- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.241
Evet 50lik yaptırmıştım, 100lük yapmayalım diyetisyenle görüş dedi. aynen bana da açlık tokluğa baktır dedi umarım normal çıkar benimde. ilk gittiğimde söyledim aslında 11 çıkmıştı o zamanlar hımm tamam o zaman düşük sayılmaz demişti. ama bugün gittiğimde o unuttu sanırım durumu ben de hatırlatmayı unuttum ve ilacı hem değiştirdi hem de 2ye çıkardı. pazartesi diyetisyene gittiğimde söyleyeyim bari. sen hangi şehirdesin? Bebişin cinsiyeti ne?:)Olmaz inşallah canım 50 lik mi yaptirmistin? 50 lik benim de yüksek çıkmıştı çok az ama 100 lük yükleme yaptirmadim. Sürekli açlık tokluga baktiriyorum normal. Tasiyicilik konusunda da ben de ilk gittiğimde unutmuşum söylemeyi kan degerim düşük çıkınca kan ilaci yazmıştı. Diğer gittiğimde hatirlattim tekrar test istedi teyit etti tasiyiciligi ve kan ilacını kesti.sen de bu sor bakalimm
Iyi yapmışsın 100 luk yaptirmamakla boşver.soyle canım kan ilaci kullanma boşuna.benim kızım olacak inşallah :) Aydın'dayim suan 1 ay sonra izmirde olcam inşallah. Sen? Tahmin ediyim oğlan mı? :)Evet 50lik yaptırmıştım, 100lük yapmayalım diyetisyenle görüş dedi. aynen bana da açlık tokluğa baktır dedi umarım normal çıkar benimde. ilk gittiğimde söyledim aslında 11 çıkmıştı o zamanlar hımm tamam o zaman düşük sayılmaz demişti. ama bugün gittiğimde o unuttu sanırım durumu ben de hatırlatmayı unuttum ve ilacı hem değiştirdi hem de 2ye çıkardı. pazartesi diyetisyene gittiğimde söyleyeyim bari. sen hangi şehirdesin? Bebişin cinsiyeti ne?:)
boyle uyuyakalanlara ozeniyor gebeligimin ilk aylarini ozluyrmIyi aksamlarrrr tüm anneler ve tali bebişleriibiz 2 saat falan uyuyakalmisiz bu gece uzun olacak gibi
Benim uykuda problem yok masallah:) ama gece ben de çok wcye çıkıyorum.boyle uyuyakalanlara ozeniyor gebeligimin ilk aylarini ozluyrmuyku sifir bnde yaa gecleri zatn wc ye gitmekten ne uyudugumu bilmiyrm sol tarafimi zatn soylemiyrm
Maşallah subhanallah canım. Ikili rakamlar gelmiş artık. :)Sağlıkla gelsin inşallah bebişSelam annisler
Biz bugun 100den geriye saymaya basladik yani 3 ay 10 gunumuz kaldi tahmini olarak bakalim bebisimiz oncemi gelecek sonrami :)))))
masallah size bizimde bugun tam 4 ayimiz kalmis oldu sabh uyandim ilk aklima geln bu olduSelam annisler
Biz bugun 100den geriye saymaya basladik yani 3 ay 10 gunumuz kaldi tahmini olarak bakalim bebisimiz oncemi gelecek sonrami :)))))
masallah olmasinda ztn ins. sonuna kadar. bebiste dogunca misil misil uyusun bnmki bana cekerse yandimBenim uykuda problem yok masallah:) ama gece ben de çok wcye çıkıyorum.
Sizede masallah canim amin insalllah :))) hepimizin cogu bitti azi kaldi ins kucagimiza alcagimiz gunleride goruruz :)))masa
masallah size bizimde bugun tam 4 ayimiz kalmis oldu sabh uyandim ilk aklima geln bu olduins. gunler cabuk cabuk gecer bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldırsın inş. Evet doğru tahmin, olan benimki :)Iyi yapmışsın 100 luk yaptirmamakla boşver.soyle canım kan ilaci kullanma boşuna.benim kızım olacak inşallah :) Aydın'dayim suan 1 ay sonra izmirde olcam inşallah. Sen? Tahmin ediyim oğlan mı? :)
Amin canim cok saol :))))) insallah canim gelsinler vaktiyle zamaninda :))))Maşallah subhanallah canım. Ikili rakamlar gelmiş artık. :)Sağlıkla gelsin inşallah bebiş
amiinnnSizede masallah canim amin insalllah :))) hepimizin cogu bitti azi kaldi ins kucagimiza alcagimiz gunleride goruruz :)))
Pts gidicem doktoruma bakalim o ne dicek bi baksinda ona gore. Buyuk tuvaletimi yapmaya bile korkuyorum suan ikinirsam bisey olur mu bebege diye ya.Dikiş genel anesteziyle yapılıyor. İşlem 20 dk falan sürüyor. Ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonra da yatağıma getirildiğimi. Operasyondan sonra 6-7 tane serum verdiler ağrı kesiciler falan. 2-3 gün o dikişi içimde hafif hissettim adet sancısı gibi ama daha hafif. Senin eğer yapılacaksa iyi bir doktora yaptırman lazım. Zaten bebeğe zarar verecek olsa en başından yapmazlar. Verdikleri anestezi çok kısa süreli uyutuyor zaten seni
gaz sanciso olabilir yada buyuk tuvaletine gitmedysen canmmerhaba kızlar,
yine bir sıkıntılı durumda soluğu burada aldım :)
kızlar bugün sabahtan beri göbek altımda yani kasıklar hizamda taş gibi bir sertlik var, yürümekte zorlanıyorum desem yeridir :/
aslında bu bende ara ara oluyor, bunun gibi bişey yaşayan var mı?
Bendede oluyor doktor normal kasilmalar dedi ama bilemiyorum ne kadar normal :/merhaba kızlar,
kızlar bugün sabahtan beri göbek altımda yani kasıklar hizamda taş gibi bir sertlik var, yürümekte zorlanıyorum desem yeridir :/
Canim bende de oluyo arada yuruyemiyorum.merhaba kızlar,
ve bendede olmustu doktor muayne etmişti bu aralar toplanma olur elinle bastrma demisti rahme uyari verrsin erken dogum tetiklenir demisti aklinda bulunsun canmgaz sanciso olabilir yada buyuk tuvaletine gitmedysen canm
Canim bende de oluyo arada yuruyemiyorum.
Sonra oturup dinlenince geciyodu.
Seninde oyle mi??
gaz sanciso olabilir yada buyuk tuvaletine gitmedysen canm
Bendede oluyor doktor normal kasilmalar dedi ama bilemiyorum ne kadar normal :/
valla canim.biraz yavas yavas yuru ev icinde ve dedgim gibi karninla oynama bastrma karnina canimevet oturunca bişey yok ama ayağa kalkınca aynı :/
bu arada hala çok az hissediyorum bebeği :/
eşimde buna bağladı ama, söylemesi ayıp o işi yapmıştım sabah :S
inşallah normaldir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?