Peki bi krem falan vermedi miBenim bebegimin yüzünde de kirmizi lekelerin üstünde sari uc veren biseyler cikti doktor normal oldugunu sicaktan ve cildinin hassas oldugundan dolayi çıktığını söyledi.
Başka yere git tatlim Allah korusun bebeğine bisey olur senin gözlem altında olman lazım doğum başlamış imkânın varsa özele git devlette ilgilenmiyolar herhalde ben sinir oldum doktorunaHerkes öle diyo da napçam bilmiyorum sancıda var gitmiyo bu sefer.. Dr dedim evim uzak gelemiyorum öle her an göndermeyin dedim sancın düzenli olsa gndermezdm dio anlamadım
Canım lütfen sakin olmaya çalış biliyorum çık zor son hafta ama seni ve bebeği riske atamazlar. Bekleyemicek durumda olsa mecbur alır acil sezeryanla. Allahın izniyle sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza bol bol dua edicem hepimiz için.
Yha ben de 2 kere üsteledim ama dediğin gbi gözlem altında olması gerekir ayarlıcam canım bişeler zaten arttı ağrılarBaşka yere git tatlim Allah korusun bebeğine bisey olur senin gözlem altında olman lazım doğum başlamış imkânın varsa özele git devlette ilgilenmiyolar herhalde ben sinir oldum doktoruna
Canim icinde inek sutu tozu felan mi var? Bazi bebeklerin ilk donemlerde alerjisi olabiliyor. Benim bebegimede yogun bakimda aptamil verdiler.Kızlar yaaa hep sorunla karşınızdayım Aptamil kıllanıyorduk gdo lu olduğunu öğrenince hemen gidip sma gold aldım içirdik iki üç dakika sonra ağzından burnundan fışkırır gibi kustu sonra yine aptamil verdik cesaret edemedim tekrar sma vermeye siZde de oldu mu böyle
Canim bende sma kullaniyorum bi kac kere oldu ama cok veriordum sanirim oyuzden sende mi acaba cok verdjnKızlar yaaa hep sorunla karşınızdayım Aptamil kıllanıyorduk gdo lu olduğunu öğrenince hemen gidip sma gold aldım içirdik iki üç dakika sonra ağzından burnundan fışkırır gibi kustu sonra yine aptamil verdik cesaret edemedim tekrar sma vermeye siZde de oldu mu böyle
Benimki de aynı yaa.. Hep böyle gitmez inşallah..Aynı durumdayız o ık mıklar hiç bitmedi bizde. Kundak yapmak ya da yüzüstü yatırmak işe yarıyor biraz. Uykulara hasretim anneme rağmen o alıyor her gece sen uyu biraz diyor 1-2 saat öyle uyuyorum yoksa bu mızmızla yanmıştım. Her zaman gazdan değil yani o ık mıklar değil! gece gündüz ayırımları yok sıcak koldan bırakıldığı için derinde uyumadıklarından uyanıyorlar hemen.
İnşallah kolaylıkla sağlıcakla kavuşursun miniğine canımGünaydın güzellerim..Bütün gece sancim oldu duş aldım biraz gevsedim suan..bugün kontrol günümüz..sanırım beybisi gelmeye niyetlendi ınsaallah.. onu kollarima almak için sabirsizlaniyorum Rabbim bi avazda nasip etsin inşaallah
Okudum canım.. Allah yardımcın olsun. Gerçi doğumun olmuştur belki de.. İnşallah sağlıkla kavusmussundurKızlar yatışım yapıldı suni veriliyor dualarınızı eksik etmeyin birer ayetel kürsi okur musunuz
Can'ım ben şimdi verdim çok kuştu yaaa sizde de oldu mu kusmaCnm bn kullaniyorim 1 numara gold sistem 0-6 ay
Can'ım 60 cc 2 ölçek koyduk sen Nasıl veriyorsunCanim bende sma kullaniyorum bi kac kere oldu ama cok veriordum sanirim oyuzden sende mi acaba cok verdjn
Canım bende migren var. Önceki gece bir tuttu, ağlattı. Parol veya Minoset içebilirsin. Günde 3-4 tane olabilir, ama çok agriyinca onlar da çok işe yaramıyor. Benim de ne zamandır tutmuyordu, ben de uykusuzluktan diye düşündüm, çünkü o gece, ve tabi birikim de var, çok yorulmuştum artık. Bence uykusuzluk ve yorgunluk yapıyor canım. Geçmiş olsun..Kizlar bas agrisi ceken varmi anlamadim ya uykusuzluk bukadar bas agrisi yaparmi acaba kafam kopuo... sanki normal dogum yapmadimda spinal anestezi almis gibi basim catlioo bi onerisi olan varmi ilac almak istemiorum malum emzirdigim icin..
Ay ne biliyim canım, sürekli meme istiyor tok olsa da. Emme refleksinden de kaynaklıdir dediler. Kucagimda bile uyumuyor çoğu zaman, ille emmek istiyor, memede uyuyacak. Her zaman değil ama çoğu zaman öyle.. 2 dakika yalancı meme alınca bile o ara sakinliyor biraz. En azından biraz yardımcı olur diye düşündüm. Denicem o zaman başka başka memeler.. Saol canım..Canım bizimki hastanede ilk gün aldı hemen ama o da en dandik emziği wee'nin silikon damla uçlusunu. Damaklıları almamıştı ne nuk, ne avent. Bizede ebeler verin çenesi gelişsin emme yetisi gelişsin dediler ondan verdik onunla çekmeyi öğrendi ama çocuk doktoru bu emzikleri alıyorlar ama onu da biz tavsiye etmiyoruz dedi o gün eve gelince hemen avent damaklıyı verdim aldı, aldığını görünce diğerini attım. Bu arada emzik tutsada yerine koyunca uyuyacağını düşünme bu seferde emzik ağzından düşünce başlıyorlar ağlamaya. Alışsın diye sütünü sürebilirsin canım en azından uykuya dalmada belki faydası olur bende uyusun dalsın diye emzirdikten sonra memede tutuyorum ya da ayağımda sallıyorum başka türlü uyumuyor.
Cok az kaldik.bi yalanci sancim bile yok beni heyecanlandiracakOuyyy anam oyyykaç kisi kaldik dogurmayan
Canım bu konu için sanırım yanlış bi zaman. Hiçbi ücret senden bebekten daha önemli değil. Bikaç gündür takıp ediyorum epey skıntılı zamanlar geciriyosun. Para bişekilde hallolur sen iyi olduguna güvendiğin bi hastane bian önce git burda seninle aynı sehırdekılr yardımcı olurlar mutlaka.Medical park hastanesine gden var mı? Doğum ücretlerini sorcktım yeni hastane araştırıyorum =(
Bugunde sabret bakalim yuruyus yapiyonmu ben simdi 50 dk yurudum yoruldum dinleniyorumYa vereceklerdi bgün canım ama dr kendi sancınla gelsin yazık olur desi sancılarımda ar ama düzensiz =(
Evde yürüyorum canım iyi geliyor ama geçmiyor yine gelio sancıBugunde sabret bakalim yuruyus yapiyonmu ben simdi 50 dk yurudum yoruldum dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?