2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende farkettim ayrı ayrı olursa baya farkediyo fiyatı.set almak daha mantıklı:))

sadece göbüsün ar canım ne güzel baska bişeyciğin yok maşallah sana
hehe simdilik:)aslinda fazla kilo aldim 8kilo kadar ama sadece gobek ve gogus sanirim diger taraflar olmayinca cok dikkat cekiyor:)bide ben cok zayiftim sanirim henuz kimse alisamadi bu duruma

hehe simdilik:)aslinda fazla kilo aldim 8kilo kadar ama sadece gobek ve gogus sanirim diger taraflar olmayinca cok dikkat cekiyor:)bide ben cok zayiftim sanirim henuz kimse alisamadi bu duruma
bende zayıftım normalde ama kilo almaya baslayınca bende göbek ve basene gitti popişim de büyüdü.Uzun seyler giydiğim için Allah tan basen fazla belli olmuyo ama göbüşüm önden önden gidiyo artık

burcuuu1989 cnm mustelayi set olarak aradin mi nette ben simdi epey bir cesit budum fiyatlarida gayet uygun
sana fikir olsun diye soyluyrm gecen arkadasm uni den islak mendil almis pismn oldum diyordu.bende baby me aldim zan ondan cok memnundu.

bende zayıftım normalde ama kilo almaya baslayınca bende göbek ve basene gitti popişim de büyüdü.Uzun seyler giydiğim için Allah tan basen fazla belli olmuyo ama göbüşüm önden önden gidiyo artık
seninki oglan bide.bizde oglan daha cok onde toplanir derler o yuzden bnm kizimida oglan saniyorlar hep

bakmadım canımmm bakayım birzdan tesekkür ederim sagol

Canım set olarak almayı düşünenlerden biri de benim, nerden baktın acaba

merhaba güzel anneler bu gün şeker yüklemem vardı kızışıda gördüm 24+2 günlük çıktık normal doğum tarihinden 1 gün küçük çıktı doktor bu ay çok iyi bakmışsın dedi 28 cm boyunda 670 gr ağırlığındaymış ama şekerim yüksek çıktı 1 saat sonra 156 çıktı yarın sabah erkenden çağırdı 3 saatlik yüklemeden yapacak inşallah o sorunsuz çıkar...

son birkac gündür bacaklarimda ozellikle de yurudugum zaman kötü bir agri oluyor. kasiklarimla bacaklarimin baglanti yerleri ozellikle. ve oturup kalkarken karnimin alt tarafı sanciyor. 10 adim yuruyemiyorum. ne kadar dinlensem de gecmiyor. 9 aylik hamile gibi agir agir yurumeye calisiyorum. doktora gitsem mi bilemedim. idrar yollarim ile ilgili mi acaba ?

Canım kilosu gelişimi haftasıyla uyumlu devam ederse sezeryan olduğu için iki hafta önce alınıyor diye biliyorum ama bakalım, nasip kısmet yaşayıp görcez.

canım sen yinede bi git doktora. benimde gecenlerde oyle olmustu oglum yurutmemişti beni doktora mail atmıştım gel deyince telaş yaptım bi ama Allah tan bişey çıkmadı şukur içim rahatladı.Sende git bişey yoktur inşallah içini rahatlatırsın hemde bebegini görürsün ne güzel:))

Yok cnm kadincagaz illa oyledir demedi ki... acaba diyor...
Folik asitle ilgili cok sey yaziyor aslinda nette...
Bebekte dogumdan sonra astim alerji riskini 4 kat arttiriyormus...
Bircok yorum yapan dr var...
Rabbim korusun bebislerimizi...

Oy masaallah yakisikliya...
Saglikli olsunlarda amaan kilo ne ya...
Hemen vericez insaallah cnm...
Yaz zaten sicaktan ericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…