2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde huyum kotu koyden tavuk yollamislar hic yiyemedim kokusuna bile dayanamadim. Oysa saglikli organik ama
Tavuk muu ıyy adını bile duyunca midem kalkıyor Allah gunah yazmasın muhtaç etmesin ama hamilelikten sonra nasıl bi tiksinme geldi tavuktan anlatamam gerçi bi kaç hamileden daha duymuştum genelde tavuktan tiksiniyor hamileler galiba. ben bu kdr yaka sirkerken ve herkese özellikle sölerken hala inatla ben onlara gittiğimde tavuk yapanlara oturmaya gitmiyorum ve gıcık oldum o kişilere uzun bi süre çıkmaz hafızamdan yaptıkları anlayışsızlık
25.hafta 7 kilo. Ama doktorum aklimda diyerek kilo al sonra veremezsen uzulursun diyor
aynıyız canım bende 25.haftamdayım 7 kilo almışım ama bi site var oraya baktım bu haftalarda 7 kilo almam gerekiyormuş normalmiş yani o yuzden no problem :)))) istersen sende takip et burdan :)))
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html

inşallaaaaahhh bende bayıldım butik bebeden aldıklarımda geldi hepsini koltuğa dizdim bakıp bakıp duruyorum :)

Sagol canım arkadasim moral oldu

Donersin canim bu benim ikinci bebisim ilkinde 17 kilo almistim hepsini vermistim bakalim şimdi napicagz

Iyi aksamlar kizlar,ben gecen hafta yani 24. haftama kadar 3 kilo almisim sadece cunku ben zaten 71 ile hamile kalmistim boyum da 173 normal kiloluydum yani ,zayif hamile kalanlar normal kilolulara gore daha cok kilo aliyor daguma kadar diye okumustum

Canım ben 5. Cüzü alabilirim.. Önceki hatimde de 1. Cüzdü okundu haber verememistim

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: mehtaphk
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

Aman bu soğukta otursun herkes evinde iki lafın belini kiralım nolcak ki
di mi yaa...
benim yarın yatak odasındaki eşyalarımın yeri değişiyor beşik sığsın diye..
bugün onun için gardorobu boşalttım..
yarın akşam yine yerleştireceğim
hayatımda bir evlendim eşyalarımı yerleştiriyorum diye birde bu sefer mutlulukla gardorop yerleştireceğim

bu arada belimin sağ tarafı çok ağrıyor...
yatınca doğrulamıyorum , oturunca kalktığımda ayağıma basamıyorum...
salı doktora gideceğim..
var mı benim gibi olan ?

Ayy ne güzel hazırlıklar başlamış. Ben daha izne ayrilacagim evime gidecegim anca Mart sonu başlar artık. Kolay gelsin canım size çok tatli hazırlıklar.
Bel agrisi yok bende ama ufak ufak kasilmalarim başladı sanki

hazırlık bunlar ancak kuzum...
daha beşik yok ortada eşyalar yok bişiicik yok nerdeyse
bir daha ki ay alacağız bakalım nasipse
olsun canım yaparsın ...
daha zamanımız var , Rabbim yardım etsin :)

kasılma mı , nerende hissediyorsun , nasıl hissediyorsun canım ?

ben edirnedeyum canim burda pek olanak yok maalesef. Rabbim korusun yavrularimizi

Kızlar ya sabahtan beri karnımda kasıklarımda bir ağrı var. Bugün iğne günümdü onu yaptırdım, ilaçlarımı da içtim ama geçmiyor

canim sana alttan muayene yaptilar mi bu toplanmalar yuzunden rahim agzina falan bakildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…