2015 ekim anneleri (totem) :)

Seninde 7 ya da 8 di dimi gördm canım.. :)
ne zamandır istiyosun çok oldu mu?
BENİMDE 7 Sİ CANIM EVET 6-7 AY OLDU AMA TUTTURAMADIK..4 BUÇUK SENELİK EVLİYİM GEÇEN SENE HAMİLEYDİM 9. HAFTADA KALBİ DURDU ALDIRDIK ŞİMD EKRAR İSTİYORUZ..Bİ ANCE OLSUN ARTIK İNŞALLAH HEPİMİZİN

bu forumda bi kaç yer okudum...ama hep böle içim karardı..
neden bilmiyorum burdaki yazılar iyi hisettirdi bana, o yüzden inanıyorum ben, bu ekipten birden fazla iyi haber çıkcak..hepimiz iyi enerji gönderelim..
Hatta sonra göbişli göbişli bi şehirde buluşur bitki çayı içeriz.. :)

EVET SON ZAMANLARDA KİMİ DUYSAM AYNI VAKA NE YAZIKKİ..İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH...

Kuzum yaaa Allah'ım bidaha göstermesin sakın olumsuz da düşünme asla yasak tamam mı inşallah kalbine göre veriri tatlım aminnnn

Aynen cnm biz de öle bişi yok dimi ben de öle hissettim ve yazmaya başladım açıkçası :) güzel bir enerji var burada sanki inşallah müjdeli haberleri almaya başlicazzzz yavaş yavaşşşş

EVET İNŞAALLAH MORAL BOZMAK YOK ÜMİDİ KAYBETMEKTE YOK BU AY OLMAZSA ÖBÜR AY DAHA ÇOK ÇALIŞIRIZ ARTIK :)

BEN YARIN SABAH YAPAYIM DİYORUM ÇÜNKÜ 7 GÜNÜ GEÇTİ..İLİŞKİDEN 7 GÜN SONRA YAPABİLİRSİNİZ DİYOR AMA ERKEN GEBELİK TESTİNİ KULLANIPTA DOĞRU VE NET BİR SONUÇ ALANADA RASTLAMADIM DAHA O YÜZDEN KARARSIZIM..Bİ SÜRÜDE TEST VAR NOLCAK ONLAR YAPALIM GİTSİN :)

Yaaa gaza getirme beni işte erken gebelik testinden sonuç alan olmadığı için karasızım bende. Yapsak mı kııızzz

Kızlar birinizin 6, birinizin 7 bat.
Testlerin doğru çalışacağını varsayarsak eğer :) şuan erken test için bile erken gibi..
erken testte en iyi sonuç bata en fazla 7 gün diyor her yerde..yani en iyi tarih en erken 1 Şubat bence..
İki gün daha dayanınnn..

Bizde test bol ya batıyo :) Ama negatif i görüncede üzülücez. Bir kaç gün daha beklemek lazım malesef

İnternetten mi aldınız testleri..?
bende test fln yok yaaa oyuncak gibi elimden düşürmem ben almiyim bence.. :)

Duramadım yaptım testi aldım havamı Kocammannnbir tek çizgi Millet bir hafta kala öğrenmiş bu testle demek ki bişey yok bu ay
Cnm dur bakalım hemen olumsuz olma hala dönemimiz de olabiliriz bazı programlara baktığımda hala bebek için şans veriyor pls tam günün gelmeden test yapma bakalım :) geç döllenme var bir çok insan böle kalıyo

Ben herhangi bir belirti ile ama ciddi bir belirti ile karşılaşmadığım sürece test yapmicam söz verdim kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…