2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/

Arkadaşlar bende araniza yeni katildim aslinda önceden bi kaç defa msj yazdim ama uzun zamandir girmiyrum ben 22haftamin içindeyim özel hastaneye gidiyorum ama gittiğim hastanede renkli ultroson yokmuş neden anlamis değilim hastaneyi değiştirmek istiyrm ama doktorumdan memnunum renkli ultrason çektiren varmi

Kızlar bgn kontrole geldim, bebeğim şükür iyi.. Şeker yüklemesini de yaptık, ama ben arada yemek yiyebiliyoruz sanıyodum, randevum geç saatteydî 2buçuğa kadar aç kalcakmışız oğlumla size tavsiyem şeker yüklemesi yapacağınız gün randevunuzu erken saate alın

günaydın anneler ve minikleriii nasılsınız yeni uyandık sayılır kahvaltımzı yaptık ama oğlum daha tekme atmadı off hayırlısıyla bi doğursam ya sürekli diken üstündeyim valla
ayyy hep ayniyizgecen bnm kiz saatlerce oynadi,dedim neden bu kadar hareketli normal mi?ertesi gun nerdeyse hic kipirdamadi bir sey mi oldu?icini ferah tut Allahin izniyle biseycik olmucak bebislerimize 7.aydan snr takip et dedi dr.um bana cok paniksin diyor

bn hic acligima dayanamam bnde 2 hafta snr gidcem sabh 8:30da ac geldi dr.um. tam olarak ne kadr surdu cnm seninki?

Var canım. Karnımı oynatıyordu 2-3 gün öncesine kadar şimdi çok hafif pıt pıt. Ve sık da vurmuyor.

Kızlar benim kuzum epeydir hareket etmiyor

Aynı seyi 3 gün önce bende yasamıştım, hatta burdada yazmıştım 2 gün neredeyse hiç hareket hissetmemiştim, hissettiklerimde çok güçsüzdü. Ara ara da ağrım olmuştu.
Korktum hemen doktora gittim, ama bi sorun yoktu, bebek kıpır kıpırdı ama ben o an bile hissetmiyodum
Doktor daha güçsüzler, konumu bile çok etkiliyor demişti.
O yüzden telaş yapmayın bence canlar, bebişler iyiler

Hareketlerini sayma konusunu da sordum 28-30 haftadan sonra olabilir dedi, şimdi küçük olduklarından bi gün hissedip bigün hissetmemen normal dedi.
Böyle yani kızlar...

CanimQUOTE="skelebeks, post: 39552240, member: 338134"]Kızlar bgn kontrole geldim, bebeğim şükür iyi.. Şeker yüklemesini de yaptık, ama ben arada yemek yiyebiliyoruz sanıyodum, randevum geç saatteydî 2buçuğa kadar aç kalcakmışız oğlumla size tavsiyem şeker yüklemesi yapacağınız gün randevunuzu erken saate alın[/QUOTE]
Canim ben pzt yapturcam yuklemeyi bsna denilen once kan alacaklar ardibdan surubu icecegin ve tam bir saat sonra tekrar kan verecegim hatta doktor ozellikle tembihledi arada tam bir saat olcak diye.

renkli ultrasonu başka hastanede çektirebilirsin canım. Kendi doktoruna gösterirsin sonra.

Benim oglumda senin minnak kizina selam soyluyor

Alttan muayene yapamazlar sanırım. Bana serklaj yapıldı çünkü dikiş var
Bu toplanmalar yuzunden mi dikis atildi nasil oldu ? Rahim acikligima bakicaklarmis ama ben kendi doktoruma sormadan bisey yaptirmadim. Hastanede 2 dktora dha sordum onlar kasilma degil dediler. Birinin dedigi birini tutmuyor ya. Napcagimi sasirdim.

Klinige cikartiyorlar canim var kadin dogumcu. Seninde boyle karninin bi tarafinda toplanma oluyor mu ? 4 5 saniye sonra duzeliyor. Oluyor mu sende ?
Merhaba... Eger rahimagzına bakmak istiyolarsa baktır... Allah korusun kısalma felan olur bebeğini kaybedersin bende servikal yetmezlik riski oldugu için devamlı alttan muayneyle ölçüm yapılıyor. Önemli bi konu

servikal yetmezlik noluyor canim ? Kendi doktoruma sormadan baktirmak istrmedim. Bi onceki gunde ozele gittim profa anlattim boyle karnimin bi tarafinda toplanmalar oluyor bazen 4 5 sn sonra geciyor ama agri falan vermiyor diye o da rahminden oturu olabilir erken dogum yapcaksin zaten bu rahimle 40 haftayi bulmazsin falan dedi bakilmasi gerekse o da bakardi alttan prof aonucta. Iliski falan yasak zaten bilmiyorum. Alttan rahim agzna bakildiginda bu sefer ya dogumu tetiklerse. Bunuda sordum bsy demiyorlar ama olmaz demiyorlar. Tehlikeli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…