2015 ekim anneleri (totem) :)

ya ben de okuyorum hep belirtileri bildiğin adet belirtilerim benim yani yaşananlar. O yüzden cidden kafam karıştı göğüs şekilleriymiş kirpikmiş yok şekerim bende de öle bişiler yok ama senin miğden bulandıysa ne bilim bide 7 gün kalmış ayyyy inşallahhh yaaa :)

Şubat girse zaman daha çabuk geçicek sanki.. :)
6-7-8-9-11 Şubat'ta bat bekleyenler var benim okuduğum..kaç müjde alıcaz bakalım..

yok yav 3. haftada olmazmış bulantı. Bir de benim vucudumun tepki noktası midemdir. Hangi hastalık olsa önce mide bulantısıyla başlar . Şuan burnum tıkalı gibi hapşırıyorumda. Belki üşütmüşümdür. Onun dışında kasık batması karın ağrısı falan yok

Nasıl olmazmış yaw :) kardeşim mide bulnatısından şüphelenmiş kan testi yaptırmış zaten 5 gün kala olumlu düşünelim plsss :)

ahahahah
bu topiği şimdi daha çok sevdim..
kızlar umarım ilk aylardan iyi haberler gelir..ben bi yandan da korkuyorum, daha yeni evliyiz, iş çok yoğun, çok geç çıkıyoruz nasıl anne olcam ben diye ama :)
bi şekilde hallolur nasılsa her şey..

özeldemisin. Çalışan kadın ile ilgili güzel iyileştirmeler planlıyorlar. Umarım hayata geçirirler. Ben öğretmenim yarım gün çalışıyorum ona rağmen düşünüyorum nasıl bakarım diye

Ahhh öğretmen olmadığım günlere bi pişmanımm..en yakın arkadaşlarım öğretmen canım, bide özel bi meslek yaa, bi amacı sorumluluğu var, özeniyorum cidden.. :)
ben bankacıyım maalesef, eşimde bende bankadayız.. :/
Haftasonu çalışmıyoruz ama haftaiçi eve gitmemiz sekizbuçuğu buluyor..

Hiç pişman olmaz canım her mesleğin zorluğu ayrı inan ki.Ama bankacılarda çok güzel bakımlı ve şık oluyorlar :) Çalışma saatleriniz baya yoğunmuş. En azından kreş yaşına kadar ücretsiz izin kullanamazmısın. Ya da anneanne babaanne bakamaz mı. Hayat şartlarıda çok zor arkadaşım yaa tek maaşla geçinilmiyor ki.

ahh kreş yaşına kadar nerdeeee..ücreli 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası..ama doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun yani bebek 3 aylıkken ücretli izin bitiyor..
sonra da 6 ay ücretsiz hakkım var..onda bile düşünüyorum dediğin gibi maaşın biri gitcek.. :/
en geç 9.ayda işe başlamam lazım yani..tabii Allah izin verir bebeklerimiz olursa hayırlısıyla.. :)
çok şükür aneanne babaanne aynı şehirdeyiz şimdilik..onlar var içim rahat..

ücretli izin bizdede aynı ve çok çok çok az malesef. Göstermelik 300 lira 500 lira verip göz boyuyorlar ama işe yarar bir iyileştirme yok çalışan kadına . Yeni tasarıları baya iyi, okul yaşına kadar yarı zamanlı çalışma hakkı verilecekmiş sözdeeeee. Biz zaten yarım gün çalıştığımız için bize faydası olmaz ama yoğun çalışan kadınlar için çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…