2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet 50lik yaptırmıştım, 100lük yapmayalım diyetisyenle görüş dedi. aynen bana da açlık tokluğa baktır dedi umarım normal çıkar benimde. ilk gittiğimde söyledim aslında 11 çıkmıştı o zamanlar hımm tamam o zaman düşük sayılmaz demişti. ama bugün gittiğimde o unuttu sanırım durumu ben de hatırlatmayı unuttum ve ilacı hem değiştirdi hem de 2ye çıkardı. pazartesi diyetisyene gittiğimde söyleyeyim bari. sen hangi şehirdesin? Bebişin cinsiyeti ne?:)

Iyi yapmışsın 100 luk yaptirmamakla boşver.soyle canım kan ilaci kullanma boşuna.benim kızım olacak inşallah :) Aydın'dayim suan 1 ay sonra izmirde olcam inşallah. Sen? Tahmin ediyim oğlan mı? :)

Iyi aksamlarrrr tüm anneler ve tali bebişlerii biz 2 saat falan uyuyakalmisiz bu gece uzun olacak gibi
boyle uyuyakalanlara ozeniyor gebeligimin ilk aylarini ozluyrmuyku sifir bnde yaa gecleri zatn wc ye gitmekten ne uyudugumu bilmiyrm sol tarafimi zatn soylemiyrm

masa
Selam annisler
Biz bugun 100den geriye saymaya basladik yani 3 ay 10 gunumuz kaldi tahmini olarak bakalim bebisimiz oncemi gelecek sonrami :)))))
masallah size bizimde bugun tam 4 ayimiz kalmis oldu sabh uyandim ilk aklima geln bu olduins. gunler cabuk cabuk gecer bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Iyi yapmışsın 100 luk yaptirmamakla boşver.soyle canım kan ilaci kullanma boşuna.benim kızım olacak inşallah :) Aydın'dayim suan 1 ay sonra izmirde olcam inşallah. Sen? Tahmin ediyim oğlan mı? :)
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldırsın inş. Evet doğru tahmin, olan benimki :)

Pts gidicem doktoruma bakalim o ne dicek bi baksinda ona gore. Buyuk tuvaletimi yapmaya bile korkuyorum suan ikinirsam bisey olur mu bebege diye ya.

merhaba kızlar,
yine bir sıkıntılı durumda soluğu burada aldım :)
kızlar bugün sabahtan beri göbek altımda yani kasıklar hizamda taş gibi bir sertlik var, yürümekte zorlanıyorum desem yeridir :/
aslında bu bende ara ara oluyor, bunun gibi bişey yaşayan var mı?

gaz sanciso olabilir yada buyuk tuvaletine gitmedysen canm

Bendede oluyor doktor normal kasilmalar dedi ama bilemiyorum ne kadar normal :/

Canim bende de oluyo arada yuruyemiyorum.
Sonra oturup dinlenince geciyodu.
Seninde oyle mi??

Canim bende de oluyo arada yuruyemiyorum.
Sonra oturup dinlenince geciyodu.
Seninde oyle mi??

evet oturunca bişey yok ama ayağa kalkınca aynı :/
bu arada hala çok az hissediyorum bebeği :/

gaz sanciso olabilir yada buyuk tuvaletine gitmedysen canm

eşimde buna bağladı ama, söylemesi ayıp o işi yapmıştım sabah :S

Bendede oluyor doktor normal kasilmalar dedi ama bilemiyorum ne kadar normal :/

inşallah normaldir canım..

evet oturunca bişey yok ama ayağa kalkınca aynı :/
bu arada hala çok az hissediyorum bebeği :/

eşimde buna bağladı ama, söylemesi ayıp o işi yapmıştım sabah :S

inşallah normaldir canım..
valla canim.biraz yavas yavas yuru ev icinde ve dedgim gibi karninla oynama bastrma karnina canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…