Canim hamilelikte içilmeyen form çayları bende hamilelikte önce içiyordum ama içlerinde sinameki mate yaprağı falan var onların aynı zamanda düşüne neden oluyorlar onlardacanım doğadan çay var form diye kayısılı bende hamile olmadan senin gibiydim kabızlık geçmiyordu müsil bile içtim ama bırak ishali tıvalete bile çıkamadım bu dediğim çaydan 5-6 bardak içtim hatta öğrenciydim o zaman arkadaslarda içmişti sabah kimse okula gidemedi herkes ishal :)))
Bende de var o canım nasıl tatlı tatlı ka siniyor anlatamam yaniKizlarrrrr benim haftalardir goguslerimde ciddi bir kasinti var. Hamilelikten olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
bendede var canım bende büyüdüğünden diye düşünmüştüm deri geriliyo sanırımKizlarrrrr benim haftalardir goguslerimde ciddi bir kasinti var. Hamilelikten olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
canım doğadan çay var form diye kayısılı bende hamile olmadan senin gibiydim kabızlık geçmiyordu müsil bile içtim ama bırak ishali tıvalete bile çıkamadım bu dediğim çaydan 5-6 bardak içtim hatta öğrenciydim o zaman arkadaslarda içmişti sabah kimse okula gidemedi herkes ishal :)))
Yok canım o ilaçtan kullanmıyorum sabah oldu bole leke şeklinde ağrımda vardı ama geçti bi kaç saateÜzüntü de etkiler tabi ama bilmem benim de kontrolüme 2 gün vardı ama gel bakalım 2 gün stres yaparsın daha kötü olur demişti doktorum bence bekleme progestan kullanıyor musun bana onu vermişti sadece hem kahverengi akintinin da orta derecede düşük riski var demişti doktorum bana. Kan aman devam ediyor mu
hee olsbilir canım benim aklıma gelmemişti oCanim hamilelikte içilmeyen form çayları bende hamilelikte önce içiyordum ama içlerinde sinameki mate yaprağı falan var onların aynı zamanda düşüne neden oluyorlar onlarda
canım form çayları için yazmıştım içinde farklı otlar varmış hamileler için tehlikeli olabiliyormuş içme sakın dediğime pişman oldumKizlar merhaba benm hala kabizlikla basim belada kefir de ise yaramadi ustune diski kanli olmaya basladi. Sinirden oturdum agliyorum ilac da vermio doktorum napicam bole
Evet canim olabilir bende yok ama bi arkadasimda olmustu.iyi kadinmalar canimKizlarrrrr benim haftalardir goguslerimde ciddi bir kasinti var. Hamilelikten olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
butun herkes ayni seyi hissedio desene bende kendimi dinler oldum artik Allaha emanetlerrKizlar ya bu kontrol aralari baya uzun oluyo ya ben endiseleniyorim.Mesela en son gecen hafta gordum bebegimi bir daha gormeme 2-3 haftam var. Yani o kadar korkuyorumki ya kalbi falan durur da bilemezsem ne bilim bir suru kotu senaryo kuruyorum.Hissedemiyoruz ya orada nasil iyi mi hayatta mi bilemiyoruz:) Allaha emanet..
yok cnm dr um yasaklamisti zaten bliodumcanım form çayları için yazmıştım içinde farklı otlar varmış hamileler için tehlikeli olabiliyormuş içme sakın dediğime pişman oldum
Buyuyordur canim. O yuzden kasinir. Benim de bazen oluyor. Yagli krem sur catlajlar olmasin.Kizlarrrrr benim haftalardir goguslerimde ciddi bir kasinti var. Hamilelikten olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
Ben de komposto içiyorum ama tık yokKizlar valla bgun kayisi suyu icmistim heralde o ise yaradi normale dondu hatta ishal olcak gbiyim vallaCok sukur ya
Canim hamile kalmadan once cok oluyordum antibiotikler ise yaramiyordu. Katnabahar kuru kurtardi beni. Uc gun icince gecti. Bormald7 gun icip 3 gun ara veriliyor. Ama bana her seferinde 3 gun yetti. Karnabahari 5 dkk kaynatiyorsun suyunu iciyorsun. Yarisini aksam kalani sabah. Yaklasik olarak birer bardak. Yalnuz hamileyken kullanilir mi bilemiyorum.Merhaba hamişdaşlarım,Ben mantar oluyorum sanırım günlerdir çok hafif kaşıntım vardı bugün bembeyaz akıntı geldi ztn hamile kalmadan önce çok zor geçirmiştim bana doğal bişeyler tavsiye edebilicek olan varmı veya olduğunuzda doktorunuz ilaç verdimi?İdrarımda geçenlerde çok bakteri vardı tek kullanımlık antibiyotik verdi şimdide böyle moralim bozuldu ne yapsamda geçirsem ben şimdi bunu
Dogal bal ye. Benim bir gunde gecti. Saat basi bir kasik bak yedim.HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ AĞRIYO ARANIZDA Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ÖZELLİKLE GECE FECİ AĞRIYO UYUYAMIYORUM
ohh iyi bari :)butun herkes ayni seyi hissedio desene bende kendimi dinler oldum artik Allaha emanetlerr
yok cnm dr um yasaklamisti zaten bliodum
Aman canım öyle olsun ciddi bir şey olmasın da. :)Canim boğazın tahriş olmuş olabilir bende de oluyor bazen eşim doktor o baktı tahriş olmuş dedi bana cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?