2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Galiba dünki yüklemeye çalıştığım çantaların resmini bu sefer yükledim, onaylayınca yine başkası çıkmaz inşşşş :))
Yerim senii...
Çok tatlilar gerçekten canimmm:)
Ben almıştım çantayi, hatta hiç bir şey almadan önce gidip çantayi almis olmam da garipmis :)))

ay cok komıksın sabah sabah gul gul bı hal oldumkımlerın resmıymıs o kım bılır dava acmasınlar sana
Hakikaten olay çok komik olmuş...
Çantalarin guzelligine bakın yazıyor ama resimlerde insanlar var..
Hadi dedim herhalde kendi telefonundan yükledi..bir mesaj aşağı indim ki bunlar kim yazıyor
Işte orda koptum...
Hakikaten Allah razı olsun annemiz güldürdu bizi..
Sabah ki o kadar bel ağrım vardı, kahkahayla güldüm sayesinde..:)

Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.

Evet canim ben de daha once durecektim okuyunca vszgectim hatta elimi yaktim o cok bildigimiz silverdin bile kesinlikle yasakmis

Kac liraya aldin canim

gule gule kullanin canm bende bu tarz bir sey alicam nasipse fiyati ne kadar bende arastiriyrmda

Anladim canim...
Ben hiç fark etmedim dediğin gibi bir şey..
Telaş etme annesi.., kendi doktoruna güveniyorsan o ne derse ona göre hareket et..

Bence gayet normal Cnm hiç kafana takacak birşey yok ama damlanı ihmal etme büyüdükçe ihtiyaçları daha çok artıyo

aaa cok ii almissin cnm markasi nedir?bnde bakayim buralarda cok pahali ayni bu tarz kanz da sordum 970 lira dedi
Canım bursa dan aldım ben. Akbebe die bir mobilya mağazası kendisi üretiyor. Öyle marka birşey bakarsan pahalıdır. Böyle üretim yapan firmalardan al.

Gule gule kullan canimm kullanisli görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…