2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gozun aydin canimm:))bencede gecsin artik su haftalar yavruslarimiza kavusalm saglicakla:)))

kendi doktoruma gidicem pts karindanda olculebiliyorsa karindan olculsun yani. Bu sfer bebege zarar verirlerse toplu katliam cikartirim valla. Yapicaksa kendi doktorum yapsin istedim. Pts bakalim ne dicek o olcsun

Rahim ağzına normal ultrasonla da bakılabiliyor canım. Benim doktorum normal ultrasonla ölçüyor

2 boyutlu mu canim baktigi ulturasonda. Bende deyim oyle baksin dojtorum madem. Korkuyorum zaten birini kaybettim bunuda kaybedersem ameleyat olmam gerekicek dayanamam bisey olursa...

bende oyle baktiricam canim pts olsun bi hayirlisiyla. Kendimi motive etmeye calisiyorum benim kizim bitakmaz annrsini diye ama cok korkuttular beni. Otda yatan gebelerede sorsum onlarinda 22. Haftada oluyormus toplanmalari hatta bazen gece hic uyutmuyordu dediler. 2 DKTORADA sordum orda nstdeyken boyle boyle oliyor kasilmamidir onlar diye bebisin sevmis o tarafi popisi dikiuordur onlar kasilma degil dediler iyice kafam karisti valla

evet canım ya hemen bitsin gitsin. bende dün rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili olan diğer konuda okudum sende okumuşundur. bayan ikizlerini kaybetmiş hemde doktorun kısa bir süre önce kontrol edip ölçüm yapmasına rağmen. yani herşey yolundayken bir anda oldu diyordu. gece bunu kafaya bir taktım ya benim ki de bir anda kısalırsa erken dogum yaparsam diye rüyalarıma kadar girdi. çok kötü bir gece geçirdim. sonra bugün okudum. sonrasında enfeksiyon oldugundan ve önemsemediğinden bahsetmiş. bir oh çektim yani. demek ki dikkat etmek lazım. bu arada ne güzel haberlerle gelmişsin uzamış biraz daha ne güzel canım. merak etme sonuna kadar gidceksin baksana hersey yolunda.

bnde bebk arabasi yonunden kararsiz olanlardanm ama yeni dogan icin bu tarz bir araba alman bnce kullanisli olmaz bunlar daha cok 1 yasindan snr fln cok rahat kullaniliyr yani cocuk tam anlamiyla oturabilmeli zaten oldukca alcak yeni dogana bence olmaz ama snrsi icin cok kullnisli katlamsi kolay tasimasi kolay vs.

Canim korkma. Eger coknonemli bi durum olsaydi rahmin bebegini bu haftaya kadar zor tasirdi. bak ben 18. Haftada dusuk yaptim. Senin durumunda olup dikissiz yqtarak bebegini sonuna kadar goturen xok kisi var.
bu rahim agzi yetmezligi illetinden allah herkesi korusun. Dusuk agrisiz sizisiz gerceklesiyor zaten. Ben doktora tamamen keyfimden gule oynaya gidip aglayarak cikmistim hic hissetmiyor insan. Acilmam bile varmis

aynenn canım en uygunu bu sıtede ben delı gbı arastrıyorum cunku en ucuzu nerde dıye sıteyıde arastrdım guwenılır urunlerımde geldı tek tek almaya kalksam bı pısık kremı 15 tl zatn ve ben herseyımı unıbabay aldım cok memnun cewremdekı bayanlar cantasıda kullanıslı gogus pedınıde tawsıye edıyorlar lansınoh gogus pedı jellısıde varda ben ılk once bnu denemek ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…