2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde huyum kotu koyden tavuk yollamislar hic yiyemedim kokusuna bile dayanamadim. Oysa saglikli organik ama

Benimde huyum kotu koyden tavuk yollamislar hic yiyemedim kokusuna bile dayanamadim. Oysa saglikli organik ama

bende var bi gariplik ne köy tavuğu ne köy yumurtası ne ev yoğurdu ne köy sütü organik hiç bişe yiyip içemiyorum sürekli marketten alıyorum napim midemi bulandırıyo organik şeyler:):)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

Ben 78le başladım şu an 89 kiloyum ama gobus çok yok popişten falan da aldım yayıldı heryere :/ sen Bi tek bebişine alıyorsun ne guzeell... :)
Valla ben 100 kiloyu bulurum diye bekliyordum ama yavaş yavaş gidiyorum şaşılacak bişey. Inşallah böyle gider.doktorumun telkinleri de etkili sanırım çok kızıyor. Ilk gittiğimde bu halinle hamıle mi kaldın demişti sen zaten ideal kilo dan 10 kilo fazlası kilo almaya hakkın yok demişti.:) ama 4 değil 14 almış gibi görüyorum kendimi ben :/ veririz canım bi doğuralim da

Önceden nasıl yiyorsam aynı yiyorum canım ama iştahım açılmadı değil doğrusu ama ekmek yemiyorum mesela. Hareket az bende problem o sanırım. Neyseki boydan yırtıyorum.

Benim doktorum kilomla ilgilenmiyor açıkçası belki ilgilense takip etse bende daha dikkat ederdim ama sağlıklı olsun da bebişim hırslıyım bu konuda vericem allahın izniyle doğumdan sonra :)

Benim doktorum kilomla ilgilenmiyor açıkçası belki ilgilense takip etse bende daha dikkat ederdim ama sağlıklı olsun da bebişim hırslıyım bu konuda vericem allahın izniyle doğumdan sonra :)
Kuzum citirsin zaten sendeki metabolizmayla çok rahat verirsin ben de zayiftim sınav stresinden 62 den 72 ye çıktım bi sene de ve üstüne hamis kaldim.aliskin değilim fazla kiloya.azimliyim 60 olcam yine doğumdan sonra:)

Önceden nasıl yiyorsam aynı yiyorum canım ama iştahım açılmadı değil doğrusu ama ekmek yemiyorum mesela. Hareket az bende problem o sanırım. Neyseki boydan yırtıyorum.

zorla bence en azından hergün yarım saat yürüyüş bile iyi gelir sonradan kilo vermek zor oluyo ben 35 kilo verdim 50 kilo ile hamile kaldım boyum 173 şuan 22. haftadayım 6 kilo falan aldım dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum kepekli ekmek yiyorum tatlı çikolata yemiyorum mesela çok canım çekerse azcık bişe nefsim kalmasın diye bazen içim gidiyo ama hemen aklıma geliyo ya veremezsem ya eski halime dönemezsem diye neler çektim o kiloları verirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…