2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben2015 temmuz annesiiyim normalde ama bizim sayfada bunu yasayan olmadigi icin size sorayim dedim.18. haftanin icindeyken doktor bebegin kalbinde ekonenik fokus yani beyaz bir leke var dedi.tek basina onemsiz dedi ama yinede tedirginim.var mi boyle bi sey yasayan ?

Canım foto resmi var ya oraya tıkladım olmadı, yanındakine tıkladım img No yazıyodu, bende albümümdeki çanta fotolarının numaralarını yazdım, bi tıkladım bunlar çıktı :/ kim acaba?? :))
Ben de anlamadim simdi canim ama foto yuklemek icin hani mesaj yazinca cevapla butonu var ya onun yanında dosya yukle butonu var ona tikla ve fotolari yukle canim

ilk aylarda ağız yoluyla almıştım ama sarsmıştı bunyemi baya. doktoruma sordum fitil olarak al zaten daha etkili olur bu şekilde dedi canım 1-2 ay kullanmıştım o şekilde.
Benim 6 .ay bitti bugün arada bir kanama oluyor doğuma kadar pregestan 200 mg lık kullanacağım.Umarım fitil daha etkilidir. Kanamanın neden olduğuda belli değil.Herşey yolunda gözüküyor.Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullanıyorum ve bir de aspirin içiyorum belki de o yüzden.

geçmiş olsun canım
aspirin kanı sulandırır o yüzden olabilir

Selam güzel anneler..okusamda pek yorum yapamıyorum :) şeker yüklemesi yapanların sonuçları nasıl çıktı benim normal ama sınırda çıktı 138 tokluk 140 dan yukarısı anormal oluyomuş..

Selam güzel anneler..okusamda pek yorum yapamıyorum :) şeker yüklemesi yapanların sonuçları nasıl çıktı benim normal ama sınırda çıktı 138 tokluk 140 dan yukarısı anormal oluyomuş..

ben daha yaptırmadım ayın 27.sinde randevum var şekerim çıkacak diye çok korkuyorum
kızıma hamileyken çıkmıştı
sende dikkat et canım erken doğumu tetikliyor hamilelik şekeri

Baby plus 6 in 1 arada alan Arkadaşlar

Bizde aldik ama kurulumunda yatar posziyonuna bir türlü getiremedik pozisyon düğmesi hangisi bir düğme var bastigimiz zaman tamamen kapanıyor yardımcı olabilecek varmi??????

Canım bak şu oyuncakların takılı olduğu çadır mı diyim ne diyim onun arka tarafa doğru bitiminde demirde düğme var kumaşın altında o yüzden görünmüyor. O düğmeye basarak pozisyon u ayarlıyorum. İnşallah anlatabildim. Gece gece gene kabusla uyandım uyuyamıyorum (((

Herkese gunaydin pazar sabahi bu kadar erken uyanmak ne garip!!!
Gerci garipliklerin hepsine alismak lazim dimi hamilelikte normal bunlar:)))
Herkese mutlu bir pazar olsunn,opuldunuz guzel anneler ve yavruslarii:))

Herkese Günaydın nnn kızlar bir haftadir geceleri bacak agrisindan uyuyamiyorum cok kotuyum kramp yok kotu bir agri var gunduzleri de bi sey yok geceleri oluyor drum magnezyum verdi ama hic bi yararı olmadi daha.cok kotu hissediyorum kendimi

Günaydın canım. Tek taraflı mı ağrıyor bacağın yoksa ikisi de mi?

Canim Sagol o düğme ne ise yarıyor diye düşünürken meğer o ise yarıyor muş kullanma kılavuzu hic anlaşılır değil
hayrola ne gördün canim bende ara ara görüyorum kabus

Ben de anlamadim simdi canim ama foto yuklemek icin hani mesaj yazinca cevapla butonu var ya onun yanında dosya yukle butonu var ona tikla ve fotolari yukle canim
saol canım deneyim bakalım :)

Ay güldürdun beni sabah sabah...
Rabbim seni de güldürsun e mi canim benim Yaaaa
Nasıl oldu bu hakikaten :):):)))
nası becerdim bilmiyorum ama galîba kk deki albümlerden birinden yükledim :))

Merhaba ve gunaydin sevgili anneler. Ben de haziran annesi olucam insalah 21. Haftamdayim benim minik melegim 500 gr ve sirt agrim basladi uzun sure oturamiyorum sirtimi oyuyor sanki..size bir sorum olacak icim icimi yiyor dunden beri. Doktorum sirt agrim icin voltaren jel verdi hapini alamazsin ama sur bise olmaz dedi bi kac defa surdum icerigine bakinca hamilelikte kesinlikle kullanmayın yaziyo arastrdim bebegi etkiler fln yazmislar bazi forumlarda cok korktum kullanan var mi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…