2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Özelde kime gittin?Evet bende anlamadım özelde de durum değişiyor. Konukkoğlu 5 sene önce 400'e bakıyordu, primer sadece 30tl muayene ücretiyle bakacak. Bende yarın gideceğim. Allah'tan hayırlısı.

Bahar Cebesoya gittim ben çok iyi bi Dr tavsiye ederim

Cnm telas yapma hemen...
Bana da durumumu anlattiklarinda gunlerce agladim...
Zamanla arastira arastira icim rahatladi...
ALLAH'IN dedigi olur...
Rabbim bize yardim edecektir...
Bol bol dua et ve dinlen...

Kizlar bu sene cok duyuyorum gecen eczaci abla da soyledi ayni seyi...
Bebekler etken geliyor...
Sukur yaşıyorlar ama nedense folik asite bagladi eczacim...
Folik asiti yukluyorlar gebelere ondan mi ne erken dogumlar patladı diyor...

Hazirliklari erken bitirin valla ben böyle düşünüyorum...
Zaten bana soylenen mayis başı sezeryan...
Nisan bitmeden herseyimin hazır olması lazim...

Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...

bir alisveriskoligin itiraflari ve bebegi.. bu surecte eglenceli bir kitap olabilir..

O ürünüde gördüm ama hiç bilmiyorum nasıl bişey canım? Önerir misin?
Arkadasim kullaniyodu onunla konustum artik mustelaya gecicem dedi bende kararsiz kaldim simdi.
Sen neyi alacaksin canim???
Markafonide indirim var bu urunlerde az once gordum:))

Yazdım kızlar bende romanları başka güzel roman tavsiyesi olan varmi yabancı diziler hangileti
game of thrones
under the dome
sherlock holmes
orphan black
wenthworth
forever bunları izledim hepsi güzeldi aslında breaking bad ve the walking dead başlamak istiyorum ama bi türlü başlayamadım
kitap da sarah jionun serisi güzeldi fatih murat arsalın kitapları da fena değil ama hep benzer konu 2 kitap sonra aynı gelmeye başladı pabucumun ajanı çok güzeldi 2.çıkmış onu alcambu ara çok kitap okudum ama aklıma gelmiyor gelirse yazarım

Vuu folik asit mi dedi... Ben hala içiyorum folik asit valla. Doktorum bitene kadar iç dedi aldırdığı da 120 taneydi. Hala bitmedii...

Arkadaşlar bir şey soracagım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsunuz yoksa hap olarak mı? Ben fitil olarak kullanıyorum.Acaba hangisi daha etkilidir .

Vuu folik asit mi dedi... Ben hala içiyorum folik asit valla. Doktorum bitene kadar iç dedi aldırdığı da 120 taneydi. Hala bitmedii...
Cnm kesin tani degil...
Acaba diyor eczacim...
Bende iciyorum...
Bigun imom omega bigun decavit...
Imomun icinde var..ALLAH in dedigi olur dua etcez bitanem..

Saglikla gelisimleri tamamlaninca gelsinlerde bebisler dunyaya :)

Cnm kesin tani degil...
Acaba diyor eczacim...
Bende iciyorum...
Bigun imom omega bigun decavit...
Imomun icinde var..ALLAH in dedigi olur dua etcez bitanem..

Saglikla gelisimleri tamamlaninca gelsinlerde bebisler dunyaya :)
İnşaallah canım benim. Sen nasılsın göremedim seni bu ara :)

aaaa folık asıt uc ay bıtınce bıtmıyormydu ya bnım doktorum 5. haftada baslattı 2 ay kullandım tamam artık kesıyoruz bıdaha kullanma dedı ve bıttı ? bı arastr canım doktora bı sor sen

İnşaallah canım benim. Sen nasılsın göremedim seni bu ara :)
Iyiyim elhamdulillah...
Ayin 2 sini bekliyorum muayene ve seker gunumuz teyzesi...

Kuran kursu nasıl gidiyor...
3. donem kayidi oldun sen sanirim...
Hizli bi sekilde gecersin insaallah okumaya...
Bende 3 sene once 1 sene gittim 2. Sene tecvid icin gitmedim...
Surekli donuyorum hatimi evde zaten insan okuya okuya tecvid yerine oturuyor...
Birde daha kolay ogrenmek icin sana bi tavsiyem var...
Renkli kuran aldim ben her tecvid ayri renk kelime okunusu ve her kelimenin meali altinda...
Inan daha kolay ogreniyor insan hem cok da zevkli oluyor...

aaaa folık asıt uc ay bıtınce bıtmıyormydu ya bnım doktorum 5. haftada baslattı 2 ay kullandım tamam artık kesıyoruz bıdaha kullanma dedı ve bıttı ? bı arastr canım doktora bı sor sen
Benim kendi doktorum dedi canim zaten bitene kadar kullan diye. 8 haftalikken başlamıştım folik asite. 120 tabletlik alinca bu vakte kadar kullandim. Aldigim folik asiti de doktor yazmisti. kontrole gidene kadar bitmezse sorucam. dogurucam hala folik asit iciyorum . kan ilacimda da var ayrica folik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…