Cnm mustela lotion kullanıyorum ben o durdurdu soyulmayı. Bebek yağı demişlerdi ama doktorumuz yağ kesinlikle yok dediKIZLAR BENİM BEBİŞİM PUL PUL SOYULUYOR RESMEN DERİ DEĞİŞTİRDİ SİZİN BEBİŞLER NASIL BİŞEY YAPIYORMUSUNUZ BUNUN İÇİN YÜZÜ FALANDA HEP SOYULDU...
Bizden 1 ay resmi ve turuncu manyağı anne resmi gelsin ozaman. Kocaman olduk kocaman:))Bebişleri görelim kızlar hani bebiş resimleri... Gördükçe mutlu oluyorum neşe doluyorum....
Uy masum suraaat. Maşallah binlerce kez canım. Yahu ne güzel doğuruyoruuz:))
Cnm kalkan fln kullandınmı? Ben kalkan ve lansinohla çözüm bulmuştum. Kızlar zeyinyağı sürüp sardıalr, kurusoğan rahatlatıyo fln yazmışlardı ama? Denedinmi bunları?Kizlar iyi aksamlar ben bebegimi kucagima alali 16 gun oldu ama gogsumde catlaklar olustu ne yaptimsa gecmedi yardim edin
Bizde soyulmasi iyi olur gelistigini gosterir derler ben bise yapmiyorum onun içinKIZLAR BENİM BEBİŞİM PUL PUL SOYULUYOR RESMEN DERİ DEĞİŞTİRDİ SİZİN BEBİŞLER NASIL BİŞEY YAPIYORMUSUNUZ BUNUN İÇİN YÜZÜ FALANDA HEP SOYULDU...
normal cnm bnm dogum kilosu 2922 idi hastane cikis2710 3 gun sonra 2610 2 gun sonra 2545 oldu cok canim skilmisfi ama sonra aldi merak etme sen emzir aliyolar ama sarilik artmis ben ilk gun mama verdim sutum yoktu sariligimiz 11 idi 1haftaya 3 e dustuaysglufk Lovely35 kızlar hemşiremiz geldi. Kakayı sordum, gayet normal o şekilde sesli ve ishal olması dedi. Korkulacak bir şey yok dedi. Kakasında susam tanesi gibi taneler de normal, sarı olması da normal ama yeşil olursa üşütmüş demek dedi.
Bu arada sarılık değerimiz 5.6dan 8.7ye çıkmış. Doğum kilomuz 3.420gr, taburcu kilomuz 3215 gr ve şimdiki kilomuz 3210 gr. Normal mi sizce?
Can'ım ben şimdi verdim çok kuştu yaaa sizde de oldu mu kusma
KIZLAR BENİM BEBİŞİM PUL PUL SOYULUYOR RESMEN DERİ DEĞİŞTİRDİ SİZİN BEBİŞLER NASIL BİŞEY YAPIYORMUSUNUZ BUNUN İÇİN YÜZÜ FALANDA HEP SOYULDU...
Bnmkide soyuldu cnm bn bebe yagiyla masaj yaptim hergun gecti simdiKIZLAR BENİM BEBİŞİM PUL PUL SOYULUYOR RESMEN DERİ DEĞİŞTİRDİ SİZİN BEBİŞLER NASIL BİŞEY YAPIYORMUSUNUZ BUNUN İÇİN YÜZÜ FALANDA HEP SOYULDU...
Yok cnm bnm kiz kusmadi ama ilk gun hastahanede bir mama vermis ebeler adini bilmiyorum onu kabul etmemis midesi bulqnmis sma yi yedi sorun olmadiCan'ım ben şimdi verdim çok kuştu yaaa sizde de oldu mu kusma
Ohh kuzuma maaşallah... Konsept resmini sevsinler onun... Büyüsün kocaman ablalar olsun inşallah.Bizden 1 ay resmi ve turuncu manyağı anne resmi gelsin ozaman. Kocaman olduk kocaman:))
Canım. Maşallah ne güzel anlatmışsın hikayeni. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebegine:)DOĞUM HIKAYEM
kızlar , canlar 15 ekim sabahi doktora gittik 1 gün öncesi açılma 3 cm idi yine kontrol etti ama baya zorladı bence doğumu tetiklemek içindi. Açılman 4 cm olmuş dedi.Yatis verdi.Islemleri yaptırırken hastanede oturuyorduk karnında pit diye bir şey oldu.bebegin tekmesi sanmıştım ki kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu.su çok akıcı ve ılık ılık geliyordu.Hemen odaya geçtik.sancilar çok sık geliyordu.Bol dua okudum ve nefes egzersizleriyle geçiyor gibiydi.Lavman yapıldı , kahvaltı da yaptırdilar ama sancılar biraz halsizlestirdi beni.Hemen epidural istedim.Yataga yattım ama kasılmalarim çok şiddetliydi. Sanki karnimda patlamaya hazır bir yanardağ vardi:) Bebek kendi kendini aşağıya itiyordu ben bir şey yapmadan.Kizlar o ara şifalı ve doğumu kolaylaştıran bir otun suyunu içtim. Inan doğumumun kolay olmasını ona bağlıyorum. Fatima annemizin eli otu.yanimdakiler okudu uflediler icirdiler.otu suyun içine atıyorsun o açıldıkca Rahîm de açılırmis. Doktor açılmama baktı 9 cm olmuş ooo sen yarım saate doğurursun dedi.Bana müthiş bi moral geldi.Dogumhaneye aldılar sonra.Sunu diyim sancı aşaması zor ama doğumhane ve doğum olayı supperr:)Şiddetli kasılmalarim oluyordu.5-6 kez ikindim bebeğim cikti:)Toplamda 4 saat 45 dakikada bebeğim kucağımdadi çok şükür. suan ikimiz de iyiyiz.Dikislerim canımı acıtıyor az bir şey. Ben doğumdan önce herkesin doğumunun farklı olacagina inanırdım. Kimsenin hikayesi sizi korkutmasin. Biz her şeyi atlatacak güçteyiz:) Onun minnaksurati her şeyi unutturur:)
Maşallah sübhanallah o totişi yerim ne de güzel yatmış ya. Bugün gittin mi doktora kaç gr olmuş. Bizimki 4.100 çıktı.laz4life bizde cektik bugun bizde 1 aylik olduk :)
Allahııım nasıl güzel yatmış miniciiik.laz4life bizde cektik bugun bizde 1 aylik olduk :)
Hmm bende mustelanın ürünlerini almıştım sadece losyonumuz yoktu. Yarın losyonda alayım ozaman mustelanın bebe yağını kullanıyorsum vücuduna ama yüzüne bişey süremedim öyle kuru kuru kalıyor kuzum..Cnm mustela lotion kullanıyorum ben o durdurdu soyulmayı. Bebek yağı demişlerdi ama doktorumuz yağ kesinlikle yok dedi
Aynen katılıyorum sana ne güzel doğurmuşuz maşallah....Uy masum suraaat. Maşallah binlerce kez canım. Yahu ne güzel doğuruyoruuz:))
Canım bende daha 1 ay dolmadan bişey sürmeyeyim dedim bir üre zeytin yağı sürdük baktım olmuyor cildide çok kuru beb yağına geçtim sonra. Tabi bebişlerimiz büyüyor şükür Allah'a....Bizde soyulmasi iyi olur gelistigini gosterir derler ben bise yapmiyorum onun için
Benimki o kdar mızmız ki yağı fışkırtıp hemen üstünü giydiriyoruz masaj falan nerdeeee.....Bnmkide soyuldu cnm bn bebe yagiyla masaj yaptim hergun gecti simdi
Umreye giden biri getirmiş canım eşimin arkadaşı vermişti. Aktarlarda var mi bilmiyorum.Nefes egzersizi bol dua ile geçiyor gidiyor her şeyCanim o otu nerden buldun bir de?
Bu hafta sonuna kadar gelebilir belki bende 40+6 da sancılandım ertesi gün dogum yaptım :)İnş:) 40+2 bitiyor bugün ama tık yok perşembeye kadar bekliyoruz olmadı sezeryanla alıcak dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?