2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
senin bebis su an kac cnm.haftan onde benden ole olunca takip etmesi bnm icin ii oluyor

Bu arada bebeğin kilosunda genetik ozellikler de çok önemliymis eşim de ben de düşük ağırlıklı doğmuşuz her ne kadar şimdi tosuncuk olsak da bizim bebisimiz de minik doğacak gibi duruyor

Ayrıca söyle bişey de var ben 3 doktora birden gidiyorum önceki haftalarda bi doktorda 313 gram gelmişti kilosu aynı gün diğerinde ve ayrıntılı ultrasonda 361 gram gelmişti. Yani cıhazdan cihaza çok farkediyor çok da takmayın. Bi arkadaşıma da 4 kilonun üstünde sezaryen yapcaz normal yapamazsın dendi 3200 gram doğurdu. Ultrason cihazlarının guvenirligi tartışılır. %12 hata payıyla olctugu belirtiliyor zaten.

Canim ben bubchen dusunuyorum yanlis yazmis olabilirim harfleri:)) alman markasiydi heralde

Kızlar hiç tavuk yemıyordum marketten çok da severim. Okulda konusu geçmişti öğretmenler odasında. Bir tane 60 yaşlarında bi hocamız var hayvancılık da yapıyor tavuk besliyorlar. Kesmiş getirmiş tavuğu kocaman bişey Ayy nasıl mahçup oldum almazsam ayıp olacak aldım. Temizlenmiş iyice pişireyim dedim. Ayy semsert bişey yiyemedim kaldı öyle. Ne güzel organik tavuk ama bi tuhaf geldi bana

senın bebıs kac kılo canım

organik oldugu icin cok sert canm o dudukluye kapat kesin 1 saati gorsun suyuna corba yap en azindan etini yiyemiyorsan bnde organik diye satilanlardan aliyrm onlarda hemen pismyior normalide o zatn

organik oldugu icin cok sert canm o dudukluye kapat kesin 1 saati gorsun suyuna corba yap en azindan etini yiyemiyorsan bnde organik diye satilanlardan aliyrm onlarda hemen pismyior normalide o zatn
1 saati geçti canım düdüklude ama çok sert hala.suyunu kullanalım en azından dediğin gibi

kizlar bisey dicem 22+4 um bugun neden bu asagidki takvimde 23 hafta diyor sizinkilerdemi oyle???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…