- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.021
aaaaben edirnedeyum canim burda pek olanak yok maalesef. Rabbim korusun yavrularimizi
canim sana alttan muayene yaptilar mi bu toplanmalar yuzunden rahim agzina falan bakildi mi
Yapacağız artık canım bi şekilde çok heyecanlı tatlı telaslar :)hazırlık bunlar ancak kuzum...
daha beşik yok ortada eşyalar yok bişiicik yok nerdeyse
bir daha ki ay alacağız bakalım nasipse
olsun canım yaparsın ...
daha zamanımız var , Rabbim yardım etsin :)
kasılma mı , nerende hissediyorsun , nasıl hissediyorsun canım ?
hmmmYapacağız artık canım bi şekilde çok heyecanlı tatlı telaslar :)
Kasılma olduğunu şöyle anladım canım ben bebek hareketi sanıyordum. Bi tarafımda semsert toplanma oluyo saniyeler sonra çözülüyor. Nette araştırdım kasılma için aynı tanımı vermiş. Umarım yaniliyorumdur.doktoruma danismaliyim
Aa merhabaa .d hangi dktra gidiyorsun canim ? Ben tugba bu aradaaaaa
bende edirnedeyiiim
ilk defa edirneli birine denk geldim haziran annelerinde
miraba memleketliiiii
Magnezyuma başladım canım bugün saglikocaginda aile hekimi yazdı. Ben bebişin kafası diye seviyordum o sertliği yahu:)hmmm
doktoruna danış canım benim ...
magnezyum verir belki :)
devlete gidiyorum asuman hanıma :)Aa merhabaa .d hangi dktra gidiyorsun canim ? Ben tugba bu arada
canım yaa :))Magnezyuma başladım canım bugün saglikocaginda aile hekimi yazdı. Ben bebişin kafası diye seviyordum o sertliği yahu:)
20.haftadan sonra yalancı kasilmalar normalmis canım. Yoksa başka bi anamolim yok çok şükür.ve ısrarla bebiş olduğunu düşünüyorum ben onun :)canım yaa :))
olsun bişeycik olmaz , o sertlğin ardında belki de kafası vardıııır
Bende mine hanima gidiyorum canim :) karnimin sag tarafinda topllanmalar oluyo suan fakultedeyim hatta. Bugun cok fazla oldu korktum acile geldim. Kan sonuclarini bklym suan. Alttan rahim agzina bakalim dediler kabul etmedim. Burda gerekli gereksiz herseyi yapiyorlar. Bakatlarsa bu sefer dogumu tetikleyebilir cok sinirlemdm yadevlete gidiyorum asuman hanıma :)
esma canım memnun oldum bende...
çok şaşırdım cidden..herkes hep aynı memleketten , ilk defa sen olunca heyecan yaptım
sen nereye gidiyorsun ?
kasılmaların mı var senin...
durumundan pek haberdar değilim de ondan sorayım dedim..
evet canim kiz olcak inaKiz miydi bebisimiz
ben yine buralardayim cnm:)Kizlarrrr bu haftasonu tekim :/ ama haftasonları pek sessiz oluyordu dimi buralar
canım bende alabilirim 7. ve 8. cüzü ..Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz:muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz:mehtaphk
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:PaytiPo
25.Cüz:PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:burcu0303
29.Cüz:damlasssss
30.Cüz:damlasssss
hmmmBende mine hanima gidiyorum canim :) karnimin sag tarafinda topllanmalar oluyo suan fakultedeyim hatta. Bugun cok fazla oldu korktum acile geldim. Kan sonuclarini bklym suan. Alttan rahim agzina bakalim dediler kabul etmedim. Burda gerekli gereksiz herseyi yapiyorlar. Bakatlarsa bu sefer dogumu tetikleyebilir cok sinirlemdm ya
e o zaman sorun yok canım ya :)20.haftadan sonra yalancı kasilmalar normalmis canım. Yoksa başka bi anamolim yok çok şükür.ve ısrarla bebiş olduğunu düşünüyorum ben onun :)
yazdım canım sana :)canım bende alabilirim 7. ve 8. cüzü ..
Canım demek ki ordaki doktor hemen görebiliyor ne diyeyim..iki gün önce detaylı usg ye girdim buranın en iyi kadın doğum ve çocuk hastanesinde..
ama sadece 10 dk. bile sürmedi..dr. sorduğumda bunun zaman ile iyi veya kaliteli bakılmasının önemi yok diyor dr. un uzmanlığıyla ilgisi varmış..cd ve fotoğraf verilmedi maalesef..ben her hastaya verecek vaktim olmaz dedi..başka dr. hastaneye gitsem vakitte yok zaten bu randevuyu zor aldım hepsi doluymuşbilmiyorum artık ne yapacam..ama herşey normal dedi..sonuç raporuna da baktım herşey normal yazıyor..henuz kendi dr. uma göstermedim ama...
benim gibi detaylı usg ye girenler ne yaptı acaba?
iki gün önce detaylı usg ye girdim buranın en iyi kadın doğum ve çocuk hastanesinde..
ama sadece 10 dk. bile sürmedi..dr. sorduğumda bunun zaman ile iyi veya kaliteli bakılmasının önemi yok diyor dr. un uzmanlığıyla ilgisi varmış..cd ve fotoğraf verilmedi maalesef..ben her hastaya verecek vaktim olmaz dedi..başka dr. hastaneye gitsem vakitte yok zaten bu randevuyu zor aldım hepsi doluymuşbilmiyorum artık ne yapacam..ama herşey normal dedi..sonuç raporuna da baktım herşey normal yazıyor..henuz kendi dr. uma göstermedim ama...
benim gibi detaylı usg ye girenler ne yaptı acaba?
Merhaba... Eger rahimagzına bakmak istiyolarsa baktır... Allah korusun kısalma felan olur bebeğini kaybedersinBende mine hanima gidiyorum canim :) karnimin sag tarafinda topllanmalar oluyo suan fakultedeyim hatta. Bugun cok fazla oldu korktum acile geldim. Kan sonuclarini bklym suan. Alttan rahim agzina bakalim dediler kabul etmedim. Burda gerekli gereksiz herseyi yapiyorlar. Bakatlarsa bu sefer dogumu tetikleyebilir cok sinirlemdm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?