2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
acile mi gideyim yoksa yarin icin randevu mu alayim ? direkt gitsem alir mi acaba doktor?

Bitanem zaten diyanetin mufredati oyle...
Tum kuran kurslari ayni dersle ilerliyorlar...
Tecvidle beraber gidiyor...
Bende seneye bebisin olcak diye dedim...
Dedigim kurani bir incele daha hizli bir sekilde ogrenirsin inan...
Ozelden resmini atayim sana...
Ayrica ne zamandir aklima takiliyor...
Bu kizcagaz merakli dusmus vu yola diye tavsiye edecegim bikac kitap var sana...
Inan bir solukta okursun hem cnn sıkılmadanz evde...
Yarenle okursunuz annisi
Yaziyorum ozelden

kııızzllaaaarrrr :) e bebekten verdiğim siparişler geldi hani hastane cıkısları 19.90 tl ye düşmüş demiştim yaa onlar geldi cok güzeller emzirme onluğu aldıydım bide 1tl ye şapka :).. prematürede değil. valla cok duygulandım ağladım dokundum hepsine.. rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder.

[QUtbebek, post: 39535728, member: 661040"]kııızzllaaaarrrr :) e bebekten verdiğim siparişler geldi hani hastane cıkısları 19.90 tl ye düşmüş demiştim yaa onlar geldi cok güzeller emzirme onluğu aldıydım bide 1tl ye şapka :).. prematürede değil. valla cok duygulandım ağladım dokundum hepsine.. rabbim inşallah giydirmeyi nasıp eder.[/QUOTE]
Ben de siparus verdim simdiluk patikle toka bakalim guzel cikarsa alirim internetten

Ayy canım bende şimdi onu yazacaktım

Benimde siparişlerim geldi az önce, 19.90'a aldığım 10lu takım falan. Harika yaa iyi ki almışım dedim vala.
Kumaşı falanda çok güzel, bayıldım valaaa
Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhh

kızlar ayrıntılı ultrasona girdim bugün herşey normal ama 0,59 mm ense ödemi çıktı ne demek bu çok moralim bozuk bide gerizekalı doktor beni azarladı sen neye kime dayanarak amniyosentez yaptırmadın şimdi var da diyemem yok ta diyo kaç kere sordum aynı şeyleri söyledi canım çok sııkınn ne yapıcam bilmiyorum

ayyy ne zmndi o indirim kacirdim bn tuh iyi gunlerde kullanin cnm

Ayyy canım benim güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah...

Ah cnm ya yine anlayışsız azarı basan bi doktor daha ödemle ilgili bilgim yok ama ilerde düzelebilen sorunları burada çok gördük üzme kendinide bebişide daha önce ne için amniyosentez önermişti?

Kizlar mrb doktordan geldik kuzucugumun bobrek buyumesi kuculmus çok çok mutlu oldum.780 gr 30cmplmus gayet mutluydu bebegim bende 24+2deyim toplamda 5 kilo almisim. Biz de durumlar boyle.pzt seker yuklemesi yapilcak.
cok sevindim cnm Allah baska dert vermesin hic birimize ins.

Ayni sorun bende de basladi 2 3 gundur. Saglikocagina ebeye gittim sormaya bugun. Biraz karli havalarda paytak paytak yurumenizden birazda catinin genislemeye kemik yapinin sekillenmesiyle alakasi.yaninda idrarda yanma akintida cogalma yoksa hic endiselenecek birsey yok dedi. Kas yapin kemik yapin hergun degisiyor normal. Cok fazla oturma gezme yatma. Herbirini dongusel yap dedi bana

Canım sen şimdi bırak o doktoru falan al ayrıntılı ultrason raporlarını, baska doktora git vakit kaybetmeden arastırıp.
Su durumda sana ters davranması saçma çok sinir oldum şimdi.
Ben eminimki önemli bişey yoktur içini ferah tut sende...

Herkese meraba yeni alabildiğine teli elime şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonra eve geldim bi uyku bi sersemlik anca fırsat buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…