2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gercekten cok sinir bozsoranaa. Birde bazi veliler hicbir ogretmen gitmedi diye sikayet etmis. Ben ders isledim yaa. Herkes buradaydi. Bu hafta gelen cok az ama beklemek zorundayiz. Bazi siniflarda hic ogrenci yok
Cok sinir bozucu bi durum haftasonu ogrenciler gelmezki ne de olsa onlara hesap soran yok ama biz ogreymenler he kosulda gitmek zorundayiz gercekten kotu bi durum

Günaydınnnnn...ne dükkanın var canım?
Günaydın canım, takı hediyelik eşya vs. üzerine ama perşembe devrediyoruz kısmetse zaten benim değil eşimin ailesinin görümcem bakıyordu bende yardım ediyorum evde sıkılıyorum diye. Ama tabi bitmiyor birde market var geride bundan sonrada oraya saracağım :)))

Bizim Babamız da Haftasonları gelio canım ayrı sehırlerdeyiz. Napalım alıştım artık az kaldı doğum iznine diye gün sayiyorum
Bende aliskinim aslında canım fakat bu dönemde çok duygusaliz malum eşim nazimi çekiyor.açıkçası Annemler de kalıyorum bide evde tek kalmami istemediler zor oldu

Cok sinir bozucu bi durum haftasonu ogrenciler gelmezki ne de olsa onlara hesap soran yok ama biz ogreymenler he kosulda gitmek zorundayiz gercekten kotu bi durum
Dogum izninde olan ve raporlu iki ogretmenimiz vardi. Digerleri ders isledi. Bizim muduru de programi degistirdigi icin sikayet etmisler. Okula ogretmen geldi mecburen degisecek yani

Sar sar zaman geçirirsin canım
Bende aliskinim aslında canım fakat bu dönemde çok duygusaliz malum eşim nazimi çekiyor.açıkçası Annemler de kalıyorum bide evde tek kalmami istemediler zor oldu
aynen duygusallik bende de hat safhada..eşim de gık demez kaprislerime bir de yanımda olabilse tabi

gunaydin kizlar tetanoz asisinin ikinci dozunu vurundunuz mu yada dusunuyor musunuz bir akrabamiz ben vurunmicam erken doguma yol aciyor dedi dr. a sormak lazim tabi

Günaydın kızlar bu sabah bi kalktım ayağım kasıldı çok fenaydı parmaklarımı açamadım
Magnezyum kullamiyormusun canım?
gunaydin kizlar tetanoz asisinin ikinci dozunu vurundunuz mu yada dusunuyor musunuz bir akrabamiz ben vurunmicam erken doguma yol aciyor dedi dr. a sormak lazim tabi
Ben dün oldum cnm 2.dozu. hic öyle bişey duymamistim

Geçmiş olsun cnm ben taşıyıcı değilim ama kanım düşüktü kan ilacı yazdı doktorum tahlil yaptı sonuç aynıydı sonra ilacı değişti bu sana etki etmemiş dedi şimdi 2 haftada 10.5 sen 11.8 olmuş sende bi değişmeyi dene istersen her bünyeye göre farkediyo etkileşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…