- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.881
:)))))Sağol canım, çok şükür. Anne olmak çok saçma, tekme yedim diye ağlamalar falan :)))
Arkadasim kullaniyodu onunla konustum artik mustelaya gecicem dedi bende kararsiz kaldim simdi.
Sen neyi alacaksin canim???
Markafonide indirim var bu urunlerde az once gordum:))
Sağol canım, oğluşumun küvetli, kovasını, bakım ürünlerini alayım dedim hepsi burada dan. Sonra vazgeçtim. E bebekte bu ayın 25 inde bebek küvet, kovalarında indirim olacakmış yine e bebekten alıcam onları da.Eşim pek kullanıyo o siteyi canım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum
Canim mrb bursaliydin dimi sen ne yaotin akisverisini bitirdinmi neler aldin
amin acanımm amin inşallahSağol canım,hem de ne kadar güzel bir şey Allah her kadına tattırsın inşallah bu duyguyu.Rabbim hepsine sağlık,sıhhat versin.İsteyenler de tez zamanda kavuşsun inşallah
aynı seyi bende yaşadım canım tek taraflı batmalar oluyor ve sırtıma sanki biri tekme atmış gibi acıyor sanki merdivenden bi yerden düşmüşüm gibi. eşim masaj yapmak için uğraştı biraz daha çok acıdı dokununca. bende yastığı felan denedim ama genelde sabaha kdr bi sağa donuyorum bi sola. bide sırtüst yatınca bebeğimiz zor nefes alıyormuş o yuzden genelde saga sola yatıyorum.Kaç gecedir uyuyamıyorum bel ağrımdan...tek taraflı bıçak saplanır gibi...
Sonunda yastık dayadım o tarafıma...
Bütün gece havada kaldı orası..
Bugün rahatım elhamdülillah..
O kas ağrıları da birden geliyor..
Koluna bacağına sızı gibi splanıyor...
Hayırlısıyla gelecek haziran...
Allahım yardımcımız olsun :)
ne guzel canım belki aynı gun doğarlar ortak dogum gunu yaparsınız evde :)) bizimde 8 haziran evlilik yıldonumumuz bakalım bebişimiz kaç haziranda teşvik edecekler@pofuduk18 Canım bebeğinin doğum tarihi 06 Haziran olarak görünüyor. Benim ilk oğlumda 6 haziranda doğdu. Bu yaramazımda 5 Haziran ama ilki sezeryan olduğu için bakalım bu miniğim ne zaman gelcek?
aynen canım yukardada yazdım ağrı acı aynı anda yaşıyorum sırtım felakat ağrıyor ne yapmak lazım bilemedimki gerçi normal hamilelikte ama uykularım bolunuyor hep ağrı acı yuzunden sabahta işe geliyorumBen siddetli bel agrisindan butun gece aglaya aglaya oturdum
slm kizlar dun gece kitap,dizi muhabbeti yaparken koltukta uyuyaklamisimgeceden beride ne cok sey birikmis bnm minnosum her sabah pit pitlariyla uyandirirdi bugun tik yok ins.baslar birazdan bu arada foto aticam gorunce sok olmayin herkes kocaman gobegin var diyor ama baska bi yerim yok bide siz bakin neler diceksiniz merak ediyrm
canım dinlen kalkma ayaga,kendini de yorma gecer inşallahKızlar ya sabahtan beri karnımda kasıklarımda bir ağrı var. Bugün iğne günümdü onu yaptırdım, ilaçlarımı da içtim ama geçmiyor
sen bide ise gidiyorsn senin isin daha zor allah yaedimcimiz olsunaynı seyi bende yaşadım canım tek taraflı batmalar oluyor ve sırtıma sanki biri tekme atmış gibi acıyor sanki merdivenden bi yerden düşmüşüm gibi. eşim masaj yapmak için uğraştı biraz daha çok acıdı dokununca. bende yastığı felan denedim ama genelde sabaha kdr bi sağa donuyorum bi sola. bide sırtüst yatınca bebeğimiz zor nefes alıyormuş o yuzden genelde saga sola yatıyorum.
ne guzel canım belki aynı gun doğarlar ortak dogum gunu yaparsınız evde :)) bizimde 8 haziran evlilik yıldonumumuz bakalım bebişimiz kaç haziranda teşvik edecekler
aynen canım yukardada yazdım ağrı acı aynı anda yaşıyorum sırtım felakat ağrıyor ne yapmak lazım bilemedimki gerçi normal hamilelikte ama uykularım bolunuyor hep ağrı acı yuzunden sabahta işe geliyorum
Gayet normal , tatlı bir göbüşün var canım ,slm kizlar dun gece kitap,dizi muhabbeti yaparken koltukta uyuyaklamisimgeceden beride ne cok sey birikmis bnm minnosum her sabah pit pitlariyla uyandirirdi bugun tik yok ins.baslar birazdan bu arada foto aticam gorunce sok olmayin herkes kocaman gobegin var diyor ama baska bi yerim yok bide siz bakin neler diceksiniz merak ediyrm
SAğol canım. Geçti biraz çok şükürcanım dinlen kalkma ayaga,kendini de yorma gecer inşallah
dogruu :))kızlar az önce bi arkadaşla konuştum şeker yüklemesi yapılırken şekeri eczaneden alıyormuşuz doğru mu eczanede hazırları satılıyormuş
onu duymadim ben canım. benim gidecegim laboratuarda hazirlayacaklarmıs.kızlar az önce bi arkadaşla konuştum şeker yüklemesi yapılırken şekeri eczaneden alıyormuşuz doğru mu eczanede hazırları satılıyormuş
sevindim :)ay kimi gorsem ne cok gobegin var diyorlaraa aynı kendimi gördüm sende:)
gidemedim saglık ocagına canım yaa.hala kar yagıyo da sonra giderim artık.anladım canım önemli bişey yoktur umarım gelince yazarsın
saol canmGayet normal , tatlı bir göbüşün var canım ,
maaşAllaahhhh
merak etme keyif yapıyordur tospan, hareketleniiir
sadece göbüsün ar canım ne güzel baska bişeyciğin yok maşallah sanaslm kizlar dun gece kitap,dizi muhabbeti yaparken koltukta uyuyaklamisimgeceden beride ne cok sey birikmis bnm minnosum her sabah pit pitlariyla uyandirirdi bugun tik yok ins.baslar birazdan bu arada foto aticam gorunce sok olmayin herkes kocaman gobegin var diyor ama baska bi yerim yok bide siz bakin neler diceksiniz merak ediyrm
bnm bu konuda hic bir fikrim yok dr.um 2 hafta snr sabh erken ac gel dedi o kadardogruu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?