2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde yarin yatak odasindaki hersey yer degistirecek insaallah :)
Bi hafta oldu karyolayi aldik kurmadik cnm...
Yatagin yönü sifonyerler herşey oynicak yerinden...
ALLAH hepimize kolaylik versin...

Bende de bugun bel sirt agrisi basladi...
Ee buyuyolar minnoslar omurilikge agirlik biniyor bu aylarda daha da artacak artik doguma kadar...
Saglikla gelsinler de :)
Cuzlerle ilgili alinti yaptim cnm...
Onceki sayfalarda...

Benim

Benimde yaklasik 10 dk. Surdu. Hic memnun kalmamistim. Sonra kendi dr.uma gosterdim sonuclar bu ama hic memnun kalmadim dedim. Bir fasilda o bakti tekrar gitmene gerek yok gidersen sadece kendini tatmine gidersin dedi. Bende gitmedim bir daha

kesinlikle baktırma ilk gebeliğimde aşırı kasılmalar olmuştu ve erken doğum diyordu tüm doktorlar çok şükür her şey yolunda gitti zamanında doğdu yavrum ama şimdi görsen yerinde durmuyo izlerken bile yoruluyoruz sizinkide hareketli olacak belli.iyi düşünün iyi olacak inşallah çok yormayıın kendinizi .

Haftalardır yaşayan ve doktora uzun uzun danışan biri olarak söylüyorum canım evet kasılma o dediğin

ben edirnedeyum canim burda pek olanak yok maalesef. Rabbim korusun yavrularimizi

canim sana alttan muayene yaptilar mi bu toplanmalar yuzunden rahim agzina falan bakildi mi
Alttan muayene yapamazlar sanırım. Bana serklaj yapıldı çünkü dikiş var

bnde var bel agrisi hatta dun gece resmen agladim sabaha kadar agridan doktora gtttm belim agriyor diye nornal dedi agriyan yere sicak su torbasi koy yada minoset ic dedi ama bn ilac icmeyi tercih etmedim torba koydum iyi geliyor sabaha kadar deliksiz uyurum artik :)

Kızlar benim kuzum epeydir hareket etmiyor

Benim de dün akşamdan beri o kadar az hareket ediyor ki korktum baya bu gün baya geç hareket etti, bir de az önce o da çok güçsüz. Yarın da böyle olursa acile gidicem. Gerçi doktorlae 10 dan azsa gelin diyorlar saymak lazım sanırım. Hareketleri sırtıma doğru hissettim bir de plesentası öne gelirse de pek hissedilmiyor ama endişe etmemek elde değil.

Bende sayiyorum 10 dkda 15 tekme atiyor cok tekmelemeside kotumudur kii :-/

Kızlar allahıma şükürler olsun
canım bende bir cüz okurum

Aynısını yaşıyorum canım benim. İğne batması gibi hafif sancı da geliyor arada yarın sabaha kadar bekleyeyim de sabah da hareket etmezse bende giderim doktora artık...

Haklısın endişeleniyo insan ister istemez ama yavaş yavas yoluna girer bazen hissetmemen normal son 1 2 ay kala saymak gerek hareketlerii bence bunu sıkıntı etme gayet iyi bebişin :)

aynen benimkide fazla atıyo sıklaştı bu aralar tekmesi ama babası elini koyduğu an duruyo anlamadım valla adamcağız bekliyo yok inat mı nedir hiç tekmelemiyo
aynen valla diyorm gel tekmeliyo elini koydugu an kesiyo temeyi adam beklio beklio tik yok gidio gene baslio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…