- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.041
Benimde yarin yatak odasindaki hersey yer degistirecek insaallah :)di mi yaa...
benim yarın yatak odasındaki eşyalarımın yeri değişiyor beşik sığsın diye..
bugün onun için gardorobu boşalttım..
yarın akşam yine yerleştireceğim
hayatımda bir evlendim eşyalarımı yerleştiriyorum diye birde bu sefer mutlulukla gardorop yerleştireceğim
bu arada belimin sağ tarafı çok ağrıyor...
yatınca doğrulamıyorum , oturunca kalktığımda ayağıma basamıyorum...
salı doktora gideceğim..
var mı benim gibi olan ?
iki gün önce detaylı usg ye girdim buranın en iyi kadın doğum ve çocuk hastanesinde..
ama sadece 10 dk. bile sürmedi..dr. sorduğumda bunun zaman ile iyi veya kaliteli bakılmasının önemi yok diyor dr. un uzmanlığıyla ilgisi varmış..cd ve fotoğraf verilmedi maalesef..ben her hastaya verecek vaktim olmaz dedi..başka dr. hastaneye gitsem vakitte yok zaten bu randevuyu zor aldım hepsi doluymuşbilmiyorum artık ne yapacam..ama herşey normal dedi..sonuç raporuna da baktım herşey normal yazıyor..henuz kendi dr. uma göstermedim ama...
benim gibi detaylı usg ye girenler ne yaptı acaba?
iki gün önce detaylı usg ye girdim buranın en iyi kadın doğum ve çocuk hastanesinde..
ama sadece 10 dk. bile sürmedi..dr. sorduğumda bunun zaman ile iyi veya kaliteli bakılmasının önemi yok diyor dr. un uzmanlığıyla ilgisi varmış..cd ve fotoğraf verilmedi maalesef..ben her hastaya verecek vaktim olmaz dedi..başka dr. hastaneye gitsem vakitte yok zaten bu randevuyu zor aldım hepsi doluymuşbilmiyorum artık ne yapacam..ama herşey normal dedi..sonuç raporuna da baktım herşey normal yazıyor..henuz kendi dr. uma göstermedim ama...
benim gibi detaylı usg ye girenler ne yaptı acaba?
kesinlikle baktırma ilk gebeliğimde aşırı kasılmalar olmuştu ve erken doğum diyordu tüm doktorlar çok şükür her şey yolunda gitti zamanında doğdu yavrum ama şimdi görsen yerinde durmuyo izlerken bile yoruluyoruz sizinkide hareketli olacak belli.iyi düşünün iyi olacak inşallah çok yormayıın kendinizi .Bende mine hanima gidiyorum canim :) karnimin sag tarafinda topllanmalar oluyo suan fakultedeyim hatta. Bugun cok fazla oldu korktum acile geldim. Kan sonuclarini bklym suan. Alttan rahim agzina bakalim dediler kabul etmedim. Burda gerekli gereksiz herseyi yapiyorlar. Bakatlarsa bu sefer dogumu tetikleyebilir cok sinirlemdm ya
Haftalardır yaşayan ve doktora uzun uzun danışan biri olarak söylüyorum canım evet kasılma o dediğinYapacağız artık canım bi şekilde çok heyecanlı tatlı telaslar :)
Kasılma olduğunu şöyle anladım canım ben bebek hareketi sanıyordum. Bi tarafımda semsert toplanma oluyo saniyeler sonra çözülüyor. Nette araştırdım kasılma için aynı tanımı vermiş. Umarım yaniliyorumdur.doktoruma danismaliyim
Alttan muayene yapamazlar sanırım. Bana serklaj yapıldı çünkü dikiş varben edirnedeyum canim burda pek olanak yok maalesef. Rabbim korusun yavrularimizi
canim sana alttan muayene yaptilar mi bu toplanmalar yuzunden rahim agzina falan bakildi mi
Canım tatlı bişeyler at ağzına ayaklarını uzat dinlen o arada oynar belki, hatta meyvesuyu varsa iç yarım bardak daha çabuk tepki verirmiş bebekler meyvesuyu na.Kızlar benim kuzum epeydir hareket etmiyor
Bn hic dikkat etmyrm agzm hic durmuyor 62 ile hamile kaldm 69 olmusumGel bakalim bana dogru
heheh dikkat edersen daha az alirsin canim ben arada kaciriyorum ama artik dikkat ediyorum minimum abur cubur minimum ekmek.
Bn hic dikkat etmyrm agzm hic durmuyor 62 ile hamile kaldm 69 olmusumGel bakalim bana dogru
heheh dikkat edersen daha az alirsin canim ben arada kaciriyorum ama artik dikkat ediyorum minimum abur cubur minimum ekmek.
Bu arada ebebekten aldigim hastane cikisi cok guzel cikti.
Bu da benim gobusum
bnde var bel agrisi hatta dun gece resmen agladim sabaha kadar agridan doktora gtttm belim agriyor diye nornal dedi agriyan yere sicak su torbasi koy yada minoset ic dedi ama bn ilac icmeyi tercih etmedim torba koydum iyi geliyor sabaha kadar deliksiz uyurum artik :)di mi yaa...
benim yarın yatak odasındaki eşyalarımın yeri değişiyor beşik sığsın diye..
bugün onun için gardorobu boşalttım..
yarın akşam yine yerleştireceğim
hayatımda bir evlendim eşyalarımı yerleştiriyorum diye birde bu sefer mutlulukla gardorop yerleştireceğim
bu arada belimin sağ tarafı çok ağrıyor...
yatınca doğrulamıyorum , oturunca kalktığımda ayağıma basamıyorum...
salı doktora gideceğim..
var mı benim gibi olan ?
Kızlar benim kuzum epeydir hareket etmiyor
Bende sayiyorum 10 dkda 15 tekme atiyor cok tekmelemeside kotumudur kii :-/Benim de dün akşamdan beri o kadar az hareket ediyor ki korktum baya bu gün baya geç hareket etti, bir de az önce o da çok güçsüz. Yarın da böyle olursa acile gidicem. Gerçi doktorlae 10 dan azsa gelin diyorlar saymak lazım sanırım. Hareketleri sırtıma doğru hissettim bir de plesentası öne gelirse de pek hissedilmiyor ama endişe etmemek elde değil.
hadi gozun aydın annesi artık keyfını cıkar hamılelıgınKizlar mrb doktordan geldik kuzucugumun bobrek buyumesi kuculmus çok çok mutlu oldum.780 gr 30cmplmus gayet mutluydu bebegim bende 24+2deyim toplamda 5 kilo almisim. Biz de durumlar boyle.pzt seker yuklemesi yapilcak.
canım bende bir cüz okurumArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @damlasssss
30.Cüz: @damlasssss
Aynısını yaşıyorum canım benim. İğne batması gibi hafif sancı da geliyor arada yarın sabaha kadar bekleyeyim de sabah da hareket etmezse bende giderim doktora artık...Benim de dün akşamdan beri o kadar az hareket ediyor ki korktum baya bu gün baya geç hareket etti, bir de az önce o da çok güçsüz. Yarın da böyle olursa acile gidicem. Gerçi doktorlae 10 dan azsa gelin diyorlar saymak lazım sanırım. Hareketleri sırtıma doğru hissettim bir de plesentası öne gelirse de pek hissedilmiyor ama endişe etmemek elde değil.
Benim de dün akşamdan beri o kadar az hareket ediyor ki korktum baya bu gün baya geç hareket etti, bir de az önce o da çok güçsüz. Yarın da böyle olursa acile gidicem. Gerçi doktorlae 10 dan azsa gelin diyorlar saymak lazım sanırım. Hareketleri sırtıma doğru hissettim bir de plesentası öne gelirse de pek hissedilmiyor ama endişe etmemek elde değil.
Bende sayiyorum 10 dkda 15 tekme atiyor cok tekmelemeside kotumudur kii :-/
aynen valla diyorm gel tekmeliyo elini koydugu an kesiyo temeyi adam beklio beklio tik yok gidio gene baslioaynen benimkide fazla atıyo sıklaştı bu aralar tekmesi ama babası elini koyduğu an duruyo anlamadım valla adamcağız bekliyo yok inat mı nedir hiç tekmelemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?