2015 Ekim Anneleri

Lovely35 senin bebişin emzige alışmış galiba di mi canım? Direk aldı mı yoksa bir şey yaptınız mi, ugrastiniz mı? En fazla 5 dakika alsa sonra atıyor ve tok olsa bile, hem emmis olsa hem mama yemiş olsa falan da mesela, üstüne yine meme istiyor, ille memede uyuyor. Yatağa koyunca uyanıyor, özellikle geceleri. Damakli ve damaksiz var, ikisiyle de aynı. Farklı emzikler de denicem bakalım. İnşallah alışır da biraz rahatlariz Alissin diye bir şey yapabilir miyiz ki?

Kizlar bas agrisi ceken varmi anlamadim ya uykusuzluk bukadar bas agrisi yaparmi acaba kafam kopuo... sanki normal dogum yapmadimda spinal anestezi almis gibi basim catlioo bi onerisi olan varmi ilac almak istemiorum malum emzirdigim icin..

Canım bizimki hastanede ilk gün aldı hemen ama o da en dandik emziği wee'nin silikon damla uçlusunu. Damaklıları almamıştı ne nuk, ne avent. Bizede ebeler verin çenesi gelişsin emme yetisi gelişsin dediler ondan verdik onunla çekmeyi öğrendi ama çocuk doktoru bu emzikleri alıyorlar ama onu da biz tavsiye etmiyoruz dedi o gün eve gelince hemen avent damaklıyı verdim aldı, aldığını görünce diğerini attım. Bu arada emzik tutsada yerine koyunca uyuyacağını düşünme bu seferde emzik ağzından düşünce başlıyorlar ağlamaya. Alışsın diye sütünü sürebilirsin canım en azından uykuya dalmada belki faydası olur bende uyusun dalsın diye emzirdikten sonra memede tutuyorum ya da ayağımda sallıyorum başka türlü uyumuyor.

Benim bebegimin yüzünde de kirmizi lekelerin üstünde sari uc veren biseyler cikti doktor normal oldugunu sicaktan ve cildinin hassas oldugundan dolayi çıktığını söyledi.

Kizlar bas agrisi ceken varmi anlamadim ya uykusuzluk bukadar bas agrisi yaparmi acaba kafam kopuo... sanki normal dogum yapmadimda spinal anestezi almis gibi basim catlioo bi onerisi olan varmi ilac almak istemiorum malum emzirdigim icin..
Uykusuzluk yapıyor canım maalesef en azından bir kaç saat uyumalısın o zaman göğüslerde rahat süt doluyor. Varsa birileri yakınında dönüşümlü idare edin birbirinizi. Bu arada minoset ya da dolarex almanda sakınca yok emzirenler alabiliyor her iksinide.

Benim bebegimin yüzünde de kirmizi lekelerin üstünde sari uc veren biseyler cikti doktor normal oldugunu sicaktan ve cildinin hassas oldugundan dolayi çıktığını söyledi.
Bizimkininde boynunda ve yanaklarında hafiften kırmızı kırmızı çıktı. Sıcaktan olduğunu söylediler. Çok sarıp sarmalamıyorum artık biz ne giyiyorsak bir tık fazlası ve üzerine pamuklu battaniye. E ezgi_cik

Kızlar çarşambs günü son dedi dr kesin yatıracak.. Yatırmassada ben ısrar edicem çünkü dayanamıyorum sancıya günlerce çekiceme bir iki saat çekerm bebeğim 4 kilo olmuş açılmam 3 cm rahim yumuşamış mı ne öle bişe dedi,, ngün böle devam ederse bu sancı çarşambayı bekleyemem =(

Muayene konusunda bizimkide aynıydı hep ayda 1 gittik sonra bizde 2 haftada 1 o da sadece son seferde ama hareket konusunda her saat diye tembihliyor bende başlarda etmiyor o kadar diyordum ediyordur sen farketmiyorsundur demişti kilo aldıkça daha çok hissetmeye başladım tabi birde hareket ediyor mu diye dikkat ettikçe fark ediliyormuş:) hiç endişe etme demekki iyi gidiyor hamileliğin gerek görmüyor dr un :) ayrıca 40 bitince de dr lar daha çok dikkat ediyor benimki bir daha çağırmadı bile perşembeye sezeryan tarihi verdi kendi gelmek isterse bebiş biz arayacağız artık

Hiç belli olmaz tarih alınmış sende benim gibi haber ver herkese geleceği yokmuş bizimkinin sezeryan tarihi aldım de beyninde bitir işi bak gör nasıl gelecek minnağın.
İnş canım hergün arayanlara söyledim zaten perşembe diye ama sinir ediyorlar beni direk boşa bekledin işte demedikleri kalıyor arkamdan diyorlar kesin de:) inş o zamana kadar gelir gelmezse de napalım içerde beslenmiş oldu :)

Arkadaşlar yha sancıları dindirmek için neler yapabilirim gitmez hiç bellide en azından azalsa

Canm gece boluk borcuk bikac saat uyuyorum on gundur kv yanimdaydi ama gitti esimde ise basladi annem ara sira gelio ama surekli durmuo bebiste kisa sureli uyuyunca gunduzleride uyumak haram oldu hap konusunda takintiliyim malesef o yuzden almadan gecirme cabasindayim ama sanirim olmicak ya uyucak yada hap alicam cnm saol cok....

Canım lütfen sakin olmaya çalış biliyorum çık zor son hafta ama seni ve bebeği riske atamazlar. Bekleyemicek durumda olsa mecbur alır acil sezeryanla. Allahın izniyle sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza bol bol dua edicem hepimiz için.

Canım seni doktor niye gonderiyo 3 cm açıklık ve sancin varsa başka yere git bence
Herkes öle diyo da napçam bilmiyorum sancıda var gitmiyo bu sefer.. Dr dedim evim uzak gelemiyorum öle her an göndermeyin dedim sancın düzenli olsa gndermezdm dio anlamadım

Kızlar tarihi öğrendiğimden beri dumur haldeyim ne hissettiğimi bilmiyorum. Stres mi mutluluk mu çok garip kafam. Yarın yanımda sadece eşim ve annem olsun istiyorum o yüzden herkese saati farklı söyledim odama çıkınca gelsinler öncesinde kimse Germesin beni. Annemle aynı apartmandayız ama kayınvalidem valizini hazırlamış bizde kalacakmışmış! Uzaktan arkadaşım da gelip kalacak gittim eve kahvaltı lık olsun diye alışverişle uğraştım bide uzun süredir annemlerde yediğimizden almıyorduk. Korkuyorum ya sadece bebeğime odaklanmak istiyorum rahtlatır bıraksın lar istiyorum şimdiden tasası başladı doğum hariç neleri düşünüyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…