Spinal mi oldun canım. .benim 4.-5gum surdu inşallah senin de az sürer. Yatip dinlenmeye çalış
Canım ücret için değil de burası bana çok yakın nasıl hiç bilmiyorum ondan sordum bilgi için yaniCanım bu konu için sanırım yanlış bi zaman. Hiçbi ücret senden bebekten daha önemli değil. Bikaç gündür takıp ediyorum epey skıntılı zamanlar geciriyosun. Para bişekilde hallolur sen iyi olduguna güvendiğin bi hastane bian önce git burda seninle aynı sehırdekılr yardımcı olurlar mutlaka.
Gelsin gelsin sabaha dogurursun insallah.cömel kalk hareketi yapEvde yürüyorum canım iyi geliyor ama geçmiyor yine gelio sancı
Allah kolaylik versin canim.saglikla kucagina al yavrunu inşallah.Canım yoldaş az önce dr kontrolünden çıktık günüm doldu bugün çok şükür meleğim iyi. Nst de hiç Sancı yok maalesef ve rahim ağzı tamamen kapalı. Suyu azalmaya başlamış doktorum benim eşimin annemin fikrini de aldı defalarca bana bırakıyorsanız sabah alalım dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum nasip olmadı maalesef normal doğum yaşamayı çok isterdim ama artık bekleme stresini kaldıramıyorum. Yarın 20.10.15 te saat 8 gibi meleğimize kavuşacağız allahın izniyle. Biz de durumlar böyle ben de cesaret edemem normal olsun diye diretmeye
Tamam cnm onuda denicemGelsin gelsin sabaha dogurursun insallah.cömel kalk hareketi yap
Senin birde enfeksiyonun vardiya acaba agrilarin ondanmi dogum agrisi aralikli olmasi lazim.Herkes öle diyo da napçam bilmiyorum sancıda var gitmiyo bu sefer.. Dr dedim evim uzak gelemiyorum öle her an göndermeyin dedim sancın düzenli olsa gndermezdm dio anlamadım
Rabbim yardimcin olsun.tez zamanda dogur insallahKızlar benimde yatışım yapıldı bugün. Nst de çok sancım var açılmam çok değil 2 cm ama bu gece takipte olucaklar. Normal olmazsa sezeryan. Tek kordon olduğumuz için ve hamilelik şekeri olduğu için tehlikeye atamam dedi yollamadı. Ağrı eşiğim yüksekmiş güya ama suniyi alınca görcez. Bende dualarınızı bekliyorum. Bu gece engeç yarın bebeğime kavuşacağım
Yok cnm enfeksiyon la ilgili bişe demedi dr... Şimdi nasıl biliyor muusn adet sancısına bel ağrısı eşlik ediyor şuan dk tutmadım ama arada geliyor ve 1 2 dk sürüyor ( adet sancısı bunun yanında daha az tabi)Senin birde enfeksiyonun vardiya acaba agrilarin ondanmi dogum agrisi aralikli olmasi lazim.
Oooo carsambaya kadar dogurursun sen.Kızlar çarşambs günü son dedi dr kesin yatıracak.. Yatırmassada ben ısrar edicem çünkü dayanamıyorum sancıya günlerce çekiceme bir iki saat çekerm bebeğim 4 kilo olmuş açılmam 3 cm rahim yumuşamış mı ne öle bişe dedi,, ngün böle devam ederse bu sancı çarşambayı bekleyemem =(
Eeee tmm o zaman doguruyorsun daha ne olacakYok cnm enfeksiyon la ilgili bişe demedi dr... Şimdi nasıl biliyor muusn adet sancısına bel ağrısı eşlik ediyor şuan dk tutmadım ama arada geliyor ve 1 2 dk sürüyor ( adet sancısı bunun yanında daha az tabi)
İnşallah canım yhaOooo carsambaya kadar dogurursun sen.
Canim benim nuye dindirecen artsin biran once dogurasin.bak kac kisi sanci bekliyoz tik yok:)))Arkadaşlar yha sancıları dindirmek için neler yapabilirim gitmez hiç bellide en azından azalsa
İşte bende gittiğim hastaneye gitmek istemiyorum artık yada mecbur gitmek zorunda kalcam aslında özele gitsem iyi olur herkes çok iyi dior orayıda kv nasıl laf anlatıcam onu düşünüyorumEeee tmm o zaman doguruyorsun daha ne olacak
Yha ben korkmaya başladım ondan sanırım =)Canim benim nuye dindirecen artsin biran once dogurasin.bak kac kisi sanci bekliyoz tik yok:)))
Korkma canim benim al eline kagit kalem sancilarin saatlerini yaz bakalim nasil aralari.bizide haberdar et.vallaha simdi ben gelip seni dogurtturacam:))))Yha ben korkmaya başladım ondan sanırım =)
Ben artik mama vermiyorum ama verdigim zaman gunde 3 kere 30 cc verdigim oluyordu bide emiordu fazlayi cikartiordu ama gazini tam cikartamadigin iciñ de kusuo olabilirCan'ım 60 cc 2 ölçek koyduk sen Nasıl veriyorsun
Ya ne güzel olur =) bu saat tutma işi nasıl olcak ben hep karıştırıyorumKorkma canim benim al eline kagit kalem sancilarin saatlerini yaz bakalim nasil aralari.bizide haberdar et.vallaha simdi ben gelip seni dogurtturacam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?