- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.221
guvenılır canım ben her aradıgımda cok ıyı ılgılendıler hatta nette canlı destek var ne zaman yazsam maılıme cewap geldı ben sewdım fıyatlarda uygun onumuz ay bı kac parca sey daha alıcam pompa gbısaklama kabı gbıVe bu siteden hiç alışveriş yapmamıştım canım, nasıl güvenilir bi site mi
Yaaaa daha senin ole bi durum yokki cnm panik yapma hemen. Acimiyor. Ameliyattan sonra bi iki gun hissettim sonrasina biseyim kalmadi. Simdi dikis varmi yokmu haberim yok.vallaa:) allah bebeklerimizi korusunda aciyi dusunme bile cnm. Sahsen ben dusunmemistimKizlar bu rahim agzina dikis nasil atiliyor ? Nasil oluyor coj aciyor mu biri sunu anlatsin bana ya :'(
aynenn canım en uygunu bu sıtede ben delı gbı arastrıyorum cunku en ucuzu nerde dıyesıteyıde arastrdım guwenılır urunlerımde geldı tek tek almaya kalksam bı pısık kremı 15 tl zatn ve ben herseyımı unıbabay aldım cok memnun cewremdekı bayanlar cantasıda kullanıslı gogus pedınıde tawsıye edıyorlar lansınoh gogus pedı jellısıde varda ben ılk once bnu denemek ıstedım
guvenılır canım ben her aradıgımda cok ıyı ılgılendıler hatta nette canlı destek var ne zaman yazsam maılıme cewap geldı ben sewdım fıyatlarda uygun onumuz ay bı kac parca sey daha alıcam pompa gbısaklama kabı gbı
2 boyutluda baktı canım. Benim hamileliğimi ilk öğrendiğimde perde var diye bakmıştı alttan ondan sonra bakmadı hiçkendi doktoruma gidicem pts karindanda olculebiliyorsa karindan olculsun yani. Bu sfer bebege zarar verirlerse toplu katliam cikartirim valla. Yapicaksa kendi doktorum yapsin istedim. Pts bakalim ne dicek o olcsun
2 boyutlu mu canim baktigi ulturasonda. Bende deyim oyle baksin dojtorum madem. Korkuyorum zaten birini kaybettim bunuda kaybedersem ameleyat olmam gerekicek dayanamam bisey olursa...
bende oyle baktiricam canim pts olsun bi hayirlisiyla. Kendimi motive etmeye calisiyorum benim kizim bitakmaz annrsini diye ama cok korkuttular beni. Otda yatan gebelerede sorsum onlarinda 22. Haftada oluyormus toplanmalari hatta bazen gece hic uyutmuyordu dediler. 2 DKTORADA sordum orda nstdeyken boyle boyle oliyor kasilmamidir onlar diye bebisin sevmis o tarafi popisi dikiuordur onlar kasilma degil dediler iyice kafam karisti valla
tmmdır cnım unıyıde arastır bı cok anne cok memnun pısık yapıp yapmama konusunda fln ıyıymıs bayaAynen canım tek tek alınca daha pahalı oluyor gerçekten, set almak en iyisi,
Chicco'nun seti de 45 lira diyor, gerçekten çok çok uygun.
Göğüs pedinede bakayım hemen
canım bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım hamileliğimin başında kanım 10.6 idi şimdi 9.4 ;( ben günde iki defa maltofer kullanıyorum ama artmıyo malesef 9un altına düşerse kan verilecek dedi doktorumhamileliğin başından beri kan ilacı kullanıyorum günde 2 defa 10 un üzerine çıkaramadık daha..bende senin gibi taşıyıcıyım..
sen hangi ilacı kullanıyorsun günde kaç defa hangi saatlerde alıyorsun .
beslenmeye o kadar dikkat ediyorum yıne sonuç aynı..dr. bu belki kan alman gerekebilir dedi ama bn düşünmek bile istemiyorum..belki gelecek sefer iğne yazar..
ablam 6.4 te dogum yapti hic sikintisi da olmadi canim icini ferah tutBadeedoğupost: 39555584 .!.:canım bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım hamileliğimin başında kanım 10.6 idi şimdi 9.4 ;( ben günde iki defa maltofer kullanıyorum ama artmıyo malesef 9un altına düşerse kan verilecek dedi doktorum
CNm hic merak etme benim bebeğimdede Wadi ilk duyduğumda perperisan oldum ağla ağla oldum dr um abartiosun gecicek dedi cok gorunuo artık bu kistler dedi ama ben inanmadım ne mı oldu 24 haftalik gebeyim bu kontrolde gecmisti:)daha dün delet hastanesinde organ taramasına girdim bişey demedi bugün özel hastanede kist dedi doktorum.yani anlamadım bir günde mi olustu yoksa dünkü devlet hastanesi mi yanıldı.burda baska varmı
aa ciddenmi içim rahatladı canım şimdilik okadar sorun yaşamadım inşallah yaşamam.ablanında baya düşükmüş;(ablam 6.4 te dogum yapti hic sikintisi da olmadi canim icini ferah tut
cnm bnm kocam yanimda ama varla yok arasi fena mac izliyor 3 kere seslendim ancak sesimi duyurabildim o yuzden bnde yalniz sayilirimKizlarrr nerdesinizz???herkes ailesiyle beraber galiba ne guzell
Ayyy!!!butun erkekler ayni heralde:))cnm bnm kocam yanimda ama varla yok arasi fena mac izliyor 3 kere seslendim ancak sesimi duyurabildim o yuzden bnde yalniz sayilirim
Merhaba, ben de 25. haftamdayım sizin gibi, bugün şeker yüklemesi yapıldı biraz yüksek çıktı ve doktor diyetisyene yönlendirdi. Ayrıca mesajlarınızı okurken dikkatimi çekti ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Kanım düşük çıktı bugün, ve doktor kan ilacımı değiştirdi, gynoferon kullanıyordum günde 1 kez, şimdi ferro sanol verdi ve 2 kereye yükseltti. ama ben hatırlatmayı unuttum taşıyıcı olduğumu.Hadi ya :/ çok sık olmuo aksamlari bi kaç kez.ama korktum simdi
canım ben kan ilaci kullanmıyorum. Bizim kansizligimiz hücrelerdeki bozukluktan kaynaklaniyor, kan ilaci kullanmak kanimizi arttirmiyor malesef ve yan etkisi var vücuda fazla demir yükleniyor bu da zararlı. Pekmez kuru üzüm pancar yiyorum bol bol.bana doktorum hiç kan almaktan falan bahsetmedi son zamanlarda 9 a kadar bile düşebilir dedi, sorun olmaz gibi konuştu.
Çok yüksek cikmadiysa sadece diyet veriyorlar zaten.biraz dikkat ile kontrol altına alınır canım. Ben baştan beri hiç kan ilaci kullanmıyorum çünkü bir etkisi yok canım taşıyıcı olduğumuz için. Boşuna demir birikmesi olur vücutta dedi doktor kan ilaci senin kanını yukseltmez dedi.demir eksikliğinden kaynaklanan anemi ile bizim durumumuz farklı. Onlar ilaca cevap veriyor biz vermiyoruz.Merhaba, ben de 25. haftamdayım sizin gibi, bugün şeker yüklemesi yapıldı biraz yüksek çıktı ve doktor diyetisyene yönlendirdi. Ayrıca mesajlarınızı okurken dikkatimi çekti ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Kanım düşük çıktı bugün, ve doktor kan ilacımı değiştirdi, gynoferon kullanıyordum günde 1 kez, şimdi ferro sanol verdi ve 2 kereye yükseltti. ama ben hatırlatmayı unuttum taşıyıcı olduğumu.
Him peki dikis nasil atildi genel anesteziyle falan mi bebege zarari olmadi mi hic bu dikisin. Banada atilicak derlerse gec olmadi mi artik 23. Haftadayim sonucta2 boyutluda baktı canım. Benim hamileliğimi ilk öğrendiğimde perde var diye bakmıştı alttan ondan sonra bakmadı hiç
İnşallah problem olmaz hayırlısıyla bakalım, birakç kere daha açlık tokluk ölçümleri istedi. taşıyıcı olduğumu da yeniden hatırlatayım doktora, bakalım nasıl yönlendirecek.Çok yüksek cikmadiysa sadece diyet veriyorlar zaten.biraz dikkat ile kontrol altına alınır canım. Ben baştan beri hiç kan ilaci kullanmıyorum çünkü bir etkisi yok canım taşıyıcı olduğumuz için. Boşuna demir birikmesi olur vücutta dedi doktor kan ilaci senin kanını yukseltmez dedi.demir eksikliğinden kaynaklanan anemi ile bizim durumumuz farklı. Onlar ilaca cevap veriyor biz vermiyoruz.
bide bnmle ilgileniyormus gibi askim bisey mi dedin diye donuyo bakiyor aradaAyyy!!!butun erkekler ayni heralde:))
Gerci benimki normal tv izlerken de oyle oluyo.
Bende yalnizim da sıkılıyo insan evde tek basina.
Oglusumda uyuyo heralde tik yok
Olmaz inşallah canım 50 lik mi yaptirmistin? 50 lik benim de yüksek çıkmıştı çok az ama 100 lük yükleme yaptirmadim. Sürekli açlık tokluga baktiriyorum normal. Tasiyicilik konusunda da ben de ilk gittiğimde unutmuşum söylemeyi kan degerim düşük çıkınca kan ilaci yazmıştı. Diğer gittiğimde hatirlattim tekrar test istedi teyit etti tasiyiciligi ve kan ilacını kesti.sen de bu sor bakalimmİnşallah problem olmaz hayırlısıyla bakalım, birakç kere daha açlık tokluk ölçümleri istedi. taşıyıcı olduğumu da yeniden hatırlatayım doktora, bakalım nasıl yönlendirecek.
Dikiş genel anesteziyle yapılıyor. İşlem 20 dk falan sürüyor. Ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonra da yatağıma getirildiğimi. Operasyondan sonra 6-7 tane serum verdiler ağrı kesiciler falan. 2-3 gün o dikişi içimde hafif hissettim adet sancısı gibi ama daha hafif. Senin eğer yapılacaksa iyi bir doktora yaptırman lazım. Zaten bebeğe zarar verecek olsa en başından yapmazlar. Verdikleri anestezi çok kısa süreli uyutuyor zaten seniHim peki dikis nasil atildi genel anesteziyle falan mi bebege zarari olmadi mi hic bu dikisin. Banada atilicak derlerse gec olmadi mi artik 23. Haftadayim sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?