2015 ekim anneleri (totem) :)

Kendimi dinleyince veya forumları okuyunca kendimde belirtiler buluyorum ama işe sakınca hepsi kayboluyolar demek ki hepsi psikolojik inşallah Kafayı yemeden anne olabiliriz

eylül 26 annesi olmam bekleniyor :) beni de ekimden sayar mısınız :) 6. haftama bugın girdim de , ama bu dün sağ ile başlayan sabah 2 taraflı olan böbrek ağrısı nedir bilemedim. var mı yaşayan ?

Ben yaptım canım negatif :) Dayanabilirsem pazarteside yapçam. Bende 2 erken 5 normal 7 tane vardı kaldı 6
BENDE BUGÜN BAŞLAYACAKTIM HADİ BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM DEDİM BENDEDE BELİRTİ YOK AMA BEN İLK HAMİLE KALDIĞIMDA DA HİÇ BELİRTİM YOKTU:) ANLAYAMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMU :) NASİP ARTIK :) DÜZGÜN ÇALIŞMA OLMADIĞI İÇİN BİŞEY DİYEMİYORUM İŞTE

eylül 26 annesi olmam bekleniyor :) beni de ekimden sayar mısınız :) 6. haftama bugın girdim de , ama bu dün sağ ile başlayan sabah 2 taraflı olan böbrek ağrısı nedir bilemedim. var mı yaşayan ?
Hayırlı olsun sen hamişsin dimiiii süperrrr Allah'ım Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin cnm , bizler bekliyoruzzzz daha günlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…