2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Göğüs pedi yerine pişik kremimi Eee naptın peki iade ettin mi canım
Sebamed iyi diye duymuştum evet onuda ekleyim listeme, secicem içinden bi marka mecbur

kızlar bazı insanlara özeniyorum valla biz bu yaz 2 aylık çocukla tatile gidemeyiz derken hatun 10 aylık bebeği ile 25 ülke gezmiş helal olsun valla 40 günlükken çıkmışlar gezmeye maşallah

Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum gaziantepdeyim ben burda özel dr da gittim 300tl muayene ücreti ama özel hastanelerde fiyat böyle değil
Özelde kime gittin?Evet bende anlamadım özelde de durum değişiyor. Konukkoğlu 5 sene önce 400'e bakıyordu, primer sadece 30tl muayene ücretiyle bakacak. Bende yarın gideceğim. Allah'tan hayırlısı.

Göğüs pedi yerine pişik kremimi Eee naptın peki iade ettin mi canım
Sebamed iyi diye duymuştum evet onuda ekleyim listeme, secicem içinden bi marka mecbur
valla bende şaşırdım ben göğüs pedi bekliyorum pişik kremi çıktı hatta barkodunda göğüs pedi yazıyor kargoyu hazırlayan arkadaş hiç mi okumadın etiketi yaneyse dedim buna da ihtiyacımız olacak dursun dedim göndermekle uğraşmadım canım

Mustela'dan bende memnunum canım ama uni baby hakkındada çok güzel yorumlar okudum ve duydum.
Aradan çıkartayım diyorum bunuda ama kararsızım
bence iceriklerini karsilastr en az hangisinde kimyasal azsa onu al sonucta %100 dogal degil hic biri malesef.birde bilemiyrz belki reaksiyon gosterebilir bebislerin ciltleri mesela bnm cildim cok hassatr once tester alir denerim hep ins.kizim bana benzemez

kızlar bazı insanlara özeniyorum valla biz bu yaz 2 aylık çocukla tatile gidemeyiz derken hatun 10 aylık bebeği ile 25 ülke gezmiş helal olsun valla 40 günlükken çıkmışlar gezmeye maşallah
Benim bir arkadaşım ilk bebeğinde 40 günlükken Nemrut dağına çıkmıştı. İkinci bebeği de bir kaç aylıkken Amerika'dan Türkiye'ye gelmişti, ailelerini görmeye. Benimde gezme planım var ama bu tembellikle nasıl olur bilemem.

bnmde yabanci cok tanidigim var kucucuk bebekle almanyadan buraya geliyorlar birde yavrum nasil oksuruyorhic unutamiyrm o sogukta otur evinde

maşallah ya bende gezmeyi çok severim biri dese şuraya bilet aldım hadi gidelim diye hemen bavulumu hazırlamaya başlarım herhaldeama benim kocamın o kadar bebekle pek tatile gideceğini sanmıyorum mersinli olduğu için eylülde mersine gideriz belki

Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum gaziantepdeyim ben burda özel dr da gittim 300tl muayene ücreti ama özel hastanelerde fiyat böyle değil
anladım canım ama malesef ıstanbulda ozel hastaneler almıs basını gıtmısbı kontrollerı 300-350 cıvarında mıllet para basıyor sankı.

bnmde yabanci cok tanidigim var kucucuk bebekle almanyadan buraya geliyorlar birde yavrum nasil oksuruyorhic unutamiyrm o sogukta otur evinde
ay yazık ya bebişe işte gezmek bişey değil de bu kez gittiğin yerde hiç keyfin olmuyor o zaman da ne anladım ben gezdiğimden

valla ya biz aman şuraya gitmeyelim üşür aman uzak gitmeyelim hasta olur derken millet nereleri geziyor maldivlere bile gitmişler ya
Zevk alabilmismk acaba cocuk acikcak agliycak gaz olcak agliycak altini pislicek agliycak uzun yolll hicc cekilmez bebekle valla

nıdılat a basladın sen her halde kasılma onleyıcı bır ılac cok etkıleyıcı.Doktorun nst ye bagladımı kasılmalarını takıp ıcın

sikayet ediceksin boylelerini saglik bakanligina hos ordanda bir sey cikmazda.nedir bu ya isiniz ne ki karsindaki kadin hamile yardimci olsun nolur.neyse gecmis olsun cnm
Saol canım. Aynen boş boş duruyolar küçücük yer in cin top oynuyor zaten. Bu neyin kaprisi anlayamadım gitti.

kizlar bn bugun gittim kontrole cok sukur hersey yolinda biraz kilosu az 470 gram 23 haftaligiz ne yapmam gerekio ?
Tam 23 haftalik mi canım ? Bence çok da az değil kilosu.ben de okadar dikkat ediyorum muz süt organik yumurta her gün 2 tane yiyorum... findık ceviz badem her gün yiyorum ama yine de çok iyi değil ağırlığı bebeğimin. Doktorumu za göre çok iyi bana göre değil bir tosuncuk istiyorum sanırım. Bu saydiklarimi yiyorsan çok da yapacak bişey yok canım minik dogacaklar demek ki 3 kilonun altında dogmasin da sorun yok kolay doğarlar ve hemen toparlarlar insallah

kizlar bn bugun gittim kontrole cok sukur hersey yolinda biraz kilosu az 470 gram 23 haftaligiz ne yapmam gerekio ?
canım süt yoğurt yumurta hiç eksik etme, nesquikli süt de çok iyi geliyo, bîde günlük ceviz badem ye, bide tahin pekmez ) tabi ben bunların hepsini yapamıyorum, teori var pratik yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…