2015 Ekim Anneleri

Burda biri karbonat li şu dedi ama ben bi şey yapmadan bekledim gecti
Canım kaç gün sonra bişey yapmadan geçti. Bize de doktor dedi Pamukçuk olmuş karbonatli su ile sil dedi ve hala yapmadım. Emiyor çok şükür acisi yok sanırım.

brntrkz canım nasıl oldu bebeğin? Bizimki bu gece hic uyumadı 06.45 e kadar yatağa girmedim ben sonra annemi çağırdım 9 a kadar o baktı ben yattım şimdi dr.a götürdük dönüyoruz.
Dr. Kontrol etti brosları dolmuş iyiki getirmissiniz dedi. Hemen nebulizatörle 4 kez çeyrek ölçü ventolin verildi. Sonra tekrar muayne etti rahatlamis dedi çıkış yaptık. Evde kullanmak üzere tekrar ventolin ve peditus şurup verdi. Pazartesi tekrar gideceğiz. Bizde durumlar böyle.
Eğer hala devam ediyorsa acile götür rahatlasın bebeğin

Hadi ya evet bizde ilk gun baktik icine verdigimiz zamanda agzini burusturdu yavrum ve recetede yenidoganlara olcunun yarisi yaziyordu bizde az az verdik bugnde az bise verdm ama artik vermicem belkide ondan tikandi yavrularimiz cnm iyiki yazdn bunu cok saol valla

Kızlar benim bebeğimin de ağzında, dilinin altında beyazlık vardı. Biz pamukçuk sandık, ama gittiğimiz 2 doktor da pamukçuk değil dedi. Tükürük bezi tıkanmış dedi. Kendi kendine patlayacak o, siz müdahale etmeyin dedi. Bir de doktorun biri anne sütü alan bebeklerin ağzında pamukçuk olmaz dedi. Hatta kontrol etti, sadece dilinin altındaki beyazlık var. Devamlı bakıyorum ama değişiklik yok, ilk haftasından bu yana aynı şekilde duruyor.

Hımm bizde d vitamine başladık onunla beraber vermiş aile hekimi zaten çocuk doktoru zinco bağırsakta bollaşma yapar gibi bir şey söyledi ama zaten zorunlu gittiğimiz bir çocuk doktoru çok beğenilmiyor diye bebişim de durmayınca ben de azda olsa vermeye başladım inşallah sorun yaşamayız

Kızlar ev tipi ana kucağı kullanıyor musunuz, önerebileceğiniz marka var mı?

Kızlar ev tipi ana kucağı kullanıyor musunuz, önerebileceğiniz marka var mı?
Chicco balloon ana kucağını kullanıyoruz çok kullanışlı ve emniyetli duruyor die almıştık çok memnunuz gerçi Bebek'ten bebeğe değişebilir ama bizim kız yatağında yatmıor ana kucağı yüzünden

Goruyonmu ne zaman doguracagiz diye bakiyorduk simdide bebislerin sikintilari var.benimde 2 saat emziroyom sutum yetmiyor sonra yine mama destegi vermem gerekiyor.bakalim cabalamaya devam ya sutum iyice artar yada azalir.
canım 2 saat byunca emiyor mu bebişin benimki en fazla 15 dk aktif emiyo sonra uyuyo uyurken de arada cuk cuk ediyo hava yutmasın diye çıkarıyom memeyi. sonra uyuyo yada uyumaya çalışıyo

Insallah benimde gecer canim ya hala sizi var dikislerim fazla belki de ondandir hayirlisi olsun peki kanaman bitti mi senin benim artik gelmiyo gbi endiselendim bende aslinda...40 gun suruyormus ya benim kesildi gbi
Canım benim de dikisim çok hatta sanırım iz de kalacak. Kanamam bitmedi henüz, yani şöyle söyleyeyim sürekli bi akinti var az da olsa.

Benimde kafam karisik drum kullan demedi.bazilari oneriyor bazilari onermiyor.benim eltim iki sezeryan oldu korse kullanmadi sifir gobek birazda bu yapiyla alakali.gerci daha dogum yapali bir hafta oldu ama kalacak diye korkuyorum.
Benim kendi doktorum 15 gün sonra kullan dedi. Taburcu olurken nöbetçi dr vardı. Hemen başla dedi. birkaç gün kullandım sadece. Doğum yapalu 15 gün oldu ama çok az göbeğim kaldı. Bence de biraz da yapıyla alakalı.

Oyyy baya ilerlemiş sizin cnm geçmiş olsun . Biz gece fena değildik ben uyumadım tabi ateşi feln çıkR diye sbah dha iyiydi ama hali yok yavrumn yad huyu değişiyor bugün çok uslu. Karşı komşum hemşire öğlende onu çağırdım hırıltısı feln yok hafif üşütmüş olabilir dedi pazartesi kendi doktoruna götürcem gazı var diye ben baya sıcak tutuyordum bebişide evide çok fazla sarma daha çok hasta olur dedi ona dikkat ediyrm şimdi .
Pazartesi sabah kendı doktorumuza gitcez bizde idrar yolu enfeksiynuda cıktı muhtemeln antibiyotiğe başlıcaz

Kızlar bize doktorumuz antibiyotik duyarlılık testi yaptı szinkiler yaptımı acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 61
Canım benim de dikisim çok hatta sanırım iz de kalacak. Kanamam bitmedi henüz, yani şöyle söyleyeyim sürekli bi akinti var az da olsa.
Canim izleri derin bende de mutlaka iz kalir dikis de uzun surmustu zati ama kanama az oldu bende smdi de gelmiyor hayirlisi saglik olsunda normal dogum iyi has da dikisler zorladi beni

Paza
Pazartesi sabah bizde gidecez tekrar. Eger iyiyse aşısını yaparım dedi dr.u.
Tekrar geçmiş olsun sizede canım Rabbim şifa versin en kısa zamanda bebişlerimizr

Canim izleri derin bende de mutlaka iz kalir dikis de uzun surmustu zati ama kanama az oldu bende smdi de gelmiyor hayirlisi saglik olsunda normal dogum iyi has da dikisler zorladi beni
Sorma canım beni de.. hatta doğumda doktorun öyle bir cümlesi vardı ki unutamıyorum.. çok üzülüyorum, çok yırtılmış sanırım "mahvettin" dedi. Sanki benim elimde normal doğumun da ruhu inciten kısımları var bence. En azından ben tahminimden fazla etkilendim maalesef

Ne demek canım sen saol inşallah geçer hemen bu hırıltılar tıkanmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…