2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeğim karnımda hemen hemen hiç uyumuyo sürekli hareket halinde normalmi sizce?

bazen benımkı de gunduz hep hareketlı oluyor gece uyuyor.
bazen gece çok haraketlı oluyor rahat edemıyorum uyuyamıyorum ben o zaman bakıyorum ertesi gun daha haraketsiz oluyor. normal cnm.

Naz yapiyodur canimm konusmani istiyodur belki yaramazin:))
fırsat buldukça konuşuyorum ama dün sabah 7 den gece 11 e kadar ayakta kaldım koşuşturmaca geçti ondan çocuğum yoruldu herhalde aklıma kötü bişey getirmiyorum pozitifim hareket edesi yoktur herhalde geçen bi tekme attı karnım dalgalandı ben alıştım artık ama eşim her tekmede aaa aaa aa diye bağırıp duruyor:))

nıdılat a basladın sen her halde kasılma onleyıcı bır ılac cok etkıleyıcı.Doktorun nst ye bagladımı kasılmalarını takıp ıcın
yok canım daha nst ye girmedim hiç adalat normalde tansiyon ilacı ama kalsiyum kanal blokoru olduğundan kasılmayıda önlüyor

Aminnnnn canım, inşallah gelsin artık çok zor geçiyor Haziran ı düşünüp hafifletmeye çalışıyorum...

pofuduk18 Canım bebeğinin doğum tarihi 06 Haziran olarak görünüyor. Benim ilk oğlumda 6 haziranda doğdu. Bu yaramazımda 5 Haziran ama ilki sezeryan olduğu için bakalım bu miniğim ne zaman gelcek?

Evde olan hamisler gününüzü nasıl geçiriyosunuz tüm gün ben çok sıkılıyorum
ayneeenn bende evdeyim bi tarafda bilgisayar dger tarafta tel. sonrada kızıyorum birsürü radyasyon diye kapatıyorum hepsini :) ama 2 saat zor dayanıyorum :) canım ben bebek şekeri için patik başladım cok eğlenceli ve zamanın bişekilde geçer 44 tane ördüm :) yelek örmeyi düşünüyorum şimdide hafta sonu eşim ip alıcak inş. biraz kopmam lazım int.den tel.dan.... bide bilgisayarı tel.a bağlayıp film dizi fln da izleyebilirsin ben game of thornes a başladıydım 1. sezonu bitirdim 2 ye geçtim :)

kızlar merhaba
doğumdan sonra dağıtmak için lavanta keseleri yapmaya başladım sizler ne düşünüyorsunuz hediye için...

canımmm Allah tan umıt kesilmez böyle erken doğum yapacaksın diyip bi çok kişi 36 38 lere kadar geliyor bende senin durumundayım bendede erken doğum belirtisi var ama moralimizi yüksek tutalım..dinlen hep aşır iş yapma hatta rapor al evde dinlen ben heyet raporluyum hep yatıyorum evde.. Allah yardımcımız olsun

Ayyy!! Gozun aydin canimmm:)))
Cok guzel bi his dimi??
Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin:))
Sağol canım,hem de ne kadar güzel bir şey Allah her kadına tattırsın inşallah bu duyguyu.Rabbim hepsine sağlık,sıhhat versin.İsteyenler de tez zamanda kavuşsun inşallah

Kızlar ya sabahtan beri karnımda kasıklarımda bir ağrı var. Bugün iğne günümdü onu yaptırdım, ilaçlarımı da içtim ama geçmiyor

ne güzel tekemeleri hissetmek benim oğlumda 4 gündür hiç durmuyordu dün akşamdan beri hiç tık yok korkuyorum neden acaba neyseki yarın şeker yüklemem var doktora gidicem özledi herhalde annesini:)

Canim mrb bursaliydin dimi sen ne yaotin akisverisini bitirdinmi neler aldin

Kızlar ya sabahtan beri karnımda kasıklarımda bir ağrı var. Bugün iğne günümdü onu yaptırdım, ilaçlarımı da içtim ama geçmiyor
Canım acaba bağırsaklarında mı sancı. Üzme kendini ayaklarını karnını kasıklarını sıcak tut belki üşütmüşsündür. Allahın izniyle bişey olmucak inşallah korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…