2015 Ekim Anneleri

Canım ücret için değil de burası bana çok yakın nasıl hiç bilmiyorum ondan sordum bilgi için yani

Allah kolaylik versin canim.saglikla kucagina al yavrunu inşallah.

Herkes öle diyo da napçam bilmiyorum sancıda var gitmiyo bu sefer.. Dr dedim evim uzak gelemiyorum öle her an göndermeyin dedim sancın düzenli olsa gndermezdm dio anlamadım
Senin birde enfeksiyonun vardiya acaba agrilarin ondanmi dogum agrisi aralikli olmasi lazim.

Rabbim yardimcin olsun.tez zamanda dogur insallah

KIZLAR BENİM BEBİŞİM PUL PUL SOYULUYOR RESMEN DERİ DEĞİŞTİRDİ SİZİN BEBİŞLER NASIL BİŞEY YAPIYORMUSUNUZ BUNUN İÇİN YÜZÜ FALANDA HEP SOYULDU...

Senin birde enfeksiyonun vardiya acaba agrilarin ondanmi dogum agrisi aralikli olmasi lazim.
Yok cnm enfeksiyon la ilgili bişe demedi dr... Şimdi nasıl biliyor muusn adet sancısına bel ağrısı eşlik ediyor şuan dk tutmadım ama arada geliyor ve 1 2 dk sürüyor ( adet sancısı bunun yanında daha az tabi)

Oooo carsambaya kadar dogurursun sen.

Eeee tmm o zaman doguruyorsun daha ne olacak

Eeee tmm o zaman doguruyorsun daha ne olacak
İşte bende gittiğim hastaneye gitmek istemiyorum artık yada mecbur gitmek zorunda kalcam aslında özele gitsem iyi olur herkes çok iyi dior orayıda kv nasıl laf anlatıcam onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…