- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.001
kiloları stres yapmayalim bence tadını çıkaralimOlabilir canım. Ben sigarayi da biraktim ondan da aldim extradan kilo. Hep biraktigimda kilo aliyordum. Ona da bagliyorum.
Senin icin demesi kolay tabikiloları stres yapmayalim bence tadını çıkaralim
Tavuk muu ıyy adını bile duyunca midem kalkıyor Allah gunah yazmasın muhtaç etmesin ama hamilelikten sonra nasıl bi tiksinme geldi tavuktan anlatamam gerçi bi kaç hamileden daha duymuştum genelde tavuktan tiksiniyor hamileler galiba. ben bu kdr yaka sirkerken ve herkese özellikle sölerken hala inatla ben onlara gittiğimde tavuk yapanlara oturmaya gitmiyorum ve gıcık oldum o kişilere uzun bi süre çıkmaz hafızamdan yaptıkları anlayışsızlıkBenimde huyum kotu koyden tavuk yollamislar hic yiyemedim kokusuna bile dayanamadim. Oysa saglikli organik ama
aynıyız canım bende 25.haftamdayım 7 kilo almışım ama bi site var oraya baktım bu haftalarda 7 kilo almam gerekiyormuş normalmiş yani o yuzden no problem :)))) istersen sende takip et burdan :)))25.hafta 7 kilo. Ama doktorum aklimda diyerek kilo al sonra veremezsen uzulursun diyor
inşallaaaaahhhAyy canım bende şimdi onu yazacaktım
Benimde siparişlerim geldi az önce, 19.90'a aldığım 10lu takım falan. Harika yaa iyi ki almışım dedim vala.
Kumaşı falanda çok güzel, bayıldım valaaa
Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhh
bnde rastgele gördüm hemen buraya yazmıştım bikaç arkadaşımıza nasıp oldu ve hemen bitti :) 2 3 gün oluyorayyy ne zmndi o indirim kacirdim bn tuhiyi gunlerde kullanin cnm
Sagol canım arkadasim moral olduTavuk muu ıyy adını bile duyunca midem kalkıyor Allah gunah yazmasın muhtaç etmesin ama hamilelikten sonra nasıl bi tiksinme geldi tavuktan anlatamam gerçi bi kaç hamileden daha duymuştum genelde tavuktan tiksiniyor hamileler galiba. ben bu kdr yaka sirkerken ve herkese özellikle sölerken hala inatla ben onlara gittiğimde tavuk yapanlara oturmaya gitmiyorum ve gıcık oldum o kişilere uzun bi süre çıkmaz hafızamdan yaptıkları anlayışsızlık
aynıyız canım bende 25.haftamdayım 7 kilo almışım ama bi site var oraya baktım bu haftalarda 7 kilo almam gerekiyormuş normalmiş yani o yuzden no problem :)))) istersen sende takip et burdan :)))
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html
Donersin canim bu benim ikinci bebisim ilkinde 17 kilo almistim hepsini vermistim bakalim şimdi napicagzSorma canımm... Bende 72kgdım evlendiğimde boyum 173 olduğundan çok güzeldi kilom hafif balık etliydim hep zaten. Eski resimlere baktık kocişle cubuk gibiymişsin dedi kociş de. İnsan şimdiden üzülüyor ya dönemezsem eski halime diye. İnşaallah donebiliriim.
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz:muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:PaytiPo
25.Cüz:PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:burcu0303
29.Cüz:damlasssss
30.Cüz:damlasssss
ah canııım...Kizlarrrr bu haftasonu tekim :/ ama haftasonları pek sessiz oluyordu dimi buralar
Aman bu soğukta otursun herkes evinde iki lafın belini kiralım nolcak kiah canııım...
kıyamamm...
evet haftasonları daha ıssız oluyor maalesef buralar
Kirariz canimmm nolcak cumartesi bende yalnizimAman bu soğukta otursun herkes evinde iki lafın belini kiralım nolcak ki
Yalnızlık zor vallahi..neyse bebislerimiz var pat pat vuruyor şuanda :)Kirariz canimmm nolcak cumartesi bende yalnizim
Bencede iyki varlar minik kipirdaklarimizzz:))Yalnızlık zor vallahi..neyse bebislerimiz var pat pat vuruyor şuanda :)
di mi yaa...Aman bu soğukta otursun herkes evinde iki lafın belini kiralım nolcak ki
Ayy ne güzel hazırlıklar başlamış. Ben daha izne ayrilacagim evime gidecegim anca Mart sonu başlar artık. Kolay gelsin canım size çok tatli hazırlıklar.di mi yaa...
benim yarın yatak odasındaki eşyalarımın yeri değişiyor beşik sığsın diye..
bugün onun için gardorobu boşalttım..
yarın akşam yine yerleştireceğim
hayatımda bir evlendim eşyalarımı yerleştiriyorum diye birde bu sefer mutlulukla gardorop yerleştireceğim
bu arada belimin sağ tarafı çok ağrıyor...
yatınca doğrulamıyorum , oturunca kalktığımda ayağıma basamıyorum...
salı doktora gideceğim..
var mı benim gibi olan ?
hazırlık bunlar ancak kuzum...Ayy ne güzel hazırlıklar başlamış. Ben daha izne ayrilacagim evime gidecegim anca Mart sonu başlar artık. Kolay gelsin canım size çok tatli hazırlıklar.
Bel agrisi yok bende ama ufak ufak kasilmalarim başladı sanki
cnm erken doğum riskin var bu durumda şimdiden itibaren evde yatardım senın yerınde olsam. doktorlar gerek yok vs dıyebılır ama bak 23. haftadasın yolun yarısını geçtik sen rapor almaya çalış heyet raporu. yat evınde cnm evde bile çok dolaşma şiş yapma. hele ki kasılmaların varsa nst diye bi alet var ordan takıp ediyorlar. geçen hafta bende de olmuştu toplanma hissi ama ama öyle üst üste diil arada oluyordu gittim doktorum nst ye bağladı bışı çıkmadı bebek hareketiymiş artık buyuduler ya popolarını bi yana yaslayınca geriliyormuş ama duzenlı olursa bu kasılmadır demektri dedi.
sen nerdesin istanbuldaydan doktor önerebilirim. riskli gebelik uzmanına gıdıyorum bende.
Kızlar ya sabahtan beri karnımda kasıklarımda bir ağrı var. Bugün iğne günümdü onu yaptırdım, ilaçlarımı da içtim ama geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?