2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

haklısın başka bi doktora daha gidecem ama raporum onlarda kaldı yaa

Herkese meraba yeni alabildiğine teli elime şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonra eve geldim bi uyku bi sersemlik anca fırsat buldum
Seker yuklemesinden sonra benimde olmustu ac oldugum icindi.
Biseyler yiyip hemen yatmistim.
Sonuclarin nasil canim iyidir insallah.

Babişimize sipariş ederiz artik haftasonu heheh :) cok sagol canim allah razi olsun :)

Canim o deger cok kucuk bence onemsiz bisey yani okadarlik sorunlar hepimizde cikiyo gercekten takma eskiden ultrason mmu varmis kesin bizde de vardir boyle sorunlar ama annelerimiz bilmiyomus bile.ve senin o deger çok çok kucuk

Selam kızlar sonuçlarımı aldım kan degerim düşük 11 hep düşüktü zaten akdeniz anemisi tasiyicisiyim.ve kan ilaci kullanamıyorum. Ama 9 a hatta 8 iniyormus çoğu kişinin benimki kötünün iyisi işte. Idrarda da ++lökosit çıktı. Ama hiç yanmam falan yok enfeksiyon yok dedi doktor.digerleri şeker troid falan iyi çok şükür

Kizlar mrb doktordan geldik kuzucugumun bobrek buyumesi kuculmus çok çok mutlu oldum.780 gr 30cmplmus gayet mutluydu bebegim bende 24+2deyim toplamda 5 kilo almisim. Biz de durumlar boyle.pzt seker yuklemesi yapilcak.
Çoookkk sevindim canım. Maşallahhhhhhh subhanallah

Canim o deger cok kucuk bence onemsiz bisey yani okadarlik sorunlar hepimizde cikiyo gercekten takma eskiden ultrason mmu varmis kesin bizde de vardir boyle sorunlar ama annelerimiz bilmiyomus bile.ve senin o deger çok çok kucuk

inşallah dediğin gibi önemsiz bi rakamdır bilmiyorum sınır kaç acaba 6 dedi doktor bozuntusu bu 5,9 mu oluyo acaba ilk bebek çok tereddüt ediyorum korkuyorum işte

Canım 0.59UOTE="cimcimesevilay, post: 39538848, member: 614918"]inşallah dediğin gibi önemsiz bi rakamdır bilmiyorum sınır kaç acaba 6 dedi doktor bozuntusu bu 5,9 mu oluyo acaba ilk bebek çok tereddüt ediyorum korkuyorum işte[/QUOTE]
Canim 0, 59 yazmissin 1mmbile degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…