geslin sana . Ama olsun melek gelmek istedikten sonra herşekilde gelir olumlu düşün lütfen :):):)
öyle öyle canım tutacaksa Allah nasip ettiyse hiçbişey olmaz. Bende o nedenle rahat davrandım. Hem nereye kadar dikkat edecez belki bi sene tutmayacak, insan hep hamileysem diye yaşayamaz ki.

öyle öyle canım tutacaksa Allah nasip ettiyse hiçbişey olmaz. Bende o nedenle rahat davrandım. Hem nereye kadar dikkat edecez belki bi sene tutmayacak, insan hep hamileysem diye yaşayamaz ki.
Evet ya bir çok yazı bir çok arkadaşım ile konuştum ve hepsi aynısını söledi , ne zaman bıraktım düşünmedim dedi o zaman bebiş gelmiş :). Bu arada benim annemin tam 12 sene çocuğu olmamış, tam 12 sene. Ve sonra arka arkasına çocuk sahibi olmuş. Bu yüzden ümidimi de kaybetmiyorum ve zamanın gelmesini bekliyorum.

günaydınn kızlarr..
Bir süredir takip etmeme rağmen forumdaki ilk mesajım..toteminizi çok sevdim.. :)
Bat 11 Şubat olarak benide listeye alın..

evet herkes aynı şeyi söylüyo düşünmeyi bırakınca oldu diyolar ama düşünmeyi nasıl bırakabiliğyorlar aklım almıyo günün her anında aklımdqa hesap yapıyorum yumurtladım mı bu akşam mı olur bu ay tutarsa bebek ne zaman olur ay hamileliğim hangi aylara denk gelir ya olmazsa naparım gibi aklımda bisürü soru nasıl çıkartıp atayım bilemiyorum

inşallah hepimizin iyi haberleri arka arkaya gelir. 5 yıllık evliyim 2buçuk yıldır beklemedeyim (hemen olur sanıyodum bilsem hiç korunmazdım) 3 defa klomenle yum takibi +2 negatif aşılamam var bu ayda aşılama olcaktı ama yumurtam tam büyüyemeden çatladı nasıl oldu anlamadık aşılama iptal oldu evde çalışma yaptık bu ay da olmazsa tüp bebek yolcusuyum heyecan dorukta yani. senin hikayen nedir

ayyy süreç uzunmuşş..hemen olsun bebişin inşallah..2015'in ilk ayı haberini alırsan bu yıl senin yılın olur belki.. :)
ben haziran ayında evlendim, yani 8 ay önce..eşimde bende bebişi yakın zamanda istemiyorduk, hatta 3-4 yıl yok diyorduk.. :)
geçen ay bir haftasonu evde otururken bi anda çocuğumuz olsun istedik, öyle aniden.. :)
tabii çok tecrübesiziz fln, geçen ay denedik ama tek çizgi.. :/ bu ay henüz ikinci deneme..
çok yoğun çalışıyoruz ikimizde, nasıl bakcaz etcez hiç bilmiyorum bi an öyle düştü aklımıza.. :)

ben bebeği yapmaya çalışırken rahat değildim canım :) Çok stres yaptım. Sonrasında rahattım olan oldu diye. 12 sene beklediyse annen seni el bebek gül bebek büyütmüşlerdir :)

Aniden istek geliyor demek ki:) Aslında ben hala korkuyorum çocuk yapmaktan ama 32 yaşındayım artık mecbur

ben bebeği yapmaya çalışırken rahat değildim canım :) Çok stres yaptım. Sonrasında rahattım olan oldu diye. 12 sene beklediyse annen seni el bebek gül bebek büyütmüşlerdir :)
Ayy saolsunlar annemde babamda öleydi herkesin annesi babası gibi :) Ben bu ay 3 gün üstüste denedim silik çizgi tam çizgi ve silik çizgi gördüm . Olmasa da artık tıpış tıpış dr a gidecem nefret ediyorum ama kontrollere başlamak lazım

Aniden istek geliyor demek ki:) Aslında ben hala korkuyorum çocuk yapmaktan ama 32 yaşındayım artık mecbur

ahahahah
bende korkuyorum canım yaa valla ama istiyorumda sanki.. :)
değişik yani heycanlandırdı bu fikir beni..
hem 32'de ne varmış kii.. :) 28imdeyim bende..

tam çizgiyi 1 gün gördün dimi. ya ben 2 gün gördüm bu da kafamı karıştırıyor

BENDE 2 GÜN GÖRDÜN TAM ÇİZGİYİ :) KAFAN KARIŞMASIN ZATEN BİR AYDA YUMURTLAMANIN OLMASI GEREKEN 2 GÜNÜ GÖSTERİYOR O.. LifeMyLife NE KADAR GÜZEL 3 GÜNÜDE DEĞERLENDİREBİLMİŞ İNŞALLAH BU AY GELİR BEBİŞİN..HEPİMZİNKİ İNŞALLAH.

20 ocakta silikti denedik, 21 de koyuydu denedik 22 de silikti denedik valla aldırmadık bizde :) olsun biz hala devam ettik bu arada ne bilim geç döllenme vs diye de söleniyor onun için de bırakmadık bence sende var bişilerrr sölim sana ben de 32 yaşındayım bu arada ve artık çok istiyorum bebişşşş yeni evliyiz ama çok istiyoruz :)

YALNIZ BENİM KAFAMA BİŞEY TAKILIYO..ERKEN GEBELİK TETİNİ KULLANIPTA GERÇEKTEN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VARMI ACABA..ÇOĞU KİŞİYİ YANILTMIŞ TA :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…