2015 Ekim Anneleri

Canim hamilelikte içilmeyen form çayları bende hamilelikte önce içiyordum ama içlerinde sinameki mate yaprağı falan var onların aynı zamanda düşüne neden oluyorlar onlarda

içindeki bitkiler hamileler için tehlikeli aman diyim

Yok canım o ilaçtan kullanmıyorum sabah oldu bole leke şeklinde ağrımda vardı ama geçti bi kaç saate

Kizlar ya bu kontrol aralari baya uzun oluyo ya ben endiseleniyorim.Mesela en son gecen hafta gordum bebegimi bir daha gormeme 2-3 haftam var. Yani o kadar korkuyorumki ya kalbi falan durur da bilemezsem ne bilim bir suru kotu senaryo kuruyorum.Hissedemiyoruz ya orada nasil iyi mi hayatta mi bilemiyoruz:) Allaha emanet..

Kizlar merhaba benm hala kabizlikla basim belada kefir de ise yaramadi ustune diski kanli olmaya basladi. Sinirden oturdum agliyorum ilac da vermio doktorum napicam bole
canım form çayları için yazmıştım içinde farklı otlar varmış hamileler için tehlikeli olabiliyormuş içme sakın dediğime pişman oldum

Kizlar valla bgun kayisi suyu icmistim heralde o ise yaradi normale dondu hatta ishal olcak gbiyim valla Cok sukur ya

butun herkes ayni seyi hissedio desene bende kendimi dinler oldum artik Allaha emanetlerr

canım form çayları için yazmıştım içinde farklı otlar varmış hamileler için tehlikeli olabiliyormuş içme sakın dediğime pişman oldum
yok cnm dr um yasaklamisti zaten bliodum

Kizlar hic usumezdim sumdi ise nedense hep usutorum. Aksamlari daha cok. Titriyorum bile. Isinmam cok uzun suruyir. Kansizlik yok. Ayni durumu yasayan var mi?

Canim hamile kalmadan once cok oluyordum antibiotikler ise yaramiyordu. Katnabahar kuru kurtardi beni. Uc gun icince gecti. Bormald7 gun icip 3 gun ara veriliyor. Ama bana her seferinde 3 gun yetti. Karnabahari 5 dkk kaynatiyorsun suyunu iciyorsun. Yarisini aksam kalani sabah. Yaklasik olarak birer bardak. Yalnuz hamileyken kullanilir mi bilemiyorum.

abyishere, post: 39853784, member: 639233"]Kizlar hic usumezdim sumdi ise nedense hep usutorum. Aksamlari daha cok. Titriyorum bile. Isinmam cok uzun suruyir. Kansizlik yok. Ayni durumu yasayan var mi?[/QUOTE]
bende cok usuyordum tahlilde bi sıkinti yok dendi hala usuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…