2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bebegimin beyninde kist çıkt doktor zamanla geçer dedi ama çok kafama takıldı var mı bunu yasayan?

vitamin olarak decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum birde balık yagı.doktorum ostaccare diye bi vitamin verdi ama almadım kimler ne kullanıyor

bu güzelmiş bazı baston gibi olanlar çok dandik duruyo sanki bi kere kullanmaya kırılacak gibi dediğin gibi o büyük olanlar daha kullanışlı geliyo bana

Rahim agzı erken açılıyor canım bir çok erken doğum ve bebek kayıplarının sebebi buymuş erken farkedilirse serklaj denen bi dikiş atılıyor açılmayı önlemek amaçlı. Tabi bunun içinde alttan muayne lazım... Çok ittirmiyolar cihazı bi kaç saniyede ölçüp çıkartıyolar. Ben rahim ağzımdan ameliyatlı oldugum için tedbir amaçlı 3-4 hafta bir ölçülüyor... Ama servikal yetmezlik rahminde hiç sorun olmayan kişilerdede olabiliyor malesef topik var bu konuyla ilgilihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-agzi-yetmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/ Erken doğum riskinde varmış aman ihmal etme

daha dün delet hastanesinde organ taramasına girdim bişey demedi bugün özel hastanede kist dedi doktorum.yani anlamadım bir günde mi olustu yoksa dünkü devlet hastanesi mi yanıldı.burda baska varmı

bebek geriden geliyorsa zayıf mı dogar biz on gün geriden geliyoruz

yesilinci yani sen ostaocare decavit ve gyno ferro sanol mu kullanıyorsun

göğüs pompası ben elle çekilen eczanede satılanlardan almıstım ilk çocugumda

vitamin olarak decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum birde balık yagı.doktorum ostaccare diye bi vitamin verdi ama almadım kimler ne kullanıyor

Canım ben Maltofer Fol kullanıyorum kan ilacı.
B vitaminim çok düşük çıktığı için Bemiks kullanıyorum.
Ostreo Zinc kullanıyorum(kalsiyum+magnezyum)

Kan pıhtılaşmam olduğu için Clexane 0.6 iğne ve Coraspin kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…