canım bende adetimden 3 gün önce yapmıştım testi silik çıkmıştı ve dediğin belirtilerde vardı büyük ihtimalle hamilesin ama bende umutlanmamaya çalışmıştım aksi olur üzülürüm diye kesin sonuç adet sonraki kan testi. Hayırlısı olur inşallah.Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo banayurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen
Güanydın herkese bende bir kaç gündür mutsuzum, karın ağrılarımdan. Yarın akşam doktor randevum var, bebeğimi görüp rahatlamak istiyorum.
İnşallah canım.BİŞİ YOKTUR ALLAHIN İZNİYLE YARIN RAHATLARSIN İNŞ TATLIM
Bende de var o canım nasıl tatlı tatlı ka siniyor anlatamam yani
bendede var canım bende büyüdüğünden diye düşünmüştüm deri geriliyo sanırım
Evet canim olabilir bende yok ama bi arkadasimda olmustu.iyi kadinmalar canim
Buyuyordur canim. O yuzden kasinir. Benim de bazen oluyor. Yagli krem sur catlajlar olmasin.
hindistan cevizi yağı da kullanbilirsin canım, has katı olanınından ama. bir araştır istersenKizlar gunaydin cevaplar icin cok tesekkurler.
catlak kremine baslasam mi yoksa?
daha da erken diye dusunuyorum ne kadar olsa kimyasal. Dustan once zeytinyagi felan sursem faydasi olur mu acaba?
kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum..
Canim merhaba daha dun andim seni. merak ettim durumunu. Rabbim evlat isteyene aslinda en dogru zamanda verir. Senin sorunlarin malum belkide hic beklemedigin bir anda hersey yoluna gircek ve belkide bebegine kiydigin icin daha cok uzuleceksin? Bence zaman herseyin ilaci. Canini yakacak belki ama sabir et lutfen. Ailen ile konusabildin mi?kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum..
Canim lutfen yavrundan vazgecme dunyada milyonlarca kadin cocuk sahibi olmak icin neler yapiyorlar ve rabbim seni secmis bence vardir bunda bi hayir.babasiz cocuk buyutmek zordur belki de senin sinavin budur.lutfen kiyma yavrunakızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum..
Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo banayurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen
9+3 üm bugünama artık çıkartmıyorum yemekleri çok az yiyorum ve 8.haftadaki kadar midem bulanmıyor bağışıklık kazandım galiba, inşallah gri gelmez. Ama boğ-azımda bir et parçası sürekli yutkunuyorum gitmiyor 15 gündür, o boğazıma değdikçe çıkartasım geliyor.Allah yardimcin olsun kac haftaliksin
heh aynı şey bende de var, akıntıymış o9+3 üm bugünama artık çıkartmıyorum yemekleri çok az yiyorum ve 8.haftadaki kadar midem bulanmıyor bağışıklık kazandım galiba, inşallah gri gelmez. Ama boğ-azımda bir et parçası sürekli yutkunuyorum gitmiyor 15 gündür, o boğazıma değdikçe çıkartasım geliyor.
kızlar selam, nasılsınız?
Ben dün rahat edemediğim için farklı bir dr daha göründüm. o da kanama alanın var ama eski kanama abartılacak bir durum yok hatta bence 2. yi bile yaptımana gerk yok dedi. herşey normalmiş şükürler olsun. 12. haftada görünüyor bebek. 3 boyutluda falan da gösterdi.
bir süre bebeğin sağına soluna baktıktan sonra bana;
-cinsiyet???:) dedi,
ben de
-genital nuba göre???:) dedim
-ee sence söyle bakalım dedi,
-nubu dik bence dedim,
-yaniii:)??? dedi,
-erkek? dedim.
-evet erkeğe benziyor kesin olmamakla birlikte dedi..
tabi net değil ama 2. oğlan geliyor galiba bize.. zaten cumartesi gittiğim kontrolde de nubu dik görünmüştü bana, dra sormuştum cinsiyet?? diye, daha değil demişti:)
hayırlısı olsun. cümlemiz için..
Aaa :)) Oğluşun hayırlı olsun canıımmkızlar selam, nasılsınız?
Ben dün rahat edemediğim için farklı bir dr daha göründüm. o da kanama alanın var ama eski kanama abartılacak bir durum yok hatta bence 2. yi bile yaptımana gerk yok dedi. herşey normalmiş şükürler olsun. 12. haftada görünüyor bebek. 3 boyutluda falan da gösterdi.
bir süre bebeğin sağına soluna baktıktan sonra bana;
-cinsiyet???:) dedi,
ben de
-genital nuba göre???:) dedim
-ee sence söyle bakalım dedi,
-nubu dik bence dedim,
-yaniii:)??? dedi,
-erkek? dedim.
-evet erkeğe benziyor kesin olmamakla birlikte dedi..
tabi net değil ama 2. oğlan geliyor galiba bize.. zaten cumartesi gittiğim kontrolde de nubu dik görünmüştü bana, dra sormuştum cinsiyet?? diye, daha değil demişti:)
hayırlısı olsun. cümlemiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?