- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.061
Ay ne güzel hiç kilo almadın sanırım göbeğin de çok tatlı inanmıyorum diyorum ama ciidrn oğlan göbüşü.[/QUO
4 kilo almis durumdayim halen. Cok fazla hareketliydim ama artik yavaslatmaya basladi. Tam bir oglus.
Simdide eldiveni gobegime koyup seviyorum
Bende sayiyorum 10 dkda 15 tekme atiyor cok tekmelemeside kotumudur kii :-/
4 sene önce gittiğim radyoloji uzmanı hem resim hem de video vermişti..bu da kendi alanında baya eğitimli biri diye gittim aslında..baya donanımlı bir hastane..ben de senin gibi o civarda ödedim..kendi kadın dr. um usg ile baya bakıyor ama..ben çoğu testi de yaptırmadım zaten..ne kadar üstüne düşünce o kadar riskli oluyor sanki..Canım demek ki ordaki doktor hemen görebiliyor ne diyeyim..
telaş etme dendiyse her şey normal dendiyse, sakin ol lütfen ...
fotoğraf bile vermemeleri garipmiş ama , ne kadar ödedin peki ?
biz 122 lira verdik tıp fakültesinde özel muayenehanede bakıldı, 40 dakika sürdü , fotoğraf da verdi...
ama dediğim gibi her yerde farklı oluyor..
aynen valla diyorm gel tekmeliyo elini koydugu an kesiyo temeyi adam beklio beklio tik yok gidio gene baslio
hamileliğin başından beri kan ilacı kullanıyorum günde 2 defa 10 un üzerine çıkaramadık daha..bende senin gibi taşıyıcıyım..Selam kızlar sonuçlarımı aldım kan degerim düşük 11 hep düşüktü zaten akdeniz anemisi tasiyicisiyim.ve kan ilaci kullanamıyorum. Ama 9 a hatta 8 iniyormus çoğu kişinin benimki kötünün iyisi işte. Idrarda da ++lökosit çıktı. Ama hiç yanmam falan yok enfeksiyon yok dedi doktor.digerleri şeker troid falan iyi çok şükür
ben de bakmıştım oraya ama almadım canım.Sağol canım, oğluşumun küvetli, kovasını, bakım ürünlerini alayım dedim hepsi burada dan. Sonra vazgeçtim. E bebekte bu ayın 25 inde bebek küvet, kovalarında indirim olacakmış yine e bebekten alıcam onları da.
Gecer annesiiii gecerrrr uzulmeee sennn eskiden ultrasn mu var diyaa bn dogana kadar annem hastane yolunu hic tutmams kim bilir buzdede ufak tefek syler vardi gecti gttiAynen:) bende oğlum beni kıskanıyo senden onun için gıcıklığına yapmıyo diyorum kuzum benim ya bi an önce sağ salim doğsa hayırlısıyla bugün doktor ultrasonla bakarken gezdirdiği yere tekme atıyo sıpa gülesim geldi sonra da moralim bozuldy zaten ense ödemi çıktı 0,59 mm o gerizekalı doktorun söyledikleri akLıma geldikce sinir küpü ooluyorum geçer mi ilerleyen haftalarda kaybolur mu diyorum geçebilirde gecmeyebilirde diyo down sendromu mu var diyorum olabilirde olmayabilirde sen neye kime dayanarak karnından sıvı aldırmadın diye bide bana kızdı
Hadi ya :/ çok sık olmuo aksamlari bi kaç kez.ama korktum simdiHaftalardır yaşayan ve doktora uzun uzun danışan biri olarak söylüyorum canım evet kasılma o dediğin
canım ben kan ilaci kullanmıyorum. Bizim kansizligimiz hücrelerdeki bozukluktan kaynaklaniyor, kan ilaci kullanmak kanimizi arttirmiyor malesef ve yan etkisi var vücuda fazla demir yükleniyor bu da zararlı. Pekmez kuru üzüm pancar yiyorum bol bol.bana doktorum hiç kan almaktan falan bahsetmedi son zamanlarda 9 a kadar bile düşebilir dedi, sorun olmaz gibi konuştu.hamileliğin başından beri kan ilacı kullanıyorum günde 2 defa 10 un üzerine çıkaramadık daha..bende senin gibi taşıyıcıyım..
sen hangi ilacı kullanıyorsun günde kaç defa hangi saatlerde alıyorsun .
beslenmeye o kadar dikkat ediyorum yıne sonuç aynı..dr. bu belki kan alman gerekebilir dedi ama bn düşünmek bile istemiyorum..belki gelecek sefer iğne yazar..
Çok sık olmuyorsa korkma canım çünkü bu haftalarda çok sık olmadığı takdirde normalmiş kasılma yaşamak.Hadi ya :/ çok sık olmuo aksamlari bi kaç kez.ama korktum simdi
canım ben kan ilaci kullanmıyorum. Bizim kansizligimiz hücrelerde bozukluktan kaynaklaniyor, kan ilaci kullanmak kanimizi arttirmiyor malesef ve yan etkisi var vücuda fazla demir yükleniyor bu da zararlı. Pekmez kuru üzüm pancar yiyorum bol bol.bana doktorum hiç kan almaktan falan bahsetmedi son zamanlarda 9 a kadar bile düşebilir dedi, sorun olmaz gibi konuştu.
gunaydinnnn canimm:))Haftasonu bu erken saatte kalkarim haftaiçi iş vakti yataktan Sürünerek kalkarim superim yahu
Günaydınnnnn hepinize musmutlu haftasonlariiiii
Gunaydin canim.Kızlar günaydınnn. Güzel haftasonlarınız olsun inşallah. Bizde uyandık miniğimle, ilk oynamalarını yaptı küçüğüm, kaynanam geldi dün yanıma. Eee kalkıp kahvaltıyı hazırlamak lazım. Dün fazla kaldım ayakta akşam hem belim ağrıdı hem kasılmam çoğaldı gene. Evde biri olunca öyle uzanıp yatamıyorum ben
Bana herkesi de Bahar Cebesoy deme.Bahar Cebesoya gittim ben çok iyi bi Dr tavsiye ederim
Benim kaynanam çok anlayışlıdır o konuda Allah razı olsun bana yaptırmaz. O kasılmalar tehlikeli sonuçtaKızlar günaydınnn. Güzel haftasonlarınız olsun inşallah. Bizde uyandık miniğimle, ilk oynamalarını yaptı küçüğüm, kaynanam geldi dün yanıma. Eee kalkıp kahvaltıyı hazırlamak lazım. Dün fazla kaldım ayakta akşam hem belim ağrıdı hem kasılmam çoğaldı gene. Evde biri olunca öyle uzanıp yatamıyorum ben
Rabbime dayanarak ve güvenerek deseydin. Daha geçen gün haberlerde gösterdi ve doktorr da söylüyor; yapılan testler birer olasılık, bebekte her şey normal gözüküp down sendromlu da doğabilir.Aynen:) bende oğlum beni kıskanıyo senden onun için gıcıklığına yapmıyo diyorum kuzum benim ya bi an önce sağ salim doğsa hayırlısıyla bugün doktor ultrasonla bakarken gezdirdiği yere tekme atıyo sıpa gülesim geldi sonra da moralim bozuldy zaten ense ödemi çıktı 0,59 mm o gerizekalı doktorun söyledikleri akLıma geldikce sinir küpü ooluyorum geçer mi ilerleyen haftalarda kaybolur mu diyorum geçebilirde gecmeyebilirde diyo down sendromu mu var diyorum olabilirde olmayabilirde sen neye kime dayanarak karnından sıvı aldırmadın diye bide bana kızdı
canım benim ablamda yeğenimde bunu kullandı, hala da kullanıyor çok memnun, bitkisel ağırlıklı bende bunu düşünüyorum nasipseO ürünüde gördüm ama hiç bilmiyorum nasıl bişey canım? Önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?