2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kuzum citirsin zaten sendeki metabolizmayla çok rahat verirsin ben de zayiftim sınav stresinden 62 den 72 ye çıktım bi sene de ve üstüne hamis kaldim.aliskin değilim fazla kiloya.azimliyim 60 olcam yine doğumdan sonra:)
Benimde hedefim doğumdan bir sene sonra 65 :) büyük hedef koydum biraz zor ama inşaallah allahım nasip eder :)

Sorma canımm... Bende 72kgdım evlendiğimde boyum 173 olduğundan çok güzeldi kilom hafif balık etliydim hep zaten. Eski resimlere baktık kocişle cubuk gibiymişsin dedi kociş de. İnsan şimdiden üzülüyor ya dönemezsem eski halime diye. İnşaallah donebiliriim.

bol bol emzirecez işte döneriz ya doğumda da gidiyo zaten bi şekilde verilir doğumdan sonra süt olsun diye habire yeyip içmemek gerek

Hayirli olsun cnm gule gule kullanin bebeginle :) evet visne cad her msgaza vermiyo bende bi kac magazaya sordum bi tek jojomama verdi.hakkini helal et benim yuzumden gittin alamamissin canim ya

ben de aldım biraz demekki hemen farketmiş ki eşimde doğurunca bu kiloda kal hatta bi bu kadar daha al diyo önceden eline hep kemik geliyomuş şimdi ister istemez biraz dolgunluk var eskiye göre ama ben hiç memnun değilim bu halimde yavaştan psikolojimi etkilemeye başladı

Benimki hep der şişman kadın istemem diye. Kendisi fit bir fiziğe sahipte :)))))) spor diyet bişeyler yapıcaz artık napalım zahmetsiz rahmet olmazmış :)

Bol su içmek gerekmiş zaten süt olsun diye :) dereotu da faydalıymış süte :)

evet bol bol su içmek gerek hamileyken de öyle fazla ödemi alıyo ama çok içince midem bulanıyo aklıma geldikçe içiyorum işte dereotunu doğumdan sonra mi yicez emzirirken yoksa hamileyken mi

bnm bu konuda hic bir fikrim yok dr.um 2 hafta snr sabh erken ac gel dedi o kadar

Kizla bende seker yuklemesini yaptirdim hazir olanlardan icmek istedim hatta meyveli falan oluyomus.ama eczaci doktorlar onu kabul etmiyo dogru cikmiyo dedi toz olanindan verdi ne kadar dogru bilmiyorum.bir bardak suda eritip ictim

SirriEyvan
Cnm hatim icin senle benim aramdaki cuzler en sona kalsin almak isteyene
Digerlerini verirsen iyi olur...:)
Benim cuzleri bitirdim 16. Cuzdeyim hazir devam ediyorum 20 ye kadar yazarsin bana...

bendr de sorun bu herhalde. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…