2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yazdım kızlar bende romanları başka güzel roman tavsiyesi olan varmi yabancı diziler hangileti
Canan Tan-Hasret
Tess Gerritsen-Çırak,Siliniş,Kan gölü,İkiz Bedenler,Günahkar, Masumiyetin için Savaş,Asla Arkana Bakma
Sarah Jio-Böğürtlen Kışı, Yağmur Sonrası, Mart Menekşeleri, Gündüzsefası, Son Kamelya
Şah Mat-Mario Mazzanti
Sol Ayağım Christy Brown

Şimdilik aklıma gelenler...

Yazdım kızlar bende romanları başka güzel roman tavsiyesi olan varmi yabancı diziler hangileti
yabancı dızı arsıvımden soleyeyım cnım prıson break supernatural vampıre dıarıes doctor who
sherlock amerıcan horror story arrow 2 broke gırls forever frınge bunlar benı cok etkılemıslerdı ay pek cok olmus o pıtı pıtı yap canım kusura bakma

ayy polisiyeye gireresem kocam evde yemek bulamaz kafami kaldirmam kitap bitene kadar
Ahmet Umit in uslubunuda hep sevmisimdr ama cok fazla arka arkaya okumamak lazim bnce
Ben Ahmet Ümit'i sevemedim bi türlü 2 kitabını okudum çok zor oldu bitirmem

harlenın buyk vurus ve kımseye soyleme super bnde bıktım jonh verdona sardım bu ara D: aman oku oku bebek dogunca bunlarda gecıcek
Onları da alayım canım. Evet ya seneye kafamızı kaldıracak zamanımız olmayacak

of bana hicbisey vermedi ya. Bi kanamam oldugu zaman 3.5 aylikken kullanmistim dusuk tehlikem oldu diye. Dusuk tasamadim cok sukur sdiki tehlike de erken dogum. Bunuda atlatiriz insallah
Atlatırız inşallah canım. Sen bebişine güven. Ben inanıyorum bebeğimin zamanına yakın geleceine

Oda doğru canım nasıl olsa önemli bi ihtiyac almış oldun

Evet canım öyle yapıcam mecbur,listeme 4 ürün yazdım Chicco, Uni Baby, Sebamed ve Mustela.
4'ü hakkında da hep iyi yorumlar var, bikaç gün daha arastırıp öyle karar veririm artık.
Bende aynı seyi istiyorum umarım kızım benim gibi hassas olmaz

bnde yillar once okudum cok surukleyiciydi o zmnlar cok begenmistim uzun zamndr bi daha okumadim am aaklimda kalmis diyebilirim ama son kitaplarini nasil hicbilmiyrm
Sultanı Öldürmek ve Beyoğlu Rapsodisini okudum. Kitabı yarım bırakma gibi bi huyum olmadığından zorla okudum. Ben de arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.

evet canik tam 23 haftalik doktor normal dedi ama cok iri bi bebk olmaz dedi minyon olur dedi biraz ben fazla almisim.ona uzuldum bebgide 500 gr ustj bekliodum

Sultanı Öldürmek ve Beyoğlu Rapsodisini okudum. Kitabı yarım bırakma gibi bi huyum olmadığından zorla okudum. Ben de arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.
beyoglu rapsodisiydi ilk okudugum kitabi begenmistim sonr bi kitabini daha aldm ama kitabin sonunu kestirmek cok kolaydi o yuzden devaminda baska kitabini okumadim eger kalemi biraz farklilik gosterseydi okumaya devam ederdm zaten eskisi kadar populer degil artik kitaplari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…