2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gunaydin kizlar tetanoz asisinin ikinci dozunu vurundunuz mu yada dusunuyor musunuz bir akrabamiz ben vurunmicam erken doguma yol aciyor dedi dr. a sormak lazim tabi
Benim doktrorum da yaptırmamı canım. Ama benim erken doğum ihtimalim çok yüksek. Normal olsaydı ben de yaptırırdım

gunaydin kizlar tetanoz asisinin ikinci dozunu vurundunuz mu yada dusunuyor musunuz bir akrabamiz ben vurunmicam erken doguma yol aciyor dedi dr. a sormak lazim tabi
Bende sordum doktoruna bi sorun yok yaptır aşılarını dedi yine diğer arkadaşlardan sorsun ama sağlık ocağındaki ebede gerekli olduğunu söylemişti ilk doz için gittiğimde ve bakanlık bu kontrollere geliyomusun takiptemisin diye kontrol ediyor bebeğin aşılarınıda ona göre gönderiyor mutlaka gel dedi

Sabah 8 den beri hastanedeyim seker yuklemem vardi 3 saatlik olandan 1 saatim kaldi bakalim insallah bir problem olmaz ((

Sabah 8 den beri hastanedeyim seker yuklemem vardi 3 saatlik olandan 1 saatim kaldi bakalim insallah bir problem olmaz ((
Inşallah olmaz. Ben 50 lık yaptırdım 144 çıktı sınır 135 mis. Ama 20.haftada erken yaptırdım güvenilir değildi yani.100luk yaptırma dedi doktorum ben de yaptırmadim. Sürekli sekerime baktiriyorum açlık tokluk.normal hepsi.senin 50 lik yüksek mi çıkmıştı?

156 cikti cnm doktorda yuksek diyince 100 yaptir dedi bekliyorum bakalim

Günaydın annisker iyisiniz hepiniz inşallah. Dun doktora gittim hamilelik den bu yana koltuk altı fena sismisti üstüne bi de ağrıyor. Neyseki korkulu bu sey değilmiş cok şükür hamilelik döneminde oluyormuş. Bazıları nin gogusu şişer benim de koktuk altina vurmuş .Anlasilan hamilelikte ne tuhaf lik varsa hepsini yasayacam

iyi hafta sonlari kizlar nasilsiniz?ben dun gece nedense hic rahat uyuyamadim sabah uyandigimda da bacaklarim cok agriyordu ama bebegim hareket edince butun agrilarimi unuttum :)burda hava cok guzel simdi gunese cikip kitap okucaz kizimla.hepinize sevgiler

slm cnm bn ilk dozu oldum ama 2.yi olmayacagim dr.lada konustum cok gerekli olmadigini soyledi ama siz kendi dr.zla kousun bu durumu herkesin gebeligi farkli

Ilk defa onunla ilgili olumsuz bişey duydum şimdi ilgisi alakası teşhisi çok yerinde öncesini bilmiyorum zaten drm o değil geçici süreyle ona gittim

günaydın canım .Gecmiş olsun.Daha neler görücez bakalım hep birlikte.Allah beterinden saklasın ,böyle ufak tefek seyler normal canım vucut tamamen degişiyo

Gunaydin kizlarr iyisinizdir insallah,ben de bu haftasonu eve tikilip kalicam yaa eltimin oglu hala bizde onunla hic program yapmak olmuyor gelse anasi goturse bu cocugu bi sinemaya gidemedik esimle ya off

slm kızlar arnıza yeni katıldım bende 25 haftalık hamileyim bebeğimin harekerleri çok azaldı dr gittim bişey yok diyor ama ben frakındayım çok az oynuyor artik bazen hiç hissetmiyorum benim gibi olan varmı aranızda

günaydın anneler ve minikleriii nasılsınız yeni uyandık sayılır kahvaltımzı yaptık ama oğlum daha tekme atmadı off hayırlısıyla bi doğursam ya sürekli diken üstündeyim valla

Gunaydin kizlarr iyisinizdir insallah,ben de bu haftasonu eve tikilip kalicam yaa eltimin oglu hala bizde onunla hic program yapmak olmuyor gelse anasi goturse bu cocugu bi sinemaya gidemedik esimle ya off
Canım daha gitmedimi eltinin oğlu, bayadır sende galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...

Canim hosgeldin aramiza:))
Doktor bakmis bisey yok demis icini ferah tut canim belki ters donmustur o yuzden hissetmiyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…