- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.181
Ben almayi dusunmuyorum cok gereklimi kii ? Alcak olsaydim avent inkini alirdim ama.kızlar, gögus pompası olarak ne almayı düşünüyorsunuz?
kızlar, gögus pompası olarak ne almayı düşünüyorsunuz?
rain60 cnm sen folik asit almıyo musun peki decavit gibi
Amin canim gercekten sabrim tukendiAyy canım Allah kolaylık versin. Zor gerçekten işin. Birkaç günlüğüne gitmişti kaç gün olmuş.
Evet 3 ünüde günde birer tane kullanıyorum. Bide erken doğum riskine karşı progestan kullanıyorumyesilinci yani sen ostaocare decavit ve gyno ferro sanol mu kullanıyorsun
Canım benim rahimde perde var erken doğum ihtimaline karşı 12. haftada dikiş atıldı. O zaman kasılmalar yoktu. Rahim ağzı uzunluğuna da normal ultrasonla bakıyor doktorumBu toplanmalar yuzunden mi dikis atildi nasil oldu ? Rahim acikligima bakicaklarmis ama ben kendi doktoruma sormadan bisey yaptirmadim. Hastanede 2 dktora dha sordum onlar kasilma degil dediler. Birinin dedigi birini tutmuyor ya. Napcagimi sasirdim.
Rahim agzina ulturason la mi bakiyorlar nasil oluyor. Bende de var iste perde. Suan 5 cm uzunlugunda. Banada erken dogum riski var dendi ama dikis falan atulmadi. Dun aksam fakultede rahim agzina bakalim onlat kasilma mi degil mi anlariz aciklik varsa dikis atariz dediler kabul etmedim doktoruma sormadan. Bebek gayet iyiydi nstde agrilari olctuler agrida yok bosuna zarar gelsin istemedim. Onlar kasilmadit yada degilsir de demediler of suan cok canjm sikildi bu durumaCanım benim rahimde perde var erken doğum ihtimaline karşı 12. haftada dikiş atıldı. O zaman kasılmalar yoktu. Rahim ağzı uzunluğuna da normal ultrasonla bakıyor doktorum
Bennimki de kilo olarak 8 gun ilerode boy olarak da 4-5 gun ilerideydi...canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/
Bugun benim kuzum biraz daha iyi Allaha Şükür. Annelik boyle birsey iste hemen evham yapiyoruz. Sagol canim yazeiklarin da icimi cok ferahlatti :) haftaya kontrolumuz var kizimla kismetse istanbula da gidecegiz dogumdan once son kez. :) belki alisveriste yapariz heheh :)Aynı seyi 3 gün önce bende yasamıştım, hatta burdada yazmıştım 2 gün neredeyse hiç hareket hissetmemiştim, hissettiklerimde çok güçsüzdü. Ara ara da ağrım olmuştu.
Korktum hemen doktora gittim, ama bi sorun yoktu, bebek kıpır kıpırdı ama ben o an bile hissetmiyodum
Doktor daha güçsüzler, konumu bile çok etkiliyor demişti.
O yüzden telaş yapmayın bence canlar, bebişler iyiler
Hareketlerini sayma konusunu da sordum 28-30 haftadan sonra olabilir dedi, şimdi küçük olduklarından bi gün hissedip bigün hissetmemen normal dedi.
Böyle yani kızlar...
Rahim ağzına normal ultrasonla da bakılabiliyor canım. Benim doktorum normal ultrasonla ölçüyorRahim agzina ulturason la mi bakiyorlar nasil oluyor. Bende de var iste perde. Suan 5 cm uzunlugunda. Banada erken dogum riski var dendi ama dikis falan atulmadi. Dun aksam fakultede rahim agzina bakalim onlat kasilma mi degil mi anlariz aciklik varsa dikis atariz dediler kabul etmedim doktoruma sormadan. Bebek gayet iyiydi nstde agrilari olctuler agrida yok bosuna zarar gelsin istemedim. Onlar kasilmadit yada degilsir de demediler of suan cok canjm sikildi bu duruma
Maasallah subhanallah :) oglandi dimi seninki :) alsam mi kizima :))))))Bennimki de kilo olarak 8 gun ilerode boy olarak da 4-5 gun ilerideydi...
Onceki ay 12 gun kilo 8 gun boy ilerdeydi...
Takma kafaya fazla illa kesin olcu diye bisey yok cnm
Ya öyle her onune gelen bakmasin cnm alttan bakmak da cokniyi bişey değil helede erken dogum riskin varsa. Kendi doktorun baksinda o karar versin dikise. Ha bide dikis gerekliyse cok gec kalma haftalar ilerledikce dikis de riskli olabiliyor cnm. Benim hep karindan ultrasonla bakildi. Sadece dikise karar verecegi gun kendi doktorum alttan bakti elle muayene etti. Rahim agzi yumusamis dedi.Rahim agzina ulturason la mi bakiyorlar nasil oluyor. Bende de var iste perde. Suan 5 cm uzunlugunda. Banada erken dogum riski var dendi ama dikis falan atulmadi. Dun aksam fakultede rahim agzina bakalim onlat kasilma mi degil mi anlariz aciklik varsa dikis atariz dediler kabul etmedim doktoruma sormadan. Bebek gayet iyiydi nstde agrilari olctuler agrida yok bosuna zarar gelsin istemedim. Onlar kasilmadit yada degilsir de demediler of suan cok canjm sikildi bu duruma
Cnm tahmini söylüyor doktorlar ve bacakları katlı oldumu tam net olmuyor sonuçlar kaç çıktı en son senin ölçümler ?canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/
Bugun benim kuzum biraz daha iyi Allaha Şükür. Annelik boyle birsey iste hemen evham yapiyoruz. Sagol canim yazeiklarin da icimi cok ferahlatti :) haftaya kontrolumuz var kizimla kismetse istanbula da gidecegiz dogumdan once son kez. :) belki alisveriste yapariz heheh :)
Bu arada doktordan geldim şükürler olsun bebegim iyi fakat rahim agzina dogru hunilesme olmus yine. Rabbim korusun onceki düşüğümde de böyle olmustu. Fakat bu defa dikis var cok şükür. Doktor hunilesme ccok da kotu bisey degil bizim icin dedi. rahim agzi uzunlugunu 3 cm olarak olctu. Cok sukur oda iyiye gitmis.
bebekler agirlasiyor artikkkkkkk
allahimmm ne olur haftalar su gibi gecsin ne olurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?