2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım üzme kendini.Bnde de perde var. Ne zaman stres yapsam kasılmalarım artıyor. Doktorum dinlenmem için 10 gün rapor verdi o yüzden. 2 gündür hiç kalkmıyorum bi şeyleri de kendime dert etmiyorum. Geçen hafta senin dediğin gibi 10 defa falan oluyordu kasılma. Dünden beri 2-3 defa oldu sadece.Üzülme bebeğin de hissediyor o da etkileniyor

not alayim hmen bunlari acikcasi cok fazla okuyamiyrm bebek gelisim vs.kitaplari degiler daha cazip geliyor romanlarin surukleyiciligi her zmn daha cazip ama artik bebekle igilide okumaya basladim.simdi elimde mahallenin en mutlu bebegi var dr.harvy karp yazmis tavsiye uzerine aldim ama basindayim henuz.bundan snrda emzirme sanatini almak istiyrm.birde Ayse oner in bir kitabi var bakalim okuyabilirsem bebis gelene kadr numlari okumak istiyrm.emzirme sanatina bak istersen netten icergi oldukca zengindi ama senin gonderdigine cok benziyor simdi bakicam senin attiklarina tesekkurler

Canım çalışıyor musun? Neden rapor vermedi öyleyse?

canım erken doguracagını nerden anlamıs
sende sakın takma kafana rabbım bılır
Rahim seklim dusuge ve erken doguma sebebiyet verirmis bikortat uterus kalp seklindeymis rahmim. Ilk gebeligimi 8 haftalikken karnimda kalbi durdugu icin kaybettim kurtajla almislardi simdi kizimida kayvetmek istemiyorum. inaniyorum melegime birakmicak annesini ama korkuttular beni cok bugun. Bde karnim 10 defa toplaninca bi tarafa iyice morelim coktu

rıca ederım cnım bnde senın soledıkelrını yazdım ama pek bebekle ılgılı kıtp okumıcam artık bebegın nasılsa ona gore sekıllenecektır buyutmesıde normal roman okuyup yabancı dızı ızlemeye dewam

sen moralini hic bozma kasilmalrinin en buyuk sebebi stres olabilir bak diger arkadsta yazmis su an yapman gereken tek sey dinlenmek,sakin olmak,dua etmek bu hepimiz icin boyle Allaha emanet bekliyoruz yavrularimizi

ahh cnım sıkma canını bnde kan pıhtılasmasından kaybetmıstım senden bır hafta buyyuktu 9 haftlık ıdı ama rabbımden umıt kesılmez sen ınan ve onla konus senı bırakmaz emın ol

Canım çalışıyor musun? Neden rapor vermedi öyleyse?

pts sirf heyet raporu almak icin konusucam devletteki doktorumla gece nobetlerim var cunku dayanamiyorum artik. Canim sana kasilmalar icin magnezyum falan vermismiydi ? Benim doktorum toplanma oluyor degince fakulyeye bi git dedi ordada normal onlar ama erken dogum yapabilirsin dediler. Suyun gelirse yada kssilmalarvcok artarsa acile gel demislrdi. Sayiyorum smdi saatte4ten fazla olursa gidicem acile suan iyiyim. Allahim korusun meleklerimizi

valla ya pek skci bak sana bi kac roman soyleyim o zmn okumussr belki ama favorilerimden
senden once ben
ucurtma avcisi
kurk mantolu madonna

Evet canım magnezyum da kullanıyorum. Progestan ve proluton iğne kullanıyorum. Rapor almaya çalış. Benm kasılmalarım artarsa doktorum heyet raporu vereceğini söyledi

valla ya pek skci bak sana bi kac roman soyleyim o zmn okumussr belki ama favorilerimden
senden once ben
ucurtma avcisi
kurk mantolu madonna

vay vayyy super gundemı takıplıyorsun bellı kıtaplarından bende sana sarah jıo kıtaplarını tavsıye edıyorum bu ara sardım bogurtlen kısı gunduz sefası mart menekselerı falan ve senden once benle ucurtma avcıları super

Sarah jio nun kitapları süper. Bi de polisiye seviyorsanız Tess Gerritsen ın kitaplarını tavsiye ederim

Sarah jio nun kitapları süper. Bi de polisiye seviyorsanız Tess Gerritsen ın kitaplarını tavsiye ederim
ayyy ttess gerrıtsen kadınım ya bıcak sırtı cerrah cırak gunahkar serısı bı cogunu okudum
kıtap zewklerımızde pek benzer sewındım kendımı delı gbı hıssedıyordum ıkı gun once sarah jıo ıle salya sumuk ıkı gun sonra tess gerrıtsenle kanlı bıcaklı delımısın yahu dıyordum

Biz normaliz bence Tess gerritsen ın çoğu kitabını okuduğum için şimdi de Harlan Coben in kitaplarına başladım ben

himm bogurtlen kisini merak ediyordum ii oldu bu tavsiye

Evet canım magnezyum da kullanıyorum. Progestan ve proluton iğne kullanıyorum. Rapor almaya çalış. Benm kasılmalarım artarsa doktorum heyet raporu vereceğini söyledi
of bana hicbisey vermedi ya. Bi kanamam oldugu zaman 3.5 aylikken kullanmistim dusuk tehlikem oldu diye. Dusuk tasamadim cok sukur sdiki tehlike de erken dogum. Bunuda atlatiriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…