2015 ekim anneleri (totem) :)

hiç belirtim yok sadece sağ tarafta demişti doktor sag tarafımmda bazen ağrı oluyo adet sancısı gibi değilde böyle değilşik bir şey
bulantıda zaten yedinci haftadan sonra başlar şuanlık oda yok ıkı hafta sonra gel kalp atışlarına dedi ama ben haftaya gidicem meraktan çatlarım

merhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef 20 ocakta adet oldum eylülü kaçırdık ama bakalım ekim annesi olacakmıyım :) allah hepimizin yardımcısı olsun..

KİMYASAL GEBELİK NASIL OLUYOR ?? BEN ONU BİLMİYORUM
merhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef 20 ocakta adet oldum eylülü kaçırdık ama bakalım ekim annesi olacakmıyım :) allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ben de bilmiyorum ya kimyasal gebelik nedir çok geçmiş olsun geçmişte kalsın kuzucum

Ben de bilmiyorum ya kimyasal gebelik nedir çok geçmiş olsun geçmişte kalsın kuzucum
kızlar kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama bebek tutunamıyor. Beklenen adtten bir kaç gün sonra adet görülüyor. Belki biraz daha yoğun. Biz tabi sürekli test yapmadığımız için başımıza geldiysede bilemiyoruz. Çünkü doktorlar bunun sıklıkla yaşandığını ancak her kadının fark edemediğini söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…