2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, gögus pompası olarak ne almayı düşünüyorsunuz?

Ben almayı düşünmüyorum canım, kısmetse doğduktan sonra ihtiyacım olursa alıcam.

Onuda alırsam eğer Avent'in elektrikli göğüs pomposını alırım, çünkü diğeri can yakıyormuş, kuzenim çok zorlanmıştı tabi kişiye göre değişir muhakkak memnun olanlarda var.

rain60 cnm sen folik asit almıyo musun peki decavit gibi

Canım Maltofer'in içinde var folik asit.
Doktorum hiç decavit-elevit vs.vermedi bana, gerek görmedi.
ama Maltofer'i hamilelikten önce başlattı, doğuma kadarda devam, hatta doğumdan sonra 1 ay daha kullandırtcakmış...

Bu toplanmalar yuzunden mi dikis atildi nasil oldu ? Rahim acikligima bakicaklarmis ama ben kendi doktoruma sormadan bisey yaptirmadim. Hastanede 2 dktora dha sordum onlar kasilma degil dediler. Birinin dedigi birini tutmuyor ya. Napcagimi sasirdim.
Canım benim rahimde perde var erken doğum ihtimaline karşı 12. haftada dikiş atıldı. O zaman kasılmalar yoktu. Rahim ağzı uzunluğuna da normal ultrasonla bakıyor doktorum

UOTE="asya7, post: 39553060, member: 640748"]kızlar bebegimin beyninde kist çıkt doktor zamanla geçer dedi ama çok kafama takıldı var mı bunu yasayan?[/QUOTE]
Canim kafa kistleri cok sık gorulup sonradan gecebilen bi şey hatta hemen hemen hepsi tamamen geciyormus gebeligin ilerleyen dönemlerinde

Canım benim rahimde perde var erken doğum ihtimaline karşı 12. haftada dikiş atıldı. O zaman kasılmalar yoktu. Rahim ağzı uzunluğuna da normal ultrasonla bakıyor doktorum
Rahim agzina ulturason la mi bakiyorlar nasil oluyor. Bende de var iste perde. Suan 5 cm uzunlugunda. Banada erken dogum riski var dendi ama dikis falan atulmadi. Dun aksam fakultede rahim agzina bakalim onlat kasilma mi degil mi anlariz aciklik varsa dikis atariz dediler kabul etmedim doktoruma sormadan. Bebek gayet iyiydi nstde agrilari olctuler agrida yok bosuna zarar gelsin istemedim. Onlar kasilmadit yada degilsir de demediler of suan cok canjm sikildi bu duruma

canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/
Bennimki de kilo olarak 8 gun ilerode boy olarak da 4-5 gun ilerideydi...
Onceki ay 12 gun kilo 8 gun boy ilerdeydi...
Takma kafaya fazla illa kesin olcu diye bisey yok cnm

Bugun benim kuzum biraz daha iyi Allaha Şükür. Annelik boyle birsey iste hemen evham yapiyoruz. Sagol canim yazeiklarin da icimi cok ferahlatti :) haftaya kontrolumuz var kizimla kismetse istanbula da gidecegiz dogumdan once son kez. :) belki alisveriste yapariz heheh :)

Rahim ağzına normal ultrasonla da bakılabiliyor canım. Benim doktorum normal ultrasonla ölçüyor

Ya öyle her onune gelen bakmasin cnm alttan bakmak da cokniyi bişey değil helede erken dogum riskin varsa. Kendi doktorun baksinda o karar versin dikise. Ha bide dikis gerekliyse cok gec kalma haftalar ilerledikce dikis de riskli olabiliyor cnm. Benim hep karindan ultrasonla bakildi. Sadece dikise karar verecegi gun kendi doktorum alttan bakti elle muayene etti. Rahim agzi yumusamis dedi.

canım hafta hafta kilo ve boy paylaştığın bi site varya seninki ona uyumlu mu? Kilo olarak önde ama boy olarak geride görünüyo benimki :/
Cnm tahmini söylüyor doktorlar ve bacakları katlı oldumu tam net olmuyor sonuçlar kaç çıktı en son senin ölçümler ?

Bu arada doktordan geldim şükürler olsun bebegim iyi fakat rahim agzina dogru hunilesme olmus yine. Rabbim korusun onceki düşüğümde de böyle olmustu. Fakat bu defa dikis var cok şükür. Doktor hunilesme ccok da kotu bisey degil bizim icin dedi. rahim agzi uzunlugunu 3 cm olarak olctu. Cok sukur oda iyiye gitmis.
bebekler agirlasiyor artikkkkkkk
allahimmm ne olur haftalar su gibi gecsin ne olurrrrrrr

Rahat ol tatlım, ben kendime söz verdim artık koştur koştur gitmicem hastaneye diye, hem kendime hem kızıma eziyet ediyorum resmen olumsuz düşününce

İstanbul yolculuğu demek, çok iyi gelir kızınla sana canım, bence belki değil kesin yaparsın alışveriş insan duramıyor kii

Sevindim canım herseyin yolunda olmasına
Kucağımıza alsak bi sağlıkla hayırlısıyla, ahh geçmiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…