2015 Ekim Anneleri

Aynen bizde de oluyor cnm bn suya bir iki damla limon damlatıp 2 kaşık veriyorum

Kizlar selam goguslerimin acisindan aglicam artik oyle bir tutuyorki agzindan cikaramiyorum bile ne yapsam ya sagma makinasi mi alsam siz ne yapiosunuz ne suruyorsunuz lansolin krem suruyorum ama ya hic bi ise yaramadi yada yaradida daha kotu olcakti bilmiyorum ama gecmiyo

Nasl birgüm geçirdm bilmiyorum
Şimdi oğlış uyıdu ve otrdum sepette asılmayı bekleyen çamaşırları saymıyrm
Sabah yine ağlama krizleriyle öğlen yaptık 1.30 da sarılık geçmediği için dpktora gittik çok şükür artmamış yaron 1-2 tahlil daha cıkıcak ona göre doktor değerlendircez dedi bazen 3 ay sürüyormuş sarılır değerler temizse korkmamıza gerek yok dedi şimdilik %60 temiz yavrm zaten gazdan sürekli ağlıyordu kan alırken hastaneyi inletti
Sonrada pestili çıkmiş gibi uyudu
Sorunumz kalbinde üfürük var dedi doktorumz çarşamba günü ekg çekilcez inşlh önmli bişey değildir bize dua edin teyzeleri
Gazlı bebek bakmak cok zormuş gerçektn yiğenlerim yiyip içip uyuyodı ben böyle bebek görmedim

Hayırlısı böyleymiş :)
Yrn güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Canım malum ben her zaman giremiyorum doğum yapmışsın tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun. Bir foto istiyorum artık.
Sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten vakit bulamıyor insan. Uykuya bile vakit kalmıyor. Daha önce paylaşmıştım fakat yine paylaşayım canım.

Umreye giden biri getirmiş canım eşimin arkadaşı vermişti. Aktarlarda var mi bilmiyorum.Nefes egzersizi bol dua ile geçiyor gidiyor her şey

İnşallah biz de kolaylıkla atlatiriz canım. Çok sağol önerilerin için de ben otu bi arastirayim bulabilecek miyiz? Zaten dogmaya niyetimiz yok henüz

Canim geçmiş olsun yenidogan bebeklerde ufurum olabiliyor zamanla kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.
Benimde bebişim gazdan gecemi gunduzume katıyor muskat iyi geliyormuş alicam yarın.

Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı gelsin gerisi teferruat. Epidural ile olacaksa sezaryen uyuşmaz acıyı hissedecek gibi olursan hemen uyutun beni de. En geç 15 dk sonra zaten görüyorsun bebişini. Ilk gün yatakta geçiyor 2. Gün sabah tay tay gece tırs tırs yürüyorsun. 3. Gün tey tey modunda gayet rahat yürürsün. Ben yatakta rahat uyuyamıyorum. Yatarken kalkarken yardıma ihtiyaç duyuyorum ve zorluyor diye salonda koltukta arkamda yastıklar oturur pozisyonda uyuyorum. Gayet te güzel uyuyorum. Aklında bulunsun. Sütün ilk günler gelmezse manuel pompa al. Ara Ara sağ. Sütün çabuk gelir. Hastanede yanında güçlü kuvvetli çocuk bakımından anlayan bir refakatçi kalsın ki kalır. Allah kolay ve güzel doğum, sağlıklı evlat ve hemen şifa versin canım. Çatır çatır doğurma haftasının son gününe yetiştin. Kutlarım. :)

Canım şimdi her emzirme sonrası bir de sütümü sağıyorum ve o sağdığım süt ile takviye yapıyorum. Emzirdikten sonra da baya sütüm çıkıyor. Böyle böyle atlatır inşallah kuzum.

Kızlar bebeğimin tek gözünde şiddetli çapaklanma var. Sapsarı akıntı oluyor ve kuzum o gözünü açamıyor hiç. Temizliyorum, rahatlıyor ama uyuyup uyanınca durum yine aynı. Var mı yaşayan aynı durumu?

Maşallah sübhanallah o totişi yerim ne de güzel yatmış ya. Bugün gittin mi doktora kaç gr olmuş. Bizimki 4.100 çıktı.
Canim masallah benim kuşumda 3620 olmus 2750 dogmustu biz daha yeni dogan bebeklere ancak yetistik:) siz kac kilo dogmustunuz canim

Canin biraz bizde de oldu.yarin doktor kontrolü var sorarimm sana da derim neden oluyor ben de merak ediyorum.

Canin biraz bizde de oldu.yarin doktor kontrolü var sorarimm sana da derim neden oluyor ben de merak ediyorum.
Çook sevinirim canım sorup bana da bilgi verirsen. Çok üzülüyorum o tek gözünü açamadıkça.

Bugün hastanemizden bizi ziyarete hemşire ablamız geldi. Ona sordum, sütünden damlat gözüne dedi. Şifalıdır anne sütü dedi. Biraz büyüyünce kulağına, nefes alamayınca burnuna bile damlatabilirsiniz dedi ama bilemedim. İnternette de araştırdım hemen hemen bir çok kişi sütünüzden damlatın demiş.

Boşa beklemek ne demek canım ya? Bir gün fazla dursa kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…