2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yapacağız artık canım bi şekilde çok heyecanlı tatlı telaslar :)

Kasılma olduğunu şöyle anladım canım ben bebek hareketi sanıyordum. Bi tarafımda semsert toplanma oluyo saniyeler sonra çözülüyor. Nette araştırdım kasılma için aynı tanımı vermiş. Umarım yaniliyorumdur.doktoruma danismaliyim

hmmm
doktoruna danış canım benim ...
magnezyum verir belki :)

Aa merhabaa .d hangi dktra gidiyorsun canim ? Ben tugba bu arada
devlete gidiyorum asuman hanıma :)
esma canım memnun oldum bende...
çok şaşırdım cidden..herkes hep aynı memleketten , ilk defa sen olunca heyecan yaptım

sen nereye gidiyorsun ?
kasılmaların mı var senin...
durumundan pek haberdar değilim de ondan sorayım dedim..

Bende mine hanima gidiyorum canim :) karnimin sag tarafinda topllanmalar oluyo suan fakultedeyim hatta. Bugun cok fazla oldu korktum acile geldim. Kan sonuclarini bklym suan. Alttan rahim agzina bakalim dediler kabul etmedim. Burda gerekli gereksiz herseyi yapiyorlar. Bakatlarsa bu sefer dogumu tetikleyebilir cok sinirlemdm ya

canım bende alabilirim 7. ve 8. cüzü ..

hmmm
öyle canım öyle...
demek sende devlettesiiin..
aynı zamanlarda görünmüyor doğumumuz ama belli mi olur karşılaşırız :)
telaş etme canım... ama alttan ölçüm yapmaları gerekiyordu belki de, yani bilmiyorum ama gerekli miymiş bu ?
fakültenin acilinde kadın doğumcu oluyor mu bu arada ?

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: mehtaphk
6.Cüz:
7.Cüz: seyitbebek
8.Cüz: seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

iki gün önce detaylı usg ye girdim buranın en iyi kadın doğum ve çocuk hastanesinde..
ama sadece 10 dk. bile sürmedi..dr. sorduğumda bunun zaman ile iyi veya kaliteli bakılmasının önemi yok diyor dr. un uzmanlığıyla ilgisi varmış..cd ve fotoğraf verilmedi maalesef..ben her hastaya verecek vaktim olmaz dedi..başka dr. hastaneye gitsem vakitte yok zaten bu randevuyu zor aldım hepsi doluymuş bilmiyorum artık ne yapacam..ama herşey normal dedi..sonuç raporuna da baktım herşey normal yazıyor..henuz kendi dr. uma göstermedim ama...
benim gibi detaylı usg ye girenler ne yaptı acaba?

Canım demek ki ordaki doktor hemen görebiliyor ne diyeyim..
telaş etme dendiyse her şey normal dendiyse, sakin ol lütfen ...
fotoğraf bile vermemeleri garipmiş ama , ne kadar ödedin peki ?

biz 122 lira verdik tıp fakültesinde özel muayenehanede bakıldı, 40 dakika sürdü , fotoğraf da verdi...
ama dediğim gibi her yerde farklı oluyor..

Benim de öyle 10-15 dk ya surdu ya sürmedi.herşey normal dedi.bi bütün vücudunun olduğu foto verdi o kadar.bnmki Dr mun yönlendirdiği radyoloji uzmanıydı ayni hastanenin.

Geçen ki 10 takımları kaçırmanın huznuyle bugün ebebekteki ayakkabılara atladim 3 çift aldım 17-18 numaralar inş akilli seçimlerdir.bide emzirme atleti varmış 5.90 a inş kullanabilirim

Merhaba... Eger rahimagzına bakmak istiyolarsa baktır... Allah korusun kısalma felan olur bebeğini kaybedersin bende servikal yetmezlik riski oldugu için devamlı alttan muayneyle ölçüm yapılıyor. Önemli bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…