2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bizim bebeğimiz de kız inşalla Allah herkesin yavrusunu kucağına sağlıkla
Canım bizim bebeğimiz de kız. Allah herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bende ayni kitap okuyrm bol bol.e tabi butun bebek alis veris sitelerini ezberledim nerdeyse 20 dak yarim saat arsi yuruyus devamida klasik ev isleri iste
bende kıtaplarla bogusuyorum nerdeyse ıkı gune bı kıtap atıyorum tv de gunduz kusaıgına bakıyorum yemek fln derken gun bıtıyor

Koy tavuklari 1 saaten once pismez. Kemikleri koyun kemigi gibi kocaman olur. Ama asil tavuk odur. O kadar cok oynanmis tavuk yiyoruz ki dogal tavugu unuttuk. Birde kartlamis tavukta olabilir. Yinede marketlerdekinden 10 kat iyidir

bende kıtaplarla bogusuyorum nerdeyse ıkı gune bı kıtap atıyorum tv de gunduz kusaıgına bakıyorum yemek fln derken gun bıtıyor
tvde de hic bir sey yok ya gereksiz seyler yemek programlari izliyrm onuda cok cnm cekiyor izlemekten vazgectim :)
bebekle ilgili mi ktaplar okuyosun yoksa roman mi tavsiye alabilirim senden

Koy tavuklari 1 saaten once pismez. Kemikleri koyun kemigi gibi kocaman olur. Ama asil tavuk odur. O kadar cok oynanmis tavuk yiyoruz ki dogal tavugu unuttuk. Birde kartlamis tavukta olabilir. Yinede marketlerdekinden 10 kat iyidir
Ben küçükken hep koy tavuğu yerdik. Ananem besler keserdi taptaze ne güzel olurdu.ama bu çok sert geldi bi saatten fazla pisti.

tvde de hic bir sey yok ya gereksiz seyler yemek programlari izliyrm onuda cok cnm cekiyor izlemekten vazgectim :)
bebekle ilgili mi ktaplar okuyosun yoksa roman mi tavsiye alabilirim senden

canım bebekle ılgılı kıtaplarda okuyorum normal romanlarda ama cok cok normal roman okuyorum kıtaplık hamıleyken doldu bebekle ılgılı cocuk yetıstırme sanatını bebeklıkten ergenlıge cocucuk gelısımını bırde sabıha paktuna dıye bır pedıatrıst var onun kıtap seklınde dergılerını okuyorum cogu cogu ınternet yayınları bulup okuyorum sabıha paktunanın yayınlarını tawsıye ederım ama dur bak resımlerını atayım ıcerıgı ıncele

Bunlar cqnim

Eklentiler

• IMG_20150219_214332.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20150219_214307.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20150219_214244.webp
    36 KB · Görüntüleme: 82
Bende not aldım hemen dışarda karda varya yürüyüş ede çıkamıyorum insan bunaldim iyice

Bugun 4d usg yaptirdik ozele gittim bi profa. Rahmimi ortadan bolen 5cm uzunlugunda bi bolme var. Ve doktor cok bastirdi karnima ulturasondayken suana kadar sabah 9dan beri 10 defa kasilma oldu. Karnimin bi tarafi toplandi hep gecti. Kizlar ben cok korkuyorum erken dogum yapcaksin sakin 40 haftalik olmayi bekleme dedi. 7. Aya bile daha 10 hafta var. Dpgum iznini 32. Haftada alicaksin erteleme sakin ama insallah o zamana kadar dogum yapmazsin dedi. Cok kotuyum.

canım erken doguracagını nerden anlamıs
sende sakın takma kafana rabbım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…