2015 Ekim Anneleri

Canim ben de otobus yolculuğu yaptım 5 haftalikken İstanbul ankara aslinda esım arabayla almaya gelecektı ama doktor otobus daha ıyı olur az sarsılırsın dedı
Bisey olmaz dimi ben trenle gidicem biraz korkuyorum inşallah bisey olmaz

kızlar ayvadan bahsetmişsiniz mide bulantısı için bende deneyeceğim fakat kabızlık yaşayanlar az tüketsin derim. Bir de merak edip baktım biraz faydalarına, böyle bir madde gördüm doğru mu acabaa :)
* Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir.

Bu arada karın ağrısı yaşayanlarınız var mı kızlar? Büyümeye mi bağlı ağrı oluyor ki özellikle sabaha karşı çok oluyor bende tam kalkacağım saatlerde.
Bende de var bazen dokununca bile acıyor Karnım ben kan sulandirici igne vuruldugumdan olduğunu düşünmüştüm ama bir haftadır fark ettim bunu daha önce yoktu dediğin gibi geriliyor artik

Ayni durumdayım. Sürekli kendime midem bulanıyor diyerek geziniyorum mendil ya da pamuğa limon kolonya damlayı kokuyo rum hafifliyor bende dene istersen. Annemde viks kokla demişti

maşallh cnm :)
56 kiloyum bu göbüş nasıl bı anda cıktı bnde anlamadım :)

Maşallah kızlar, benim karnım da kocaman oldu ama kilo aldığımdan, oturduğumda çift kat oluyor
Bir anca hamile göbeğine kavuşmak istiyorum :) eşim sen şimdiden 5 aylık gibisin diyor :)

Ayy aradigim baslik buradaymis ekim anneleri:) birkac sayfa okudum da bu aralar hepimizin ortak dersi bulantilar galiba:) ah ah yok bir cozum ne denediysem olmuyor benim de.surekli kusmaktan hayat enerjim bitti kilo da verdim iki haftadir raporluyum.Allahim tez zamanda kendimize gelelim guzel guzel aşerelim tabak tabak yemekler yiyelim insallaaah.

İyiyim dedim sabahtan beri kahvaltı öncesi ve sonrası iki kere çıkardım. Evde olmak bana yaramıyor. Kalkıp ayva yiyeyim bari.

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Banada doktorum 12. Haftaya kadar folik asite devam sonra vitamin durumuna bakıp ona göre verecem dedi. 8. Haftadan sonra folik asitin etkisi yokmuş dedim ben kendi eşime de 12. Haftadan önce bıraktirmadim dedi

Banada doktorum 12. Haftaya kadar folik asite devam sonra vitamin durumuna bakıp ona göre verecem dedi. 8. Haftadan sonra folik asitin etkisi yokmuş dedim ben kendi eşime de 12. Haftadan önce bıraktirmadim dedi
Ben femibion diye bi ilac kullaniyorum icinde folik asit ve birsuru vitamin var.hamilelkten once 3 ay kullanmistim 12.haftaya kadar devam edicem 13.haftadan sonra ayni ilacin baska versiyonuna devam edicem.

Ay

Amn cnm 4. Aydan sonra rahatlarsın diyolar bakalm

Ohhh annemdeyim kendime geldimm.allah analarimizi basimizdan eksik etmesin.ogluma bakiyoo bende uzaniyorum.sabah disinda sukur olsun migde bulantimm yok benim.haftaya doktora gitcem umarim hersey yolundadir

Bende Ayvayi tuzlayip yiyorum canım eşim gülüyor elinde Tuzlukla dolaşma diyor. her şeye tuz ekliyorum senin gibi elma çok sevmem ama tuz eklenince güzel olabilir gibi geldi şimdi deniyecem.
:)) benimde öyle tatlara ilgim var canım ekşi olacak ve tuzlayıp yiyeceğim ekşi yeşil sert elmalar güzel oluyo tuzlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…