- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.201
Gozun aydin canimm:))bencede gecsin artik su haftalar yavruslarimiza kavusalm saglicakla:)))Bu arada doktordan geldim şükürler olsun bebegim iyi fakat rahim agzina dogru hunilesme olmus yine. Rabbim korusun onceki düşüğümde de böyle olmustu. Fakat bu defa dikis var cok şükür. Doktor hunilesme ccok da kotu bisey degil bizim icin dedi. rahim agzi uzunlugunu 3 cm olarak olctu. Cok sukur oda iyiye gitmis.
bebekler agirlasiyor artikkkkkkk
allahimmm ne olur haftalar su gibi gecsin ne olurrrrrrr
Çok ciciymis canta gule gule kullanin ind :)
cok saol canım cantada cok kalıtelı geldı ıcındekı sampuan kopuk vesaır seylerde ınsallah bıcı bıcı yaparken kullanıcazÇok ciciymis canta gule gule kullanin ind :)
Rahim agzı erken açılıyor canımbir çok erken doğum ve bebek kayıplarının sebebi buymuş erken farkedilirse serklaj denen bi dikiş atılıyor açılmayı önlemek amaçlı. Tabi bunun içinde alttan muayne lazım... Çok ittirmiyolar cihazı bi kaç saniyede ölçüp çıkartıyolar. Ben rahim ağzımdan ameliyatlı oldugum için tedbir amaçlı 3-4 hafta bir ölçülüyor... Ama servikal yetmezlik rahminde hiç sorun olmayan kişilerdede olabiliyor malesef topik var bu konuyla ilgilihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-agzi-yetmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/ Erken doğum riskinde varmış aman ihmal etme
Rahim ağzına normal ultrasonla da bakılabiliyor canım. Benim doktorum normal ultrasonla ölçüyor
Ya öyle her onune gelen bakmasin cnm alttan bakmak da cokniyi bişey değil helede erken dogum riskin varsa. Kendi doktorun baksinda o karar versin dikise. Ha bide dikis gerekliyse cok gec kalma haftalar ilerledikce dikis de riskli olabiliyor cnm. Benim hep karindan ultrasonla bakildi. Sadece dikise karar verecegi gun kendi doktorum alttan bakti elle muayene etti. Rahim agzi yumusamis dedi.
evet canım ya hemen bitsin gitsin. bende dün rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili olan diğer konuda okudum sende okumuşundur. bayan ikizlerini kaybetmiş hemde doktorun kısa bir süre önce kontrol edip ölçüm yapmasına rağmen. yani herşey yolundayken bir anda oldu diyordu. gece bunu kafaya bir taktım ya benim ki de bir anda kısalırsa erken dogum yaparsam diye rüyalarıma kadar girdi. çok kötü bir gece geçirdim. sonra bugün okudum. sonrasında enfeksiyon oldugundan ve önemsemediğinden bahsetmiş. bir oh çektim yani. demek ki dikkat etmek lazım. bu arada ne güzel haberlerle gelmişsin uzamış biraz daha ne güzel canım. merak etme sonuna kadar gidceksin baksana hersey yolunda.Bu arada doktordan geldim şükürler olsun bebegim iyi fakat rahim agzina dogru hunilesme olmus yine. Rabbim korusun onceki düşüğümde de böyle olmustu. Fakat bu defa dikis var cok şükür. Doktor hunilesme ccok da kotu bisey degil bizim icin dedi. rahim agzi uzunlugunu 3 cm olarak olctu. Cok sukur oda iyiye gitmis.
bebekler agirlasiyor artikkkkkkk
allahimmm ne olur haftalar su gibi gecsin ne olurrrrrrr
güle güle kullan canım internetten mı aldın????Bebisimin bakim cantasi ile kendi malzemelerinde ramamdir
Oy senin kizini almam mi ya... ne sevimli tatli dilli olur... hem kuran da ogreniyor citir...Maasallah subhanallah :) oglandi dimi seninki :) alsam mi kizima :))))))
bnde bebk arabasi yonunden kararsiz olanlardanm ama yeni dogan icin bu tarz bir araba alman bnce kullanisli olmaz bunlar daha cok 1 yasindan snr fln cok rahat kullaniliyr yani cocuk tam anlamiyla oturabilmeli zaten oldukca alcak yeni dogana bence olmaz ama snrsi icin cok kullnisli katlamsi kolay tasimasi kolay vs.http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/07060888640000/Default.aspx Bebek arabası tavsiyesi olan var mı kızlar,ben bir türlü karar veremiyorum,bu biraz hoşuma gitti sanki. Baston dediklerin den sanırım.Tabi ki aklım şu kocaman olanlar da ama çok kullanışsız oluyor dedi herkes taşıma yönünden.Siz ne dersiniz,daha önce kullanan vardır?
ewet cnım ınternetten sıparıs ettım cantalı olan set kopugu sampuanı yagı pısık kremı 2 tane bakım bezı var bıde kulak copu ıle gogus pedı aldımgüle güle kullan canım internetten mı aldın????
ostaccare ben kullaniyrm magnezyum,calsium vs.var icinde ayricada vinalac kullaniyrmvitamin olarak decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum birde balık yagı.doktorum ostaccare diye bi vitamin verdi ama almadım kimler ne kullanıyor
Hakikaten de topacik heheh :) saglikla gelsin miniklerimiz insaallah :)Oy senin kizini almam mi ya... ne sevimli tatli dilli olur... hem kuran da ogreniyor citir...
Hee pofudugum erkek bizimki...
Bak topacigimin 19 gun onceki surati...
Eki Görüntüle 1426170
Ooo!!hersey vatmis rica etsem sitenin adini soylermisin bende bakim:))ewet cnım ınternetten sıparıs ettım cantalı olan set kopugu sampuanı yagı pısık kremı 2 tane bakım bezı var bıde kulak copu ıle gogus pedı aldım
https://www.bebedemarche.com.tr/catinfo.asp?cid=0Ooo!!hersey vatmis rica etsem sitenin adini soylermisin bende bakim:))
Canim korkma. Eger coknonemli bi durum olsaydi rahmin bebegini bu haftaya kadar zor tasirdi. bak ben 18. Haftada dusuk yaptim. Senin durumunda olup dikissiz yqtarak bebegini sonuna kadar goturen xok kisi var.evet canım ya hemen bitsin gitsin. bende dün rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili olan diğer konuda okudum sende okumuşundur. bayan ikizlerini kaybetmiş hemde doktorun kısa bir süre önce kontrol edip ölçüm yapmasına rağmen. yani herşey yolundayken bir anda oldu diyordu. gece bunu kafaya bir taktım ya benim ki de bir anda kısalırsa erken dogum yaparsam diye rüyalarıma kadar girdi. çok kötü bir gece geçirdim. sonra bugün okudum. sonrasında enfeksiyon oldugundan ve önemsemediğinden bahsetmiş. bir oh çektim yani. demek ki dikkat etmek lazım. bu arada ne güzel haberlerle gelmişsin uzamış biraz daha ne güzel canım. merak etme sonuna kadar gidceksin baksana hersey yolunda.
https://www.bebedemarche.com.tr/catinfo.asp?cid=0
cok uygun canım fıyatlar ben saydıklarımı 53 tl gbı bı fıyata aldım kargo ucretıde yok
https://www.bebedemarche.com.tr/catinfo.asp?cid=0
cok uygun canım fıyatlar ben saydıklarımı 53 tl gbı bı fıyata aldım kargo ucretıde yok
Cok tesekkur ederim canimm sagoll:)))https://www.bebedemarche.com.tr/catinfo.asp?cid=0
aynenn canım en uygunu bu sıtede ben delı gbı arastrıyorum cunku en ucuzu nerde dıyeCanım bende bu seti almayı düşünüyorum, parça parça almak yerine, cevremden ve internetten güzel yorumlar duymuştum ama kararsızdım.
Burda fiyatı gerçekten çok uygunmuş diğer sitelere göre, 55-60 civarı bi fiyat gördüm hep çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?