2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım Stresten oluyor bende de olmuştu. Ama çok zor ilaç falan kullanabiliyor musun
Sagol cnm henuz diger rahatsizliklardan firsat bulup ona zaman ayiramadim bide bugun pazar yrn aricm artik dr.u
gecen ayda cikmisti bitkisel bi karisim vermisti ama cokta etkili oldugu soylenemz sanirim ilacsiz atlatmaya calisicam

Kızlar çok sıkıcı bir gün bugün ya,havada bozuk,içim iyice karardı...

Bende o kitabi okuyorum suan. Ilk baslarda gerildim ama simdi daha iyi gidiyor. Bebeklere farkli bir gozle bakmasi cok hos

Bizde bugun esim, gobis, 2 yasindaki yegenle bahceye indik. Ciceklerimizin topraklarini degistirdik, cay ictik. Komsulara laf attik.

Tum getir goture yegenimi kosturdum. Cok sevimliydi. Allah ogluslada boyle guzel zamanlar nasip etsin.

Kızlar çok sıkıcı bir gün bugün ya,havada bozuk,içim iyice karardı...
canm burda hava bir harika ama bnm icinde cok skci butun gunum nette kitap arayisinda gecirdim bide the big bang theory iizlemeye basladim.umarim cabuk uyum saglarim bu oturma yatma hallerine yoksa her seye bir kulp takiyrm cekilmez biri olmaya baslicam gibi

Simdi uzandim daha yeni. Yoruldum bayaaa kizim okadar asagi vuruyorki anlatamamm icerde 7 kisi misafir var. Allah melegimi korusun o aliskin degil bole yorgunluklara cnm bebeğim(

Simdi uzandim daha yeni. Yoruldum bayaaa kizim okadar asagi vuruyorki anlatamamm icerde 7 kisi misafir var. Allah melegimi korusun o aliskin degil bole yorgunluklara cnm bebeğim(
canim yaa yorma kendini hemen uzan hic bisey bebislerden daha onemli degil su anda
zaten artik su asagi vurmalar azalsada buyuyup yukari ciksalar bnmkide pek asagi vurdu bugun.

Kızlar LOOBEX marka bebek telsizini bilen var mı? Arkadaşım memnun da bide sizin fikrinizi almak istedim, bebeğin yanında olacak olan kablolu, diğeri kablosuz. Fiyatı da uygun civilde 129 tl

Çok iyi anlıyorum seni canım,bende ayniyim alışverişe sardim kendimi netten.Bu ara frenlemeye çalışıyorum, çünkü eksigim bitti göz atarken gene beğenip almak istiyorum.İki gündür mutfak malzemelerine sardim,diyorum renkli tabaklar,kaseler bardaklar alsammi?sonra diyorum dünya kadar var koymaya yerim yok.Anlican iyice saçma sapan düşünmeye başladım yata yata.

bana da erken gibi geldi ama doktorum gün verdi doktorumu değiştirmeyide düşünmüyorum bana 3 veya 4 haziran dedi ben 6 haziran olmasını istiyordum ama geç olur dedi canım biraz garipsediğim için sizlere sordum bende

İyi akşamlar güzel annişler,teyzemi geldi sizi sattık hemen biz :)) Bugün uzun bir uyku,geç bir kahvaltı,mükemmel bir temizlik yaptık kardeşimle.Hemen dünden beri neler yaptığınıza baktım,herkes iyi maşallah.Hepinizi öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…