2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese Günaydın ben de hafta ici zorlanip hafta sonu erkenden uyananladanim izmirde super bi hava var bugün ama maalesef babamiz nobetci oldugundan evde gecircez günümüzü :-( bir haftadir geceleri bacak agrisindan uyuyamiyordum dun drum magnezyum verdi aksam bitane ictim gece daha rahat uyudum.....

Aynen burda da hava mis ve benim eşim de nöbetçi bu haftasonu gelmiyor :/ eve tikılıp kaldim

Ben alistim artık canım ama boyle guzel havalarda cok koyuyor insana simdi guzel bir mekana kahvaltiya gitmek ardından dolasmak hava almak varken evde kös kös oturmak sinir bozucu
Aynen ya ne güzel olurdu kahvaltı şimdi. Tek başıma yaptım 2 dakkada kahvaltımi neyse napalım gelecek haftasonunu insallah

Gunaydin canimm.
Bizim babamiz da nobetci bugun oglusumla oyun oynuyoruz.ben konusuyorum yavrum cevap veriyo icerden:))
Oglumun da selami var sizee:))

[QUOTE="monarosa_22, post: 39550004, member: 229118"afkadas olsun canım ya ne güzel olurdu kahvaltı şimdi. Tek başıma yaptım 2 dakkada kahvaltımi neyse napalım gelecek haftasonunu insallah[/QUOTE]
Zaten bebisi de sırf bu yuzden yaptik biz evde bana afkadas olsun canım sıkılmasın diye

Hastaneden cikan koca disari kahvaltiya gidelim demisti dun. Ben acliktan kivraniyorum o horultularda

Günaydın kızlar ve güzel bebisleri adanadan slmlar güzel.bir hava bizim babamızda iki.haftadır şehir dışında bugün dayanamadi geliyor İnş. Amapzt tekrar gidecek ve nisan ayına kadar hep.arada gelecek

Günaydın kızlar ve güzel bebisleri adanadan slmlar güzel.bir hava bizim babamızda iki.haftadır şehir dışında bugün dayanamadi geliyor İnş. Amapzt tekrar gidecek ve nisan ayına kadar hep.arada gelecek
Bizim Babamız da Haftasonları gelio canım ayrı sehırlerdeyiz. Napalım alıştım artık az kaldı doğum iznine diye gün sayiyorum

Benim dışarı çıkmam tehlikeli evde durma daha da tehlikeli...sardım yine alışveriş sitelerine

Günaydın güzel annişler,günaydın onlar dan daha da güzel olan bebişler. Bizde sabah sabah dükkan açtık oturup sinek avlıyoruz oğluşla :)))))

Gunaydin kizlarrrr
kac gundur bakamadim buraya. Kiz kardesim gelmisti.
usenmedim 100 e yakin sayfayi okudum hizlica dun aksamdan beri
dun e bebekte weewell in indirimini yakaladik. ates olcer neredeyse yari fiyatina inmisti. 86 liraya onu aldim. Birde goruntulu telsizi 340 liraya aldim. Son modellerindenmis. Ninni bile djnleniyormus. Daha bakamadim.

Günaydın canım...evet gözümden kaçmadı yoksun bayadir :) kardeşinle hasret gideriyosun tabi benim de eksik onlar ama daha karar veremedim.gule Güle kullanın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…