- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.141
canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/Cnm telas yapma hemen...
Bana da durumumu anlattiklarinda gunlerce agladim...
Zamanla arastira arastira icim rahatladi...
ALLAH'IN dedigi olur...
Rabbim bize yardim edecektir...
Bol bol dua et ve dinlen...
Kizlar bu sene cok duyuyorum gecen eczaci abla da soyledi ayni seyi...
Bebekler etken geliyor...
Sukur yaşıyorlar ama nedense folik asite bagladi eczacim...
Folik asiti yukluyorlar gebelere ondan mi ne erken dogumlar patladı diyor...
Hazirliklari erken bitirin valla ben böyle düşünüyorum...
Zaten bana soylenen mayis başı sezeryan...
Nisan bitmeden herseyimin hazır olması lazim...
Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...
ayyy hep ayniyizgünaydın anneler ve minikleriii nasılsınız yeni uyandık sayılır kahvaltımzı yaptık ama oğlum daha tekme atmadı off hayırlısıyla bi doğursam ya sürekli diken üstündeyim valla
bn hic acligima dayanamamKızlar bgn kontrole geldim, bebeğim şükür iyi.. Şeker yüklemesini de yaptık, ama ben arada yemek yiyebiliyoruz sanıyodum, randevum geç saatteydî2buçuğa kadar aç kalcakmışız oğlumla size tavsiyem şeker yüklemesi yapacağınız gün randevunuzu erken saate alın
Var canım. Karnımı oynatıyordu 2-3 gün öncesine kadar şimdi çok hafif pıt pıt. Ve sık da vurmuyor.slm kızlar arnıza yeni katıldım bende 25 haftalık hamileyim bebeğimin harekerleri çok azaldı dr gittim bişey yok diyor ama ben frakındayım çok az oynuyor artik bazen hiç hissetmiyorum benim gibi olan varmı aranızda
Evet canim ya 20 gun oldu hala bizde annesi gelemiyr bi sorun cikti 3 5 gun sonra gelecekmis gelse de kurtulsam ya cocuk cok yaramazCanım daha gitmedimi eltinin oğlu, bayadır sende galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...
Kızlar benim kuzum epeydir hareket etmiyor
Benim de dün akşamdan beri o kadar az hareket ediyor ki korktum baya bu gün baya geç hareket etti, bir de az önce o da çok güçsüz. Yarın da böyle olursa acile gidicem. Gerçi doktorlae 10 dan azsa gelin diyorlar saymak lazım sanırım. Hareketleri sırtıma doğru hissettim bir de plesentası öne gelirse de pek hissedilmiyor ama endişe etmemek elde değil.
Ayy canım Allah kolaylık versin. Zor gerçekten işin. Birkaç günlüğüne gitmişti kaç gün olmuş.Evet canim ya 20 gun oldu hala bizde annesi gelemiyr bi sorun cikti 3 5 gun sonra gelecekmis gelse de kurtulsam ya cocuk cok yaramaz
renkli ultrasonu başka hastanede çektirebilirsin canım. Kendi doktoruna gösterirsin sonra.Arkadaşlar bende araniza yeni katildim aslinda önceden bi kaç defa msj yazdim ama uzun zamandir girmiyrum ben 22haftamin içindeyim özel hastaneye gidiyorum ama gittiğim hastanede renkli ultroson yokmuş neden anlamis değilim hastaneyi değiştirmek istiyrm ama doktorumdan memnunum renkli ultrason çektiren varmi
canım benim ablamda yeğenimde bunu kullandı, hala da kullanıyor çok memnun, bitkisel ağırlıklı bende bunu düşünüyorum nasipse
Benim oglumda senin minnak kizina selam soyluyorGünaydın minnaklar ve anneleriiiiNasılsınız bakalımmm? Bugün babamız şehirdışına gitmek zorunda kaldı Biz kızımla yapayalnız kaldık yine Hepinisi öpüyorumm, kızım da minnak arkadaşlarına selam söylüyo
Bu toplanmalar yuzunden mi dikis atildi nasil oldu ? Rahim acikligima bakicaklarmis ama ben kendi doktoruma sormadan bisey yaptirmadim. Hastanede 2 dktora dha sordum onlar kasilma degil dediler. Birinin dedigi birini tutmuyor ya. Napcagimi sasirdim.Alttan muayene yapamazlar sanırım. Bana serklaj yapıldı çünkü dikiş var
Klinige cikartiyorlar canim var kadin dogumcu. Seninde boyle karninin bi tarafinda toplanma oluyor mu ? 4 5 saniye sonra duzeliyor. Oluyor mu sende ?hmmm
öyle canım öyle...
demek sende devlettesiiin..
aynı zamanlarda görünmüyor doğumumuz ama belli mi olur karşılaşırız :)
telaş etme canım... ama alttan ölçüm yapmaları gerekiyordu belki de, yani bilmiyorum ama gerekli miymiş bu ?
fakültenin acilinde kadın doğumcu oluyor mu bu arada ?
Merhaba... Eger rahimagzına bakmak istiyolarsa baktır... Allah korusun kısalma felan olur bebeğini kaybedersinbende servikal yetmezlik riski oldugu için devamlı alttan muayneyle ölçüm yapılıyor. Önemli bi konu
Ben yaptirmiycam dusuk tehlikem oldugu icin dokor yaptrma dedi .. Ama yaptrmak istyrdm hayirlisi :/kızlar tetanoz aşısı şart mı daha olmadım ben hepiniz yaptırdınız mı
Bnimkide geeide ikiside hemdeecanım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?