2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet oturunca bişey yok ama ayağa kalkınca aynı :/
bu arada hala çok az hissediyorum bebeği :/

eşimde buna bağladı ama, söylemesi ayıp o işi yapmıştım sabah :S

inşallah normaldir canım..
Canim ayni benimkide doktora gittim ben bisey yok demisti normal dedi yani.
Sende merak etme tatli biseyler ye bekle bakalim ama iyidir yavrusun annesi:))

Canım aynı sey mi bilmiyorum ama bikaç gün önce bende öyleydim, sanki ameliyatlı gibi doğrulamıyordum yürürken, bebeğide hissetmiyodum, hemen doktora gittim.
Ama bi sıkıntı yoktu şükür, hamilelikte normal karşılıyoruz bu tarz ağrıları çok sık ve fazla olmadıkça dedi.
Bebek ultrasonda kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyodum mesela o gün.

O sertlik dediğin sey sürekli mi var yoksa gelip geçiyormu bikaç saniye içinde?
Benim ara ara oluyor bikaç saniye sonra geciyor, doktor buna kasılma dedi.
Rahim kendini hazırlıyor normal bu durum ama sık sık ve çok ağrılı olursa hemen gel demişti...

Umarım yardımcı olmusumdur canım...

gunaydin kizlar tetanoz asisinin ikinci dozunu vurundunuz mu yada dusunuyor musunuz bir akrabamiz ben vurunmicam erken doguma yol aciyor dedi dr. a sormak lazim tabi
benim doktorum vurulmamı söyledi ben dün 2. Dozu. Vuruldum canım

bn hic acligima dayanamam bnde 2 hafta snr gidcem sabh 8:30da ac geldi dr.um. tam olarak ne kadr surdu cnm seninki?
canım ben 11.20 de doktora gittim, 12 de kan alındı, 12.15 te şeker çtim :/ 13.15 te bidaha kan alındı, 14.15 te bidaha alındı, geberdim açlıktan :/

Canim ben pzt yapturcam yuklemeyi bsna denilen once kan alacaklar ardibdan surubu icecegin ve tam bir saat sonra tekrar kan verecegim hatta doktor ozellikle tembihledi arada tam bir saat olcak diye.[/QUOTE]
Canım içtikten sonra 2 Krre daha kan veriyosun 1 er saat aralıklarla
Bnimkide geeide ikiside hemdee
canım o siteye göre öyle ama doktor gayet iyi dedi, ben moralimi bozmıcam birden büyürler inşş :)) sende takmamaya çalış

kızlar bebegimin beyninde kist çıkt doktor zamanla geçer dedi ama çok kafama takıldı var mı bunu yasayan?
canım hiç korkma her 100 hamileliğin 10undaoluyomuş, benimkinde de vardı, şükür geçti, 30. Haftaya kadar kayboluyomuş en geç

Cnm tahmini söylüyor doktorlar ve bacakları katlı oldumu tam net olmuyor sonuçlar kaç çıktı en son senin ölçümler ?
canım haklı olabilirsin valla, bak ayakları kafasının yanında dedi çünkü :)) bgn 22 hafta 2 günlük, 500 gr 26,5 cm. Ben 1.75 im, eşim 1.90. İnş uzun olur, doktor iyi dedi de kıyaslayınca düşük geldi bana. Demir damlamı çok ihmal ediyorum acaba onunla ilgili olabilirmi?

182 den randevu alınıyor yani ben Zeynep kamilden öyle randevu aldım
Cnm aradim yine emun olmak için o gece tip fakultelerine ve ozel hastaneler icin veriliyor dedi usg randevusu...
Benimki egitim araştırma Hastanesi oldugu icin kadin dogum yonlendirmesiyle olabiliyor...

Baby plus 6 in 1 arada alan Arkadaşlar

Bizde aldik ama kurulumunda yatar posziyonuna bir türlü getiremedik pozisyon düğmesi hangisi bir düğme var bastigimiz zaman tamamen kapanıyor yardımcı olabilecek varmi??????

[album="medium"]358[/album]
[album="medium"]357[/album] kızlar şu çantaların tatlılığına bakıııın

Canım foto resmi var ya oraya tıkladım olmadı, yanındakine tıkladım img No yazıyodu, bende albümümdeki çanta fotolarının numaralarını yazdım, bi tıkladım bunlar çıktı :/ kim acaba?? :))

Nasılsınız hanımlar eşim bilgisayar basında kulaklığı takmıs müzik dinliyo bizde oğluşumla bi tv izliyoz bi sizi takip ediyoz ama ben çok acıktım yaa bu saatten sonra da biseler yemek istemiyorum canım neler neler istiyo offffff offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…